Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
viszont az AH diamond trade johetne mar vissza... ez meg sztm nagyon hianyzik a rom-bol.

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Ja lila töröld a karid és gyere az én szerómra 😊

Doomista
http://picasaweb.google.com/kabuto0/RunesOfMagic#5315225492428298530

amúgy valszeg tényleg lila...nézzétek meg jól a karaterem haját...lila !
pedig eddig sárga volt...tényleg nem értem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Hát szerintem alap boundos cuccot hmm nem tudom, bár doom galériájába emlékszek ah-s képekre még õ linkelt nagyon durva lila cuccokat a piacról és tudtommal a lila cuccok alap boundosak, szóval lehetséges hogy arra is jó,de ez csak tipp!!!

penge25
Jaja freeként is megvalósíthatsz mindent a játékba, te is lehetsz olyan táp mint akik fizetnek a játékért simán. Persze nekik könnyebb, de szerintem nem sok van olyan aki havi 10000 hufot költ a karijára, mert ha nagyon combos karit akarsz pénzbõl ahoz nem kevés valódi pénz kelllene. Ugyhogy nyugi itt mindent meg tudsz ingame is valósítani, max valamivel több idõdbe kerül, bár ez sem igaz szerintem. Mert ha van már egy alaptápos karid, (ami 1.5 milla goldból megoldasz okosan) akkor dõlni fog a zsé ezerrel

bazdevil
A kerdes csak az hogy ez a cucc az alap boundos itembol is csinal e bindeset, vagy csak abbol ami alapbol bindes volt...

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
de a házadba jártál már nem ott az npc aki beenged a házba, ott van egy opció bank box nos ott is van egy hatalmas inventorid, plusz kapsz a game elején egy ládát, amit betehetsz a házadba az is pár helyet jelent a cuccaidnak 😊

Doomista
ló megéri...sokszor kell ló,és az 300-3000 gold,és ha összejön az egész az 50 lv alatt meg még utána utána azért rendes lovét kifacsar belõled :S
én frees vagyok de igy is sikerült valami táposságot kihoznom a karimból,hogy minden instába stbe eltudok menni,nem kell fizetni a játékért, anélkül is tudsz faszányosan játszani,csak rajtad függ meg a guildtól...

penge25
nos valamibõl el kell tartani magát a játéknak, nekem bõven elég az inventory, hátasról meg annyit hogy lvl 50-en lesz 1.5 milla aranyad csak a küldikbõl és ha akarod annyiért már valaki vesz neked örök hátast. De én pl sajnáltam és sajnálom egyenlõre rá azt a sok goldot inkább upgradre költöm. Nekem bõven elég ha 2 órás( elírtam nem 1 órás) hátasaim vannak 😊 de ha azt nézed legalább ezek nem borítják fel az egyensúlyt, mert attól valaki nem lesz jobb tõled, ha örök hátasa vagy nagyobb invetorija van

Doomista
csak tudod az a szar,hogy a lilát utálom...a lila lenne az utolsó szin amit elviselnénk a karakter haján ! ugy hogy ez most számomra akkora kibaszás,hogy megér egy FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ágrágrárgárgrgágr-t.

Hmm, ki van ez talalva, ingyenes, de az igazan jo dolgokert fizetni kell😊 Nah nem baj, egy orok lo mindenkep megeri ha az ember sokat szeretne jatszani.
A taskahelybol meg igy is tobb van mint WoW-ban egy kezdo karinak, ott 16 slotos talyo van alapbol es onerobol 20-as szintre is max 6-10 slotosokat gyujthetsz ossze.

penge25
rejtélyek MMoja 😊

penge25
1.már lvl 1-en a legközelebbi nagyobb városkába asszem logar a nev, van ami 300 gold az 15 perces, van 300goldos az egy órás és vannak a 7 napos, 30 napos és örök lovak de azért valódi hufot kell fizetni, vagy kurva sok aranyt (annak aki megveszi neked valódi pénzért)!

2. nem fog ezért is fizetni kell valós pénzt

3. pff ezt passzolom nem vok ingame

Doomista
én csak egy valamit nem értek...de nagyon nem !
mi a franctól lett ma lila a hajam ?
tegnap még sárga volt.
megnéztem a styling shoppot...és hoppá ! lila szinre van állitva a hajam mellet...de mi a francból tudtam én lila szinre állitani,mikor soha a fenébe nem volt diamondom ? 0 diamondot mutat,meg minden,és 10 db kellene hozzá...nemértem...

Lenne par alap kerdesem:
1, Hanyas szintol lehet venni sajat mountot, hol, mennyiert?
2, Jelenleg lvl16-on 2 taska tab-ot hasznalhatok, mikor oldodik fel a tobbi?
3, Bizonyos beallitasokat masnek sem akar elmenteni? mint pl. Class/Repu megjelenitese a karik felett, vagy Object Glow effekt a grafikanal.

Doomista
:-o

penge25
ezer thx nos lehet hétvégén egy cuccomat már akkor el is adom így a staffom lesz lehet az áldozat

penge25
yessssssssssssssss

penge25
azért fontos mert nekem 14 cuccból 12 bundos és azért jó lenne belõlük kest szerezni, ha kinövöm õket 😊 mert kb 1.5-2 millát öltem az összes cuccomba!

