Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
hát van a discharge skill ami 5 second block all...nah most aoe thunderrel 5 mobra, megvárod mig közel kerülnek, discharget betolod az 5 sec,az alapján eltolsz pár aoet és ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hát jaja, de ma-ba az a baj az elitek nem keveset ütnek,pl rajtam a pajzs és ha egy is hozzám ér pajzs lemegy és még 2k hp-t is levesz és ez csak egy elite, tehát ott ha 5-6 rád megy akkor biza halott vagy!!! Mondom nagyon instafüggõ ám ez 😊

Doomista
patchelt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
mivel a wind kivan maxolva talán azért nem ? 😊 nálam meg a fire van ezért közel jönnek de hammar kinyirom öket mert betolom a block buffomat és nem sebeznek rám semmit 😊 ugyan az, csak te messzirõl én közelrõl 😊 ezért aoe az aoe,ezért mage a mage,ezért AOE EXTRASUPREMERSUPERMEGASZUPER MAGE

penge25
nálunk 6-7k 1 diamond most, legalábbis akiktõl én veszek enyiért küldik nekem a kis ajándékokat az item mailból 😊

penge25
az a baj hozzám nem érnek el az elitek ma-ba, pedig thundert használok 😊

Doomista
1 diamond 10 k nah...

Vamp17
majd az arfolyam eldonti. ha Sok diamond forog kozkezen, akkor olcsobb lesz ha kevesebb akkor dragabb.

Akkor mégse xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
általában 1 diamond 1 k..szal 100 k az 10 diamond. de más szerveren olcsóbb,láttam drágábban is...

Doomista
hát messzibõl jó a thunder...de közelrõl már krvára kell a phoenix meg a purga...én a thunder huzásra használom. bemegyek, thunderrel magamra huztam 6-7 elitet,aztán phoenix purga és kiis nyirtam mindet.

Diamond mennyibe kerül goldra átváltva ?
Mert van kemény 100k goldom, de semmire sem jó... fegyverem van, illetve kerül AH-ban 1 kb 4k goldba...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

penge25
umm félreértelmeztem, de remélem azért diamondot is lehet majd adni venni ahban 😊

penge25
umm a golden hammaerset nem javították, de lesz ahba diamond dögivel gyááááááááááááááááááááááááááá

Doomista
Open AH so that items can be sold for diamonds.

asszépp 😊 majd biztos lesz egy olyan lila cucc ami 2000 diamond lesz lolz 😄 erre kiváncsi leszek... rubykról tudtok infókat ?

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Nem tom még még ki kell tapasztalnom, az is lehet, hogy a purgát és a phonixet is fel kell majd tolnom, bár ma-ba pl ezek feleslegesek, mert a tunder ott nagyon durván sebez, a többi insta lesz szerintem a mérvadó. Bazz már jó pár guild végigverte kael új instáját, és kinyírták regint, pff a magnek nagyon durva dropja van, fõleg nekünk jó doom 😊

Doomista
ott ülök a volánnál XD

Vamp17
1. Open AH so that items can be sold for diamonds.

2. Fixed crashreport sending errors.

3. Fixed wooden barrel (for the event) errors.

4. Fixed a couple of epic quest ine 2 bugs.

5. Modified Epic line 2's rewards so that the items designed for increasing healing will do so by having WIS added.

6. Fixed bug that was causing the guild bank not to open when it was full.

7. Fixed Priest, mage, scout bug that caused them to be tagged a criminal when "removing" harmful effects.

8. Fixed Debt/channel changing bug.

patchnotes az US forumrol. szoval lehet lesz meg tobb is, az europai mindig bovebb.

Doomista
"olyan ügyesen kivitelezett és ocsmány gore-parádé, amivel szerintem egy óvódányi gyereket simán tönkre lehetne tenni egész hátralévõ életükre."
<#hehe><#hehe>
lehet én vagyok beteg, de ez a favorit horror film nálam <#nemtudom><#ticking><#ravasz1>

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista

Doomista
miért mit tartasz az instákba fontosnak ?

penge25
mi a fim cime?

penge25
mondjuk ugy nem látom értelmét rárakni egyenlõre, mert lvl 0 is szépen sebezz, de fel tudnám tolni, mert 400k tp van elosztatlan, de egyenlõre farmolni és ma-ba ugy látom nem is kell több. ezt a 400k tp-t olyan skillekre osztom majd el, ami fõleg instákba nagyon fontosa, de ezt még ki kell tapasztalnom 😊

