Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
1. igen vegleges
2. http://www.runesofmagic.bitfarm.hu/kliens/Runes_of_Magic_Client.rar innen toltheted, jon rendesen 😊
3. jo lesz, vagy a Siochain on vannak meg magyarok

Ja, es a magyar oldal mikor lesz ismét elérhetõ?

Doomista
1. Igen
2. Ezt szedd le,ez már a végleges RoM verzió,kisebb patchok még lesznek utána.
3. Machamanton vannak a legtöbben magyarok,aztán Siochain.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"nem kepés" = nem kevés

Üdv.
Eddig kb. a fél topikot elolvastam, gondolhatjátok, hogy nem kepés idõmbe telt. Köszönhetõen Doomista-Penge25-Gubberx triónak 😊). De legalább itt-ott jókat derültem, és hasznos is volt, thnx.

A másik fele még hátravan.

Addig is:
1. Ez már a végleges?
2. Alternatív megoldás az installáláshoz? Mert amit le lehet tölteni, az csak egy párszáz k-s exe, amit elindítva kezdi el leszedni a tényleges játékot, és 4k-val jön összesen... ez teljes halál.
3. MElyik PvE szerveren van több magyar? A mercanizé-nevû jó lesz? 😊

Elõre is thnx
Jules_hu

Doomista
jaja

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nekem bonyolult lenne?😮

Doomista
már itt is vagyol ? ej mama2 :-o ez a játékod hagyd :-o

igen ingyenes és mmorpg

Ez ingyenes? És MMORPG?

simán mastercard opcióra mentem és nem vontak le pénzt de nem is tudok diamondot vásárolni már mastercardal vagyis az az opció nincs ott :S

Rip
A pénzt levonta?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

bazdevil
Hogy akartal fizetni kartyaval paypallal vagy hogy?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

sziasztok! lenne egy kis problémám :S venni szeretem volna diamondot mindent szépen és jól beírtam és azt írja ki a historyba hogy failed 😞 és a payment data-nál nem tok semmit se írni :S valakinek valami ötlete hogy mit lehet ezzel kezdeni ?

Doomista
akkor az kalapácsolva van...

penge25
veszik-e egyáltalán a necros statokat ezek tier2-es cuccok illumine IV-et stb.?

penge25
hmm szerintetek egy 5k hps mage 1100 intel tudná egyedül szólózni necrot?

bazdevil
Mindket angol EN PVE szerveren vannak magayrok van magyar klan is.

Az meg hogy milyen karaktert valassz csak rajtad all, olvasd vissza ezt meg az elozo oldalt es maris lesz nemi ralatasod a dologra.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Sziasztok!!
Arra gondoltam kipróbálom a játékot és olyan kérdésem lenne h milyen kasztot lenne érdemes kezdenem. És ha van több server(nem néztem utánna) akkor melyiken kezdjek játszani hol vannak magyarok.
penge25
öö sakcok egy kérdés tegyük fel van egy csupasz tárgyam felrakok rá purified stone segítségével 3 sárga statot, ugye így lesz egy tárgyam 3 sárga stattal. Nos a kérdésem ezt a tárgyat lehet-e még egyszer tuningolni, tehát 3 sárga statot rárakok és ugyan ezzel a módszerrel még 3 sárga statot? Persze a statok teljesen külömbözõek lennének, mert ha ez lehet áááááááá akkor tényleg über brutál karikat lehet csinálni! Lehet e tehát így olyan cuccot csinálni, amin kizárólag 6 clean 3 sárga stat van?

penge25
pff nekem a két fülbim, a vállasom, meg a gyûrûim vannak 100 felett ja meg az új nyakláncom is felette van. Vettem zömét ahba 😊

penge25
aza lényeg doom, ha az ékszered +6 -on 600 hp-t adott, és a durája mondjuk 103- volt, akkor is már ténylegesen megadta a 720hp-t, kalapálás nélkül, de az itemnél ettõl függetlenül 600hp-t láttál volna ennyi, mondjuk ez egy hülye dolog szerintem, nem értem akkor miért nem azt a statot írja ki akkor amennyi ténylegesen hozzáadódik az alap statokhoz<#ejnye1>

Doomista
de hogy van neked 100 durás itemed ? nekem egyik sem 100 durás...

penge25
Így legalább végre felfogtam, hogy miért jó ha egy cucc 100 feletti durabilitivel rendelkezik, szóval akkor automatikusan megkapja a +20%-os power modifiert, tehátha veszek egy 110 durás cuccot és rárakom a statokat, a statok 20%-kal többet adnka majd nekem, pedig ezt a tárgy nem is mutatja értem!!!

