Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. http://www.runesofmagic.bitfarm.hu/kliens/Runes_of_Magic_Client.rar innen toltheted, jon rendesen 😊
3. jo lesz, vagy a Siochain on vannak meg magyarok
2. Ezt szedd le,ez már a végleges RoM verzió,kisebb patchok még lesznek utána.
3. Machamanton vannak a legtöbben magyarok,aztán Siochain.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddig kb. a fél topikot elolvastam, gondolhatjátok, hogy nem kepés idõmbe telt. Köszönhetõen Doomista-Penge25-Gubberx triónak 😊). De legalább itt-ott jókat derültem, és hasznos is volt, thnx.
A másik fele még hátravan.
Addig is:
1. Ez már a végleges?
2. Alternatív megoldás az installáláshoz? Mert amit le lehet tölteni, az csak egy párszáz k-s exe, amit elindítva kezdi el leszedni a tényleges játékot, és 4k-val jön összesen... ez teljes halál.
3. MElyik PvE szerveren van több magyar? A mercanizé-nevû jó lesz? 😊
Elõre is thnx
Jules_hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Az meg hogy milyen karaktert valassz csak rajtad all, olvasd vissza ezt meg az elozo oldalt es maris lesz nemi ralatasod a dologra.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Arra gondoltam kipróbálom a játékot és olyan kérdésem lenne h milyen kasztot lenne érdemes kezdenem. És ha van több server(nem néztem utánna) akkor melyiken kezdjek játszani hol vannak magyarok.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A hazban buffolos dolog helyett le lehet beszelni vmi rendes priesttel hogy dobja fel a feloras buffokat, cserebe te is nyomsz ra vmit. Van par gyoker aki penzt akar, de altalaban siman felbuffolnak.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
elkezdtem egy Warrior/Priestet 25/20-on bejott a stamina valtozas, hat az a karakterosztaly kisse halott lett igy..
mellete csinaltam egy Rugo/Papot 30/15 egesz jo sebzese volt a nerfig hat most az is pihen...
Rugo/Scout 22/15 nyugdijban, Scout/Priest 18/15 nyugdijban...
Jelenlegi allas szerint van egy Mage/Priestem 32/20 ezzel talan meg el lehet jatszogatni,
bar volt olyan nap hogy 32-esen 10x haltam az 100k debt na igy nehez haladni..,
meg egy Warrior/Knightom 18/17 ezt ugy 3 napja kezdtem...
Ertem en hogy balanszolni kell a jatekot, de ha ezt nem sikerult megcsinalniuk OB-ben akkor miert adtak ki...
Ja es ez mekkora szivas hogy OB-ben felbuffoltad magad priesttel classvaltas a hazban es volt fel orad buffban,
most meg ha atvaltod a classod leesik a buff ejh...
Na vege a panasznapnak csak ez igy kikivankozott belolem sorry..