Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ugyan olyan lassú...50re mire kihúzom hallod...elég szar és unalmas dolog, ehhez kockának kell lenni 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ventura82
Én is egymagamban leszek péntektõl vasárnapig <#shakehead>

penge25
Ejj mérges leszek, ha a magemnek patch után nem lesz meg az 5k+hp-ja. Nagyon bosszant ez a golden hammeres bug<#gonosz2>

Gubberx
lol

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Hogy mondhatsz iylet egy orkra hogy ocsmány???????? azonnal szágyeld el magad, a kedvenc fajom mindenhol!!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Version 2.0.2.1825

Changes

* Modified second Epic Quest line's rewards so that the items designed for increasing healing will do so by having WIS added.
* Made additional preparations to the Auction House so that items can be sold for diamonds.

Bug fixing

* Fixed error when attempting to send crashreports.
* Fixed wooden barrel (for the event) errors.
* Fixed a couple of epic quest ine 2 bugs.
* Fixed bug that was causing the guild bank not to open when it was full.
* Fixed Priest, mage, scout bug that caused them to be tagged a criminal when "removing" harmful effects.
* Fixed Debt/channel changing bug.

Ventura82
Jóhogy female! wow-ban ocsmány orkom volt, itt meg legalább legyen már egy kis szépsége a dolognak <#vigyor>
A másik meg, hogy néha odajön az asszony hozzám, megnézi, hogy éppen hogy néz ki a kari és nekiáll lerajzolni emlékezetbõl. Addig is nyugtom van <#nyes>

bazdevil
Magasabb gathering skillekkel gyorsabban szeded, vagy egyszerre tobbet is, vagy ugyanolyan lassu es 1-esevel?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
de az a maszk amirõl beszélgettetek az mi nem valami imba cucc? Vagy két napja asszem

penge25
szép nekem is kellene az lvl 12 csücsül mind de jövõhéten ugye család elhagy<#rinya>, és bánatomba bekockulok

Doomista
mennek a serverek :-o

Doomista
looooooooool 😄
de legalább female a karid akkor ? vagy asszony mondta hogy erre a skillre húzz ?😄

Doomista
exp-et, tp-t, gold-ot ad. végigcsináltam...eléggé uncsi volt,de csak mert már 50 lvl vagyok,de vagy 120-200 k expet tuti adott össz,szóval jó hogy berakták, csak már nekünk mind1 😊

Ventura82
Nõi megérzés...
Asszony mondta, hogy legyek mage, mer annak olyan szép ruhája van... <#idiota><#nyes>

Doomista
szerintem is kevesebb van neked 😊

most én a gyûjtögetésre zúzok erõvel....wood,herba,mining-ez mind 46lv....hétvégéig kitolom õket 50 lvlre.

penge25
akkor te is felfedezted ezt a kis malõrt az adatbázisban pár hete csak elfelejtettem akkor belinkelni, most meg javították 😞. Nos zat mondjátok meg az új rohangálos npc-s event ad e valami értelmeset, mert idáig leszartam magyarán 😊

penge25
oksa ha elosztom végleg, nyomok egy rövid leírást mibõl mire raktam. de nekem szerintem kb 1 millával kevesebb tp-m van mint neked 😊

Doomista
jaja én is épp ezért nem tuttam megnézni 😞

penge25
szerintem minden kaszt jó, tény a maggel nagyon könnyen meg lehet gazdagodni, táp is stb. De a többi kaszt is faszántos 😊

Doomista
mondom

penge25
pff tárgytalan, kivették az adatbázisból, egyedül a scout lvl 35-ös skillje volt bennt anno, de az is koreaiul 😊

Doomista
mert tudod mi a legjobb kaszt a játékban 😄
olyan jól döntöttél...

