Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy valszeg tényleg lila...nézzétek meg jól a karaterem haját...lila !
pedig eddig sárga volt...tényleg nem értem.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
én frees vagyok de igy is sikerült valami táposságot kihoznom a karimból,hogy minden instába stbe eltudok menni,nem kell fizetni a játékért, anélkül is tudsz faszányosan játszani,csak rajtad függ meg a guildtól...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A taskahelybol meg igy is tobb van mint WoW-ban egy kezdo karinak, ott 16 slotos talyo van alapbol es onerobol 20-as szintre is max 6-10 slotosokat gyujthetsz ossze.
2. nem fog ezért is fizetni kell valós pénzt
3. pff ezt passzolom nem vok ingame
mi a franctól lett ma lila a hajam ?
tegnap még sárga volt.
megnéztem a styling shoppot...és hoppá ! lila szinre van állitva a hajam mellet...de mi a francból tudtam én lila szinre állitani,mikor soha a fenébe nem volt diamondom ? 0 diamondot mutat,meg minden,és 10 db kellene hozzá...nemértem...
1, Hanyas szintol lehet venni sajat mountot, hol, mennyiert?
2, Jelenleg lvl16-on 2 taska tab-ot hasznalhatok, mikor oldodik fel a tobbi?
3, Bizonyos beallitasokat masnek sem akar elmenteni? mint pl. Class/Repu megjelenitese a karik felett, vagy Object Glow effekt a grafikanal.
alsó jobb sarok az a zöld tárgy na ehez hasonló a cucc az item mailban
És mivel te vagy online megleshetnéd!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy grat a Sunwell clearhez. Ja, hogy egy éve még nem is volt Sunwell, és már akkor eladtad? Akkor hogyan volt volt full t6-od?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne