Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
aztmondjátok meg nekem hogy a scout tápabb let e 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Ja, oksa ezt nem tudtam, thx az infot!

Vamp17
ravenfallt is csak engedelyezni kellett. mar benne volt a World.wdb be meg vagy 3 terulet mellett. de azokat meg nem hiszem hogy feloldjak.

Ventura82
Valószínû, hogy én is csak este megyek fel. Olyan szép idõ van, hogy pecázni kéne menni. Tegnap nem jött össze.

Ventura82
Szeva!
Nem nagy patch, sõt meglepõen kicsi. De szerintem ez csak arra jó, hogy a múltkori nagyop patch dolgait beleültesse a játékba. Pár mega lehet csak.

penge25
Hm akkor érdekes azért izmosabb patchre számítottam, bár az elõzõekbe már beplikálták az új instákat, nyiván ezzel csak engedélyezték õket. De ravenfall azért ott millió dolog van és arról idáig nem is volt szó, na mindegy kiderül este 😊 10 percre beugrok azért majd!

penge25
Csak nem babaszappanra gondolsz 😊

Doomista
1-2 percig,nemvolt nagy patch....én meg 2 óra múlva re kicsit.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
van a fõclass.nahmost a secondary classban általában azokra kell pakolni (mindig kimaxolni)amelyik skilleket/buffokat tudod használni a fõclassal. mage/priest estében a priest magenek ad water skillt,holy aurat ami 5 secondig blokkol minden rád ható támadást,egy water resis-mag def növelõ buffot,és 2x heal skillt(regen,urgen) én a priestet húzom,akkor a mindig a 2x heal skillt+mag def növelõ buffot maxolom ki. marad egy kis TP,de majd 50 lvln azt az összegyûlt TP-t másra dobom el...szóval 3 dolgot maxolok ki ami kell nagyon a magenek. de ismerek olyan mage/priest gyereket,aki nagyon de nagyon priseskedik,már szinte inkább priestel vn mint magevel(õ szokott priest lenni a dungikban) nah õ nem ezeket huzza amit én,hanem inkább maga a priest rendes skilljeit buffjait. ha 50 lv a priest,és mondjuk nekem kivan maxolva minden magere használható skill,bufff...akkor ha erõvel tpzek priestre lesz tp-m hogy a priest rendes buffjait skilljeit is kihuzzam,és ha lesznek rendes cuccaim akkor már lesz egy jó priestem is...de én inkább a magere fejlesztek most mindent,prieskedni nem szoktam nem is akarok. embertõl függ... más classoknál meg nemtom hogyvan nem ismerem abba ne kérdezz xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Ha igen mekkor volt a patch, vagy meddig pachelt pár perc vagy sokáig?

penge25
na re volt melóm, azt mondjátok hogy a gamét fel lehet e már patchelni?

Ventura82
Oké, de most még nem igazán tudom, hogy mire pakoljak, no de majd kitalálom, hogy mi a jó.

Doomista
nem.

de ma tp reset kap minden karakter (ebbe a secondary is beletartozik). szóval újra lõheted a tp pontokat ha majd menni fog a rom.

Ventura82
Még 1 kérdés:

lvl 30-nál elvileg TP reset van. Namost, ha a secondary is eléri a lvl 30at, akkor annak is az van?

Ventura82
Pl. én a mage/priest-ként amikor priestre átváltottottam tudtam használni pl. a Fireball-t.

Ventura82
Csak a class-only skilleket nem tudod használni, a többit igen. Asszem.

egyebkent mire jo ez a secondary..azonkivul hogy szintlepesenkent gondolom statot novel..
mert masra nem tunt fel..tehat ha primarybol atvaltok secondaryra a primary dolgait nem tudom hasznalni nem?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ventura82
Kössz. <#eljen>

Doomista
igen.

Ventura82
Kérdeznék valamit. Ha most nekem megvan a secondary class és azt felhúzom a primary szintjére és mondjuk úgy döntök, hogy a secondary jobban tetszik, akkor azt használhatom teljes értékûként? Úgy, mintha alapból azzal a classal kezdtem volna?

Doomista
<#wow2><#hehe>

én nagyobb kocka vagyok mint Doomista !!
Ventura82
Na kész is.
Megyek csinálok reggelit, meg kávét.

Doomista
Most ha belépek játékra, nem az a piros szöveges oldal jön elõ,hanem fehér szöveges oldal, szóval mostantól nem béta a játék...egész németûl van,nem értem mit habahablatyolnak.

Doomista
Nálam is.

Ventura82
Megindult a patchelés. Legalábbis nálam.

Doomista
most végre kipihente magát ! aludt 10+ órát !

Ventura82
<#nyes>

Doomista
felébredt Kerensky xD

Ventura82
Reggelt!
Valami fejlemény?

Doomista
lol😄 ez nem sro😄 itt questfarmerek léteznek 😄

penge25
Nehogy nekem a sok idióta kínai farmer sorsára jussál<#email><#guluszem1>

Doomista
nah én meg nem tudom hogy lesz...26/30 questem van...háromnegyede uj koreai szöveges harfos...lehet hagyom a picsába õket és nem csinálom meg...csak maximalista vagyok néha és szar látnom hogy vannak régebbi questek ... de akor inkább az új terület questjeit csinálom...nah meg elõször is azt fogom kitudakolni hogy a priestel lelehet e adni valamelyik szinten valamelyiket...ha több expes mint a hangyás. mert akkor gyorsabb fejlõdés etc etc 😊 ilyenkor lenne jó 50/50nek lenni mert akkor most nem kell szarozni a second class húzásával stb...de a sok uj harf questnek hála a 30+ lvlesek jobban gyorsabban fejlõdnek 1-2 nappal.

Doomista
aluttam én annyit hogy a 6 óra megvolt és az elég !
de ma este nem hiszem hogy lesz alvászat...

penge25
Elsõ dolgom lesz az epic küldiket befejezni, aztán go az új terület 😊

penge25
wowban, igen volt ilyen anno, most nem tom hogy van e!

penge25
Nem punyókáltál, nem volt rom toltál mást?

Doomista
wowban van olyan ? ha igen akkor itt is lesz, 1 év max 😛😄

Doomista
teh hallod, olyan álmos vagyok hogy a kávé az üditõital lesz számomra ma :\

penge25
Mekkora lenne már ha felajánlanák, hogy szervert lehet váltani, mennék át hozzátok doom egybõl 😊

penge25
Mindegy 2.5 óra és kiderül vagy beborul.

penge25
fõleg akik már megvan az ob kliens és ahhoz kijön egy 600 megás patch, akkor megnézem ki kezdi el 10 kor a játékot 😊

Doomista
nem,van haladás. tegnap este még mikor beakartam lépni az accountommal a játékba,kiirta hogy az administrator valami habahbalty balbabalabl account.
most viszont azt irja ki hogy obtaining servers. szóval van haladás 😄

penge25
Hmm gyanús mindjárt megjelenés és még egy patchnotes sincs kint, vagy az oldal visszatérhetne az eredeti állapotra 😞

Doomista
lehet errõl az amazonról megrendelem...csak kellenek keresnem egy embert aki segit mert nem németül tanultam/tanulok...igy nem értek semmit. meg azt sem tudom igy akkor hogy elhozzák e Magyarországra...

penge25
A játék rendelés vagy mi (bár nem tom abban mi lenne az újdonság)?

Doomista
semmi 😞

penge25
Most komolyan mi a picsa újdonság van az oldalon?

Doomista
<#ticking><#ticking>

penge25
áruld már elmi az mert én nagyon nem látok semmi meglepit 😞