Gubberx
mondd már 😄 de a scout/priet elitet 😄

Doomista
majd kövi héten beszámolót adsz nekem hogy mit hányasra húztál, mert én már leirtam 😄

Ventura82
Miért is? <#nyes>

penge25
mond el te

penge25
akkor meg elosztom essence off magic-ra, critikal növelõre (még az is messze van a maxtól, lvl 42)meg akkor adok egy kicsit a két aoénak talán, de azok maradnak uccsónak, majd meglátjuk cl-be kell e akkora aoe 😊

Doomista
hagy én hagy én 😊

Gubberx
Azonnal mond el akkor 😄

Doomista
te aztán tudod mi a luxus 😄

Doomista
jaaaaa 😄😄
csak ne ha csalódás legyen az a skill 😉 avagy maxos legyen 😉

penge25
amugy én már tudom mi a scout új elite skillje 😊

Doomista
de akkor mond már mire tolod azt a 400 k tp-t teeeeeeeeeee 😄

penge25
ami ha igaz hamarosan jönni fog 😊

Gubberx
ha jól tudom a scout rogue kombónál van elit skill hogy golden lasso, na asszem az csinál/csinált ilyet a sima lasso nem

penge25
Mire is várok elárulom a lvl 35-ös elite skillre mondjuk 😊

Ventura82
egen.... 😄

penge25
nagy gondom nem hiszem hogy lenne, nézd van 400k tp amit nem költöttem még el 😊 Fire ágon a fireknowladge max, flame max, fball 42 asszem, szóval a purgára és fõnixre is rakhatnék. De mondom míg ma-ba hozzám se tudnak érni minek? Ha farmolok akkor thunder, ha ma-ba megyek thunder. Ha ne adj isten valami véletlen folytán ma-ba túléli az a pár mob a thundert az lvl 0- purga és pfonix simán megöli õket. Nos én ezért egyenlõre ezekre nem rakok, de ha szükségét érzem akkor fogok persze. Nekem hál istennek a mai érkezõ kõvel együtt 4 skill reset stonom van még mindig 😊azon gondolkodok, azt lehet e bindessé tenni, a tokenes cuccal, mert 1.2 millárt berakom egyszer majd akkor az ahba 😊

Doomista
te is mage vagy ? jó tudni

Ventura82
Nem tölti vissza.
Én úgy szoktam csinálni, hogy electorstatic charge fel, electric bolt 3-4 mobra, aztán amikor mind elõttem van, discharge-al kivégzés. 😊
Low levelen ez is egy alternatíva 😄

Doomista
taps taps 😄😄D😄😄

Doomista
eddig ezt nem vettem észre 😮 legalábbis nem láttam hp töltödést mobnál 😮
de jobban megnézem 😮

szóval csak azt akarom a fejedbe beadni, hogy nem csak a wind kell a magenek, hanem a fire. mert te csak windre toltál, ha majd közel kerül a mob akkor csesztheted a thundert érted 😄 de te döntöd mire tolsz, csak én is az utolso tp resetnél sikerült ugy szétzuznom a tp pontokat,hogy most már tényleg sikerült úgy kihúznom hogy egyaránt ugyan olyan erõs pvpben,pveben,instákban. az a 400 k tp meg nem tudom mire vár nálad, mikor már kikellet volna rég tapasztalni a maget 😄 ha azt meg eltolnád, máris erõsebb lenne a maged 😄 mire vársz,tapsra ? xDDDD

penge25
hmm pedig fejem raknám rá, hogy ezt én fórumon olvastam, hogy így van, de te ugye élesbe használod, úgyhogy neked van tuti igazad 😊. De régen se volt úgy, ahogy én írtam?

penge25
az a lényeg, hogy hála isten a sok skillnek köszönhetõen bõven lehet különféle taktikákat kialakítani<#integet2>

Gubberx
ami nekem van lasso 20-sec-re blokkolja és nem tölti vissza a hp-ját

penge25
Lehet rosszul tudom, azt hittem hogy úgy mûködik, mint scout nál a lasso skill, hogy igen blokkolja a mobot, de feltölti fullra a hp-ját!

Doomista
mi van ?

penge25
Na kinek a pap, kinek a papné 😊

penge25
discharge nem tölti fell fullra a mobok hp-t? Úgy tudodm hogy igen