Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Fel sem merült bennem a váltás😊 Tartalmat én továbbra sem bírok felfedezni a RoM-ban. Amúgy hadd kérdezzem meg, hány spell-t használsz?

Doomista
ez nem wow topik,tessék leállni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
mindegy, nem gyõzködlek maradj a wownál, mindenkinek egyéni véleménye van a játékról, de azért azzal nagyon nem értek egyet, hogy nincs tartalom a játékban <#gun>

panther112
Itt van egy wow karakter az armory-ról (történetesen a mage-em, de ezt most lényegtelen). Csak annyit kérdeznék, hogy a profilból minek van egyáltalán megfelelõje a RoM-ban? Talentek ugye nincsenek, nincs achievement, nincs reputáció, nincs normális raid/dungeon, szinte semmi nincs. Ha végigmész a profilon, arra a belátásra kell jutnod, hogy szinte semmi nincs a RoM-ban. Vannak elég jó questek, questchainek (persze olyan komplex questeket, mint amilyenek a wow-ban vannak senki ne várjon, de sok esetben van kidolgozott stroy, vagy néhány jó poén), unalmas tank&spank bossok, jól szerkeszthetõ karakterek, és van egy éppencsak elfogadható grafikus felület. Ellenben nincsenek kihívást jelentõ fight-ok, nincsenek spellek, talentek... Szinte flash játék szinten mozog a combat.

penge25
és vagy az otthers vagy az upgrade menube vagy máshol van az a placsni, amit lent linkeltem a képeden, kb úgy néz ki. elvileg 70 token és ezzel a tárggyal tudodd a boundos cuccokaz bindessé tenni vagyi így a nagyon imba, de kinõtt cuccodat jó kesért eladni 😊 megnéznéd nekünk ezt a tárgyat doom ?

penge25
nos bemész oda ahol tokenért lehet cuccokat venni

Doomista
mi hol ki mikor merre?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
doomista nézd már meg a tokenes item mailba nehogy hülyeséget beszéljek :9

penge25
vagyis ugy néz ki, mondom tokenért is tudsz venni 😊 és 70 azt hiszem csak az ára

penge25
pff voltal a két insta amit írtam számodra van olyan színvonalú mint az általad említett két insta, de az újakba nem voltam azok pedig nagyon komolyak lesznek szerintem pl ahol most a magus boss van az nagyon faszántos beszámolók szerint 😊

panther112
Persze, hogy voltam, és semmiben sem különböztek a többitõl.

penge25
azt hiszem a doomista képtárába is mintha látam volna az inventorijában, tokenért is lehet venni azt hiszem 70 token csak ilyen zöldes plecsni vagy mi, minjá mondom doom hanyadik képén van és hol!

panther112
Ha az instanciák olyanok, mint amilyenek februárban voltak + voltál Dead Mines-ban, vagy Ragefire Chiasm-ben, és még van kérdésed, akkor nem tudok válaszolni. Saját magad tapasztaltad meg mindkét játékot, és számodra nem volt különbség.

Doomista
lol otthon vagyok

penge25
Mystic Altarba voltál már, mert szerintem az egy nagyon fasza kis insta pl. vagy a küklopszosoknál?

Gubberx
amugy annak a cuccnak mi a neve?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
mikor leszel otthon cube-ok királya?😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
mikor bindes akkor el tudod adni, ha felveszed a cuccot akkor lesz boundos, akkor már csak úgy tudod eladni, ha használsz rajta item mailes cuccot, hogy bindes legyen megint😊

penge25
ja ez lenne a wowba a tartalom, még mindig nem válaszoltál a kérdésemre!

Doomista
vettem ilyen keyt a ládához...1 db 60 k volt...VIII fajtát kinyitottam...5db mailos cucc,azaz bárhol megtudod nézni hogy mi jött mailban...5x darab...nem érte meg de nembaj. többet nem is veszek keyt 😊

panther112
Ezek szerint csoda történt február eleje óta. (akkor logoltam be legutóbb) Ha sikerül rászánnom magam, újra feltelepítem, és adok neki még egy esélyt.

(Az instanciákat teljesen átírták, vagy csak kidobtak 8-9 ugyanolyat, mint amilyenek a régiek voltak? Mert szerintem az alapvetõ probléma nem mennyiségi volt. Wow nem a t6-ról, hanem a t7.5-rõl szól amúgy.)

bazdevil
Es ezt meg akkor kell megcsinalni amikor bindes vagy akkor amikor mar boundos?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
pff ha mázlid van ilyet is dob a chest: clean end V bár ezt nem tom mi, de tuti nem magnek való stat 😊

Doomista
LOL

penge25
tehát amíg nem veszed fel addig el tudod adni

baaszus emnnyi ilyet dobtam ki😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
de erre is van megoldás item mailbe veszel cuccot és akkor nem lesz a felvett tárgy boundos többé és el tudod adni más játékosnak is

penge25
nem ha felveszed akkor nem tudod eladni más játékosnak csak az npc-nek 😊

mit jelent ez a bind when equiped dolog mehet kukaba a cucc magyaran?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
én inkább kharin partyt akarok...

Gubberx
remélem ma is lesz cyclops party, tetszik az a hely😊

penge25
az nálunk 36k arany, fene se tudja megéri e akkor

penge25
6 diamond mindössze

Doomista
6 diamond 1 db 😄

penge25
Hát a kék staff ami a hátadon van az alapból jobb, mert 600 feletti asszem az alap magic attackja 😊

Gubberx
mennyié vesztegetnek egy kulcsot? 😄

Doomista
több mint a semmi?

Doomista
lol...még ma veszek hozzájuk kulcsot 😄😄

penge25
de ez az insta egy nap csak kétszer nyitja meg kapuit igaz?

penge25
Nos kifejtenéd a gondolataidat, miért nincs ebben tartalom és miért van a wowban? Hmm?

Doomista
nah akkor veszek pár ancient keyt a ládák miatt...hátha esik valami jó cucc belõlük

Doomista
full raid kell ide...és mindenkinek tápnak kell lennie...ide azureus sem elég,gubb...amras,aarus nagyon táp knight ugyebár nah hát azok is kevesek voltak ide...kell vagy 6 nagyon tápos knight minimum...

penge25
igen a ládába van egy szép lila staff is doom a fórumon linkelte az egyik gyerek 😊 A durvább ládákba item mailes cucc van, minjá linkelek képet 😊

penge25
akkor ez raides insta, nem 6 fõs igaz😊

Doomista
én ahogy láttam,a mobokból esnek droppok...pl harpynál csak harpy daili itemek estek belõlük...bossból meg nem láttam volna hogy droppolt volna bármit is...szerintem itt csak a ládák jelentõsek. azokért kell megizzadni xD

Doomista
lényege hogy bemész a partyval... és van egy nagy terület...középütt a boss,körül veszik minden fele a "mobok",azokat legyakod,aztán a boss...egy kis idõ is mindenhol ládák lesznek,de közben megérkeznek az uj elit koronás bossok mobok...szóval ugy kell a ládákat felvenni hogy azért vigyázz...vannak a nagyobb ládák amikhez kulcs kell,ebbõl is több szintû van,aztán a sima ládák...ezek dobják a kék cuccokat...dobott nekem materialokat,sima alap 40+ fegyókat,potikat.

penge25
de itt a sima koronás mobokból is durva cuccok esnek?