Doomista
😄😄D:😄😄D😄:😄D
asszony birta ? 😄

Gubberx
nem, ott kiakadtam és lezúztam még pár questet a warriorral 😄

Ventura82
Miazmár? 😊

Doomista
tovább nem birtad ? 😄

Gubberx
na tegnap megnéztem fél órát a beteg horror filmedbõl 😄

Doomista
akkor valami ott nem jó, mert nálam egyik sem itta meg a levét a másiknak 😊

Ventura82
Na az valóban jó! Amiast úgy sikerült lefektetni. Electric Bolt rá 2x-3x közben pedig futi-szaladi, hogy meg ne csapkodjon nagyon 😊

penge25
hát Ma-ba is csúnya tud lenni, nekem maxon van a wind és a thunder is, persze a purga és a fõnix itta meg ennek a levét 😊

penge25
asszem ja

penge25
képzeld nem kockultam bele, tartom magam az elvekhez péntek, szombat este 9 és hajnal 2 között nyomom, illetve vasárnap este 9 és 11 között! Valamint néha belogolok kb 10 percre minden nap, mikor az etetés van 😊
És így is ennyi minden ment egy hétvége alatt 😊

Jaaa, ott azt csináld h bemész, magadra húzod a mobokat, egészen a kijáratig, kimész, be, és nem támadnak, egyedül leszel az ellen ellen 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ventura82
Electric boltra gondolsz?

Doomista
serverek leállnak 9kor...kúrvapicsába 😞 még maradt 3 daili antom 😞

Doomista
wind knowot 40re már feltoltam 😊 tényleg durva a thunder hallod...abbeybe elég volt a thunder az összes elitre, tom gyengék már 50 lvlre, de olyan szép volt nézni hogy pillanatok alatt leszedtem az egész termi mobot xD

Ventura82
Azt tegnap sikerült leverni. Igaz, jött, egy knight tankolni aztán az beaggrózta az egész bandát, így már egyszerûbb volt. Én is szívtam ott párszor.
Mi kell még neked? Amias?

penge25
van nekünk is elég szép dotunk wind ágon én is most fedeztem fel csak basszus dolores ellen azt kell pl használni 😊

Doomista
család hogy van ? 😄 ne ha bekockulj a játékba 😄

penge25
lol hagyjál már láttam olyan maget sose leszek olyan 8.8k hp, és az intje is 1000 felett volt jóval, bár ezt õ mondta hiszek neki, mert dps-ben odabaszot mindenkit amikor öltük a szürke elites hangyákat

A magenek ugye nincs burn ? 😄 (~bleed)

Ám prist/scout is fasza ^^ Van 2 dot skillje, hát nem semmi xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
2 hónapja

Gubberx
én már több mint 1 hónapja vadászok rá 😛

penge25
na hyri az egyetlen dolog nat queen-en kívül ami még sajna nekem sincs meg<#szomoru1>

Doomista
hát ez tényleg eredményes hétvége volt 😄
úgy betáopoltad magad hogy te vagy a legtápabb mage a serveren :-o
hétvégén majd próbáld meg solozni az ma bossait -:d

Doomista
😄
olyan imba a 43 lv priestem, iszonyat imba ! leverné penge 50 lv magejét xD

penge25
Hétvégém eredményes volt, meglett a reset miatt a 2 szürke hangya elite, elites küldit befejeztem, új elites küldivel eljutottam abbeyig, ott sajna bug miatt nem lehet továbbmenni.(Reméljük a mostani patch ezt is javítja) Továbbá ystrába én is megcsináltam az összes low level küldit, és így nekem is meglettek a táp item mailos cuccok, szerintem ezzel a küldivel került vissza a tatyó hozzánk, tehát a lvl 35 -ös tatyót így kaptuk vissza! Továbbá ma-ba párszor levertük egy mage kollegával az elsõ bosst volt egy pár fincsi sárga statos drop, második bosst majd hétvégén próbáljuk be, remélem a patchel meg lesz hozzá az 5k hp, mert azt mondták oda már annyi a minimum ha két mage le akarja nyomni