Doomista
én nekem a 600 hps ékszerem hammerezve van szal megadja a 720 hp-t...szal nemtom mivan.nálam az összes hammerezett cucc megy,persze azért mert én már rég rájuk toltam.

penge25
na akkor megint okosabb lettem, na mindegy a két cuccom tápolásával, akkor is meg lesz a 5k+ hp, nem tudnak kitolni velem eheheheh<#mf2>

penge25
pff akkor is ezt akkor javítaniuk kellene, mert miért nem a tényleges adatokat mutatja a 100 dura felett lévõ tárgy mondom nekem +600 hp mutatott, pedig ezek szerint 720-at kalapácsolás nélkül is, lol?

bazdevil
Legalabbis ezt irtak azon a forumon.

penge25
tehát akkor ha 101 a fülbim alap durája, akkor az hiába azt írja zöldel a tárgy hogy +600 hp, ténylegesen 720-ht ad a hp-hez?

penge25
vagy azt jelenti, ha egy cucnak a durája 100 feltt van az kalapálás nélkül is megkapja a +20% os power módosítót, magyarán nekem a két fülbim kalapálás elõtt 600hp-t ad ( de mivel alapból 101 a durája) ezért a statomhoz eleve 720 hp-t ad? Tehát röviden 100 feletti durabilitis itemek autómatikusan megkapják a+ 20% -os power módosítóást, ami a tárgyon nem látszik, de a statjaimhoz hozzá adaódik? Fene se érti mit hablatyolnak itt!!!

bazdevil
Igen, ha 100 felett van a Dur. akkor mindenkeppen megkapod a kalapalas max arra jo hogy ha mondjuk 101 a dur akkor nem fogod elveszteni a 20% bonust 2 dur vesztes utan.

penge25
Nem értem valami olyasmi ha a cuccom durabilitije 100 felett van hiába kalapálok rá, mert a 20% módosítót megkapom ugyan, de attól nem adódik a statjaimhoz, jól értelmezem?

penge25
gyerekek emlékeztek, ma reggel írtam, hogy a kalapálás nálam bugos, hogy az itemen látszik, hogy meglapja a 20% pluszt (két fülbevalóról van szó, egyik 600hp, másik 500 hp-t ad kalapálás nélkül), de nem adódik hozzá a statjaimhoz, tehát ugyanúgy marad 4780 a hp-m, holott a kalapálás miatt 5k+ kellene hogy legyen. Nos bedobtam ezt fórumba, valaki megtenné hogy értelmezi nekem a válaszokat, mert nem tudom kihámozni, mit magyaráznak a segítõkész emberek. Íme a hozzászólások a problémámhoz!!!

Doomista
angry jekarcet kinyirtam...

Doomista
igen !

Doomista
nem :S

Gubberx
megjött a 2. tp reset kõ?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
csak gubb tudja a tápolási mûveleteket 😊 õ ehez ért :o

Gubberx
mire megsebeznének halottak 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bazdevil
Es nincs gondod a vedelemmel, vagy hogy nagyon leverik a hp-dat, vagy nyomod a hp potit ezerrel?

Doomista
minek vegyek ha holnap amúgy is megkapom ? xD

Vamp17
igen, es mint mondtam relative jo aron.

penge25
Hmm akkor már lehet diamondot is venni közvetlenül ahból?

Hamed
En nem rerollozgatok minden valtoztatasnal mert sose lesz endgame karim... Rugo jelenleg a leggyatrabb kaszt, de siman elvagyok vele😊 Knight a secondary, igy nem halok annyit. Elso komolyabb patch-ben meg ugyis buffolni fogjak a scouttal egyutt, mert a lowlvl zonakban mar igy is minden masodik kari m/p vagy k/w.

A hazban buffolos dolog helyett le lehet beszelni vmi rendes priesttel hogy dobja fel a feloras buffokat, cserebe te is nyomsz ra vmit. Van par gyoker aki penzt akar, de altalaban siman felbuffolnak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Vamp17
uhh nagyon lent van a diamond ara... 100diamond 550e arany.

Gubberx
én egy warrior/rogue-t kezdtem nemrég 25/16-os most és elég táp 😊

bazdevil
Ejh.. lassan mar minden fajta karim lesz..
elkezdtem egy Warrior/Priestet 25/20-on bejott a stamina valtozas, hat az a karakterosztaly kisse halott lett igy..
mellete csinaltam egy Rugo/Papot 30/15 egesz jo sebzese volt a nerfig hat most az is pihen...
Rugo/Scout 22/15 nyugdijban, Scout/Priest 18/15 nyugdijban...

Jelenlegi allas szerint van egy Mage/Priestem 32/20 ezzel talan meg el lehet jatszogatni,
bar volt olyan nap hogy 32-esen 10x haltam az 100k debt na igy nehez haladni..,
meg egy Warrior/Knightom 18/17 ezt ugy 3 napja kezdtem...

Ertem en hogy balanszolni kell a jatekot, de ha ezt nem sikerult megcsinalniuk OB-ben akkor miert adtak ki...

Ja es ez mekkora szivas hogy OB-ben felbuffoltad magad priesttel classvaltas a hazban es volt fel orad buffban,
most meg ha atvaltod a classod leesik a buff ejh...

Na vege a panasznapnak csak ez igy kikivankozott belolem sorry..

Doomista
hát kell venni energit,meg item mailos cuccokat...ott is irja mind1iknél hogy 15 study effect...minnél több van belõle annál jobb lesz a bonus.persze ugy hogy ha kiloggolsz a játékból,mindig a házadban kell hagyni a karit...valami ilyesmi. gubb mondta anno, nekem megéri...bonust is kapok meg a házam is tök szép lesz.

bazdevil
Na hogy is van ez? Ha be van rendezve a hazad tobb Xp-t Tp-t kapsz???

penge25
aham érdekes