Doomista
van 75 token

penge25
tehát van-e ilyen tárgy vagy csak álmodtam? <#buck>

penge25
bazz keresünk a tokenért vehetõ cuccok között egy olyan tárgyat, aminek aza funkciója, hogy a boundos itembõl bindest csinál vagyis el tudod adni, mondom a cucc emlékeim szerint 70 tokenbe kerül, és zöld szinû kis lepény féleség mint a te inventorid alsó jobb sarkában:
alsó jobb sarok az a zöld tárgy na ehez hasonló a cucc az item mailban
És mivel te vagy online megleshetnéd!

Doomista
amúgy mirõl van szó ?

penge25
komoly? hát én akkor ezt honna szedtem, tuti mondom egy kis zöld lepény féleség, ott van a szeg féleség mellette (zt pl nem tom mire jó) a tokenes oldalon a menube csak vagy 3-4 tárgy van ott!

Doomista
a flame mage skilltõl tényleg szenved mindenki.

EnZsolt
Okos enged, flame keltõ szenved.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Doomista
kickdelban all.

Doomista
nincs

penge25
Bazz gart, de nézd már meg azt a bundtalanító cuccot van e tokenért teeeeeeeeeeee<#boxer>

penge25
Nos fejezeük be oksa, nem a wow topikja, igazuk van, maradjunk annyiba a wow majdnem a legjobb mmo, a rom pedig a free mmok királya, és ezt az mmot nem szabad leírni. Neked fos a Rom, nekem meg király. Na ennyi, csákó peace<#pias>

Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Bazz a pitát kötekedel, full t6 akkor ha így neked jó a sunwell elõtti t6 cuccra értettem, mert ugye akkor az számított fullnak ami benne volt ingame, de azt emlékeim szerint 5 t6-os darabot se volt pite összeszedni

elso olyan free mmo ami tetszik (nyomultam jo parral) neee basszattok mar szejjel WOW al a topicot marmint patnher ha wowrol akarsz dumalni akkor itt vazee.. ne legyel mar ekkora kocka mert ugy erezted hogy valaki megsertette a csajodat(gyk. WOW)..faszom

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

panther112
Igen nagyon, OS+3 mondjuk egy council szintû fight, de nagyon visszavették a szintet...

Amúgy grat a Sunwell clearhez. Ja, hogy egy éve még nem is volt Sunwell, és már akkor eladtad? Akkor hogyan volt volt full t6-od?

Doomista
fishbone solod ^^ 290 hp maradt mikor az utolso kis hpcskáját leszedtem...

penge25
ha olvasod amit írtam a legtöbb insta, nem mind, de azért az insták 80% picsa komám azért mert van pár kemény hely, akkor a romba is van ám kihívás, mert van ebben is pár kemény hely

penge25
el kell hogy keserítselek, mint írtam nekem anno full t6-os karim volt (kb 1 éve adtam el asszem), amit eladtam, a lich kinghez már így nem volt szerncsém, tudom hogy jó a kieg, de a kíhivást az instákban nagyon visszavették 😊

panther112
Csak mert írtad, hogy a wotlk olyan kiba... könnyû, gondolom, akkor OS+3 is régen megvolt már... Ezért szeretném látni azt az armory linket.

EnZsolt
WoW klón, de semmi nincs belõle a RoM-ban. WTF?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

penge25
elvileg,de várok doomistára, hogy megerõsítsen ebben 😊

Gubberx
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
nem is a wowról megy fõleg a csevej te, megnézted a cuccot nyaaaaaaaa?

panther112
Légyszi linkeld be a karaktered, annyira szeretném látni, hány bónusz sárkánnyal csináltad meg OS-t.

Gubberx
szóval akkor ha van egy bound cuccom ez kiboundolja? 😄

penge25
Nos a skillekre, nem lehet panaszod és hát khmm a skillek effektje személy szerint szebb mint a wowos skillek 😊

penge25
ja meg alap a essencial magic buff az mindig rajtam van, meg galaxit is használni fogok, ha feltápolom

penge25
lássuk csak magként silence, catalist, thunderstzorm, lighting, purga fire, pfonix, pajzs, crit növelõ, fire ball és még lenne kettõ de azok lvl 0-ak mana csökkentõ és magic resist csökkentõ. khmm a wowban elárulom a magemmel nem állt ekkora arzenál a rendelkezésemre és lett is volna értelme használni ennyi

penge25
szaladj végig küklopsz lairon vagy ha találsz olyan raid csapatot, aki leveri az ant quent bosst akkor bárhol bármikor leszoplak, talanet= skillpontok, szerintem vannak jó dungenok, raidek nincsennek ez tény (egyenlõre normálisak, bár az új insta tudtommal raid insta), van repu , vannak itt is farkciók) szóval ha nagyon a wowhoz akarod hasonlítani, csak nem tudom miért kellene akkor amiket hiányolsz mind mind benne van komám 😊 Ja meg a wow kihívása ne nevettess már, úgy elbarmolták a lich kinggel, hogy csak na, random party üt szinte minden instát ennyi 😊