Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
pff komoly és 1.6 milla gyáááááááá mi lesz ha berakom a saját ringem lol

Doomista
azt a nemtom hány statot komolyan azt gondolod hogy fejbõl leirjam neked ejj szégyeljed el magad 😄
+10 attrib,8 attrib,6 attrib,20 stamina 10 wisdom,intet is adott meg egyéb dolgot és +6 a ring.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
lolz 😄
néha a rom áldozatokat követel 😄
nálam csak 4 nap suli lett az áldozat, az elnézhetõ nem ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
bõvebben te milyen statok voltak rajta igyad azt a kávét ezerrel 😊

Ventura82
Tervbe van véve 😊 Épp most tetettem át egy délutáni rendszerkarbantartást péntek délutánra 😄
Bár fel kéne a priestet is húzni 20ra, hogy meglegyen a 2. elit skill.

Ventura82
A gugli az nagy barátom jah. Találtam is már egy átfogó leírást a menedzser fórumon.
Kávé? Hát egyet már ittam, de asszem jöhet a következõ 😊

Doomista
épp az elõbb állt le.

hm most beenged és nem csináltam semmit lehet h a leállás miatt volt.
Doomista
én meg nem értek ehhez az egész pályázat iráshoz 😄
de azért ma meglesz a 25 lvl igaz ?

Ventura82
mondjuk azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet 1-2 óra alatt egy pályázatot megírni. Az olyan is lesz amilyen...

Doomista
akkor azt ott megtudod, aztán a google a barátod, de ezt is tudod 😄

Doomista
hol az a kávé már ?😄

Ventura82
Na ez az, amit én sem tudok. Ugyani azt csiripelték a madarak, hogy a felvételi elbeszélgetésen, illetve utána írni kell egy pályázatot. Node azt nem tudom, hogy milyen pályázat lesz az...

Ventura82
Hát, L2-ben elõfordult néha, hogy kaptuk a szöveget boss ölés közben, hogy Server is restarting in 30 seconds....
De valóban igazad van. Reggel van még, nem tudok logikus lenni 😊

Doomista
de milyen ?
közgazdasági,pénzügyi,jogi,stilisztikai.

Doomista
lol ez logikus, ne mond hogy nem 😄
van ez a cabal online játék itt a dungeon idõre mennek szóval mondjuk van 2 órás dungi, épp bementem elkezdtem mikor irják hogy 5 perc múlva leállnak a szerverek 😄 na ez a fail 😄 mivel belépõ is kell oda,és az itemet nem kapod vissza,szóval ott big epic fail szivás dolog 😄 nem úgy mint itt hogy simán behemetsz kijöhetsz bármikor 😄

Ventura82
OFF:
Srácok, nem tudtok vmi jó honlapot ahol pályázatírással kapcsolatos tudnivalók vannak? Holnap megyek egy állásinterjúra és át kéne néznem egyet s mást 😊

/OFF

Ventura82
<#nyes>
De legalább szólnak elõre.

Doomista
The server will shut down in 15 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.

úgy megszerettem ezt a mondatot !

Ventura82
Telepítéskor melyik nyelvterületet választottad?

Doomista
statot növelni ?

penge25
Mit tudott az a ring?

registráltam de vmiért nem enged be(nem jó a jelszo vagy az acc). pedig többször is próbáltam. létre kell hozni a registrált accon belül is 1 játék accot vagy mi lehet a probléma. Elvileg frissiteni is frissitettem mert elindítottam és csinálta magátol.
Doomista
kérem szépen
tegnap volt egy fasza ring amit árultak 400 k-tól kezdte a gyerek,áh mondom bidelek rá aztán szépen ment fel (elvileg) 1.6 millig az ára...vicc hogy 600-700 k-nál többet nem ért a ring,szóval nem tudom ki volt az az elmebeteg überbrutálmegasuperextremgazdag állat aki 1.6 millt kiadott érte.

Doomista
asszonyt ûzd el valahova

Ventura82
Nekem meg lõttek a hétvégi esti kockulásnak. Itthon marad az asszony <#wilting>

penge25
elsõ tárgy amit sárgával fogok felnyomni, utánna jön egy fülbi, ami szintén durva mert 35 int van rajta alpból na ez is full sárga lesz, a többit meg majd késõbb 😊

penge25
én is így 😊

penge25
hmm akkor hétvégén megejtem

Doomista
én full sárgázom fusion stonevel...

Doomista
helló

penge25
Nyakláncnak nagyon örülök, az a tárgyam, ami abszolút nincs tápolva eheheheh, nos meg is találtam ezzel az alanyt amit szarrá tápolok 😊

Doomista
2 óra kb
egy elit koronás bosst kell kinyirni dragonban, azt lehet egyedül nem tudod letolni 😊 többit simán megy.

penge25
csõ

Ventura82
Reggelt! <#pias>

penge25
és abbeytól mennyi idõ kb ezt végigtolni, és nehétz van itt is olyan, hogy raidben kell ölni vagy egyedül letolható mind?

Doomista
végigtoltam tegnap....végén nagyon tápos itemeket ad ! 2 db 2x sárga tatos stápos itemet adott amit ráis tudsz majd tolni tier3-as itemre,aztán az utolso küldijében meg egy 48 lv +28staminás nyakláncot adott. több millát ér....nagyon durva item,ezt fogja mindenki tápolni 😄
meg valami random dolog van benne...vagyis nekem simán zöldstatosan adott +28 staminát,gubbnak viszont még egy 0/1 runaslottot is berakott...

penge25
Epic küldit nem toltad. most hogy javítva lett? Kiváncsi lennék mik a rewardok már , mert az epic küldik végén nagyon fincsi revardok voltak 😊

Doomista
itt is olcsóbb...
jó pár cucc van diamondért!

<#oooo><#oooo>

penge25
Hogyé van kendéknél a diamon ah-ban?

Doomista
<#ticking><#ticking>

penge25
Már elõre várom, hogy amikor doomista is diamondokból akarja a cuccait tápolni, mekkorákat fog õ is itt anyázni a fórumba, persze ha csak olyan szerencsétlen lesz mint én eheheh<#eplus2>

penge25
reggelt! Ejj de mérges vagyok, nos meló elõtt benéztem a játékba fõleg az ah-ba lévõ diamondok érdekeltek! Sajnos reggelre már csak a 8k/darab áras diamondok voltak bent 😞. No mondom ok van 4 darab jewelem, akkor hajrá feltoljuk a +5-ös fülbimet +6-ra, erre bazz a végén lett egy +3-as na faszántosan indult a reggelem. Most így 4.8k hp lement 4.5k hp-ra! Azért azt durvának tartom, hogy erre a fülbire 24 jewelt költöttem már el és a végén +3-as lett lol, a másik fülbim meg +6 os lett csont nélkül!!! Nem tudom a tárgy színe mennyire meghatározó, mert a kék fülbim +6-os lett 6 próbából, a fehér fülbim 24 próbából +3-as! Ja és ez item mailos cucc ám! Szóval mérges vagyok, megint farmolhatok pénzt de ha beledöglök is +6 -os lesz a fülbim ezt neked frogster:<#mf1>

hmm... tényleg csak 600k körüli rar jött le elsõ próbálkozásra... De most reggel újra próbálva már jön szépen az egész. A fene se érti, mindenesetre köszi, jó gyorsan jön.

Vamp17
az lehetetlen. en magam toltottem fol a http://www.runesofmagic.bitfarm.hu/kliens/Runes_of_Magic_Client.rar cimre full 4 gigas release klienset.

Vamp17:
Mondjuk a link szintén csak a 300k-s file-ra mutat, de nekem a 4gigás kéne egy gyors szeróról... Na mindegy, Doomista-féle linken ott van.
Jóéjt

Vamp17
innen sztm kiderul 😊

Doomista
zsir 😊 és melyik tárhelyre költöztetek ?

Doomista, Vamp17, köszi.
Addig is olvasok...

Vamp17
A magyar oldal azert nem elerheto, mert uj helyre koltozunk. Amint a domain nevunk hozza rendelik az uj cimunkhoz, ujra elerhetoek leszunk. Sajnos a domain athelyezese eltat par napig, ezert elnezeseteket kerjuk.

mint lathatjatok az uj hely sokkal tobb lehetoseget nyujt mint a regi extras. pl: azt is hogy mostmar tolunk kozvetlenul is toltheto a kliens akar 100Mbit el is ha birja a netetek 😊