Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Nos, én leginkább abban bízok, hogy nem szarnak el semmit a kliens felpatchelésével, mert ha benyögik, hogy sry, de le kell szedni mindenkinek (pedig ugye elvileg nem kell)a teljes klienset megint, valami technikai problémára hivatkozva, nos akkor sokkot kapok majd<#buck>

Doomista
látom a meglepit ! úgy meglepõdtem hogy nem tértek most se magamhoz !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
have fun <#hawaii>
lehet ellógok melóból 😄 akkor pár órát nyerek xP

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hát majd irok kis szösszenetet , ha a sok játék melett lesz idõ rá ^^
Meg egyáltalán bejutok a játékba 😊)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
reggelt

penge25
Hát semmi meglepi nincs a romhungary oldalon még, látom a chat se úgy megy ahogy szerették volna 😊

penge25
Meló elõtt keltem, hogy hátha már a patchelés megy, de nem. Ej se patch notesz, semmi 😞

penge25
reggelt! Nos vam17 igen kötelezõ lesz neked ide képeket és egy összefoglalót írnod nekünk akik csak este leshetnek fel a játékra <#worship>

ScarY MAN
mm RoM Hungaryra 😄

...

ScarY MAN
Doomista holnap azért majd nézz fel az oldalra 😛 lesz egy kis meglepi 😄😄😄😄

...

Doomista
muszáj 😉
igen,viszont ebbol hatrany is szarmazni fog.
infokat kepeket kell adnod nekunk, mert mi csak estefele leszunk otthon. es nem fogadok el nemleges valaszt.

Vamp17
fent leszek 😊 nekem muszaly 😄😄

Doomista
😊 és te már 10 órakor fent is leszel romon.

Vamp17
10 orakor. A 9:00 az GMT. Magyarorszag most jelenleg CET. Az GMT+1. de mar nem sokaig😊 meg ket het es CEST 😊

Doomista
oh az istenit ! 9 órakor ? én meg 8 órakor megyek el ! ágrágrárárgár

Ventura82
Na visszakerült már a dátum a hivatalos oldalra. Asszem megnyugodtam. 😊

Doomista
ték

Hohó, ez most jött ki 😄 bfh/sro mellett lehet vetek rá 1 pillantást.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
durva 😮 tiszta magenek való drop...ezt a bosst addig fogom partyban ölni amíg nem lesz meg minden mage cuccom errõl !

Doomista
asztapicsa én bebasztam 😞

Gubberx
Ez a keci szar linket rakott be 😄 Ezzel ütöm el 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
na bye all

Gubberx
ideje lenne bár nekem a régi is megvan a bankban 😄

penge25
tatyót vajon visszakapjuk de jó lenne tele 50-re való jewelekkel vagy kalapácsokkal, vagy 200 dimonddal 😊

ㅎㅇㅇ (gdd) a hi :p

Doomista
将軍
yea

penge25
most komoly leszedted a koreai klienst is?

Doomista
koreai verzióban tudnék segíteni 😄

Doomista

Akkor mind1, így nehezen tudnál nekem rom-ban elitet segíteni ölni 😄

Doomista
jóval több az idõm...

Doomista
mivel ma nem megy a rom,több az idõm...

Kabu, esténként mennyire vagy elfoglalt ? 😄

Doomista
csak az a szar hogy ugye oda nem tudsz írni 4 mondatot 😊 (nem panaszkodásból és belekötésbõl írom)
erre való a fórum.

penge25
mûkszik, fazs grat, ott folytathatnánk a chatat majd többiek mert ezt az sg sose frissül csak ha f5-öt nyomok 😊

Doomista
olyan táp oldal ez a rom hungary..tápabb mint baba priestje. nagyon táposan szép,táposan jó,táposan hírekkel teli,táposab tartalmazzak teli.és csak egyre táposabb lesz...50/21

penge25
máris

Vamp17
megtenne valaki hogy ir valamit a rim hungary-n a chatboxba? 😊 teszt celjabol 😊

Doomista
kell a több lové...de nem a válság miatt 😊

Doomista
hmmm akkor ennyit a hangyásról...vagyis mindenki megfogja nézni, hogy a second classal hány lvl-n tudja leadni a jobb expért hozó questet...akkor így a hangyás questrõl ennyit 😊) gondolom jobb expes questek lesznek ott mint amit a hangyás ad,ami zsír lenne, mert akkor gyorsabb lv uppok születnének ^^ remélem jól kifog sülni ez az egész.

penge25
<#szomoru1>

Doomista
holnap még meló, pénteken meg hallgatom ahogy a tanár kiabál velem.
olyan ötletet adtál,amit itt lehetetlen teljesíteni...
tudod miért ?
mert egész héten túlórában vagyok...

bazdevil
Mind I + Endurance I = Triumph I
Vitality I + Power I = Excite I
Triumph I + Excite I = Rage I (a tablazatban anger)

Vitality I + Power I = Excite I
Magic I + Resistance I = Guts I
Excite I + Guts I = Magic Damage I

Rage I (a tablazabtab anger) + Magic Damage I = Potential I

ez 7 AT Charge-ba kerul en igy csinaltam...

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
holnap melózol doom, mert ha igen mardj bent tovább ma és ne menj be holnap melóba, mert ma úgyse lesz rom! na milyen ötletet adtam<#crazya>

Doomista
kényszerzubbony az nem megoldás...az az én ebédem lesz.

penge25
elnézést félreértelmeztem a mondatodat!<#worship>

penge25
nyilván egy oldalról beszélünk ime:
Potencia 1:
Magic
Resistance
Vitality x 2
Power x 2
Endurance
Mind

pot 2: