Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kiforgatasvolt ha jol emlexem egy mondatot boffentetel oda.. ami nem tul bobeszedu kifejtese a mondanivalodnak de no offense.. hat ha ott leszek (nem leszek nem vagyok akkora kocka (sajnos nincs ra idom) majd eccer segitek..most is segitek ott ahol tudok (maci,yuri,anglie) szoval a kisebbeknel.. amig meg en nem nyilvanulok meg ugy hogy szarok mas fejere addig ne legyen elkepzelesed....

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Én ~ 2 napig írtam h abbey-re ráér-e vki, úgy h 2en is lettünk volna a klánból, senki se válaszolt 😊 Aztán egyszer írtam h köcsög hangyászok megöltek, erre 1bõl írt rám vki a klánból h a questes , mert akkor szívesen segít... Szal változó, de ám sajnos igazad van, ha neked senki se segít, tényleg nincs meg az az embernek h õ is segítsen másokon...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hozzászoktam hogy kiforgatják a szavaimat.
ha arról van szó, hogy menjünk egy kör necrot, mysticet, abbit, mert kell a quest a kicsiknek, akkor megyunk. ha arról van szó, hogy le kell verni jekarcet akkor aki arra jar ugyis lecsapja. ha arról van szó hogy yuri-t kell leütni, akkor a kisujjamat sem mozdítom, elvégre egy lvl16os ember meg tudja csinálni. max egy két-három fõs party kell hozzá.

azt kellene megtanulni a kcisiknek, hogy az 50/50esek nem legfõbb szórakozása, hogy ideoda ugráljanak és segítsenek nektek. lehet fikázni, ha nem tetszik ne játsz mmo-val. arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen emberek 50/50en mennyit segítenek majd. van egy elképzelésem...
lvl 10 kb egy-masfel ora alatt el lehet erni..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

valaki megmondaná itt is úgy van hogy csak level 10 töl vagy többtöl lehet csak ember vs emberel harcolni?mert csak minden mmorpg nél igy volt ha akár level 1 tõl is lehet embere ellen harcolni akor töltöm mint a huszonegy
Doomista
most már tudom 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gonoszkodik😛😊 csabitja az emberek hozzajuk😛😊

Te is tudod h nem segítenek, akkor meg minek kérdezel állandóan vissza ?
Eddig egyszer segített egy 50/50 es warrior 1 questben, de az se dungeon volt 😄

nekem a hungaricumtol Teresa, Maelie..meg meg egy paran adtak felvilagositast hogy ne varjunk segitseget mi picik😊) szo a hungaricum alacsony szinten arra jo hogy tudjon az ember olvasgatni magyar szoveget is ball oldalt😊 (hozzateszem vannak azert akik segitenek ez teny de ok nem az 50/50 esek koze tartoznak)

bazdevil
Hanyas vagy es milyen kaszttal?
Ha gondolod egy 30-as K/W-ral lejovok talan eleg leszek oda, bar egy priest mindenkeppen kell szerintem.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
Miért nem kéred meg a Hungarikumot, hogy segitsen abban a questben, abban a kis dungiban ? Ismét jó pár high lvlû ember aktiv ott.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mert van oda lvl 18 as questem, amit nem tom h a csába kéne akkor megcsinálom, és az a cucc kéne a silverspring sethez 😞
Ám fasza h esett olyan kard de jobb lett volna ha nem 😄 60k+-ban lennék :?D

Doomista
miért?

Mikor mentek Bloody Gallerybe ? 😄

hat az alap😊 nah este benezek jeeee😄

Valaki tudna ajanlani egy legalabb angol oldalt, ahol le vanank irva, hogy az egyes guild szinteken milyen lehetosegek erhetok el a guild szamara, valamint mibol mennyi kell az egyes szintekhez?
Erdekelne meg, hogy mire jo a Magical Essence, Champion's Core.
Hivatalos oldalon a guild mukodesrol nem sokat talaltam, nemetul, koreaiul meg hasonlo egzotikus nyelveken sajnos nem tudok😊

Doomista
csak ez : #5183

Gubberx
semmi 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nah talan hetvegen gamelok mar..tortent valami erdemleges? hianyzik a rugom:S

Gubberx
OFF: Találtam egy jó zenét 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
veszlek*

Doomista
nembaj,akkor majd romban partyba vesznek néha 😄 szoktunk összehozni kisebb friend partyt,és segitünk egymásnak.

Ugyan van, de:
1. melóhelyen inkább mégsincs (letiltva, tûzfal, nagy testvér figyel, és amúgy se lenne rá idõm)
2. otthon, miután a fiamat lefektettük tudok csak felmenni
3. ritkán használom, mert túl sokan keresnének 😊

De majd megoldom.
privátban esetleg az msn-címedet...?

Most kicsit meló

Én azt hittem, hogy lehet valami kövekben gyûjteni a statokat, amit aztán késõbb egy tápos cuccra felhasználhatsz. Ti is itt sokszor ilyenekrõl beszélgettek... 😊
Akkor inkább adjam el AH-ban a sárga statosakat? Más gondolom fel tudja használni...
Vagy a ROM-ban inkább a magas alapértékekkel bíró sima fehér cuccok a kelendõek, pont a statozás miatt?

Egyelõre igyekszek minden értelmesnek tûnõ dolgot gyûjteni és elrakni, mivel nem ismerem még ki magam teljesen a tápos cuccok készítésének rejtelmeiben, és nem szeretnék úgy járni, hogy magas szinten fog kelleni sok db x meg y rúnából/kõbõl, de hát mindet eladogattam, mert vagy nem tudtam mire lesz jó, vagy nem tûnt fontosnak... Evvel a gyûjtögetéssel lesznek komoly problémáim, mivel a tárhely igen szûkös, és diamondot nem szándékozok venni, pláne ilyenre költeni. Még ha permanensen megnövelné a bank/inventory slotok számát, elgondolkoznék, de hogy kibéreljem?...

A másik meg a dismantle. Elég sok cuccot szédszedtem már, mert 5-10 aranyat adott volna csak a kereskedõ érte, s hát valamin tesztelni kell ezt a skill-t is 😊. Van értelme egyáltalán? Mondjuk kinyerek belõle mindenféle production rune-t, néha alapanyagot, amik a crafting-okhoz még jól jöhetnek - valamikor...

Doomista
macantacht 😄
van msn-d ?😄

Ott, ahol Csillagharcos, meg Babaszappan a táp-példakép 😊)
Azaz ahol ti is vagytok 😊.
Macachran vagy mi - ezt sohasem fogom megjegyezni... miért nem lehetett valami normálisabb nevet adni neki? 😊

Doomista
full tápnak persze hogy nem kell healbot addon,ez logikus és egyértelmû.

Priestnek a healbot addon, bár én nem használom 😄

Rúnák meg sárga statok kiszedését alacsony szinten nem ajánlom teljesen felesleges mivel nagyon gyorsan fejlödsz 😄

Melyik szerveren vagy ?

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
ami elég hazsnos a WoWMap és a RoMail

Doomista
Matinfo addon

Ezen kivûl használok én még Ping,XPExtended,pbInfo addont.

Üdv.
Lenne kérdésem.
Doomista: melyik az az addon, amelyik egy kis ablakba mutatja a gyûjtögetõs skilljeidet? Pl. ezen a képen is ott van, alul.

Végülis mage/priest lettem, lvl 12/10 kezdõszinten járok 😊. Tegnap tesztelgettem sok, számomra szimpatikus addon-t. Ti, mint tápos cube-ok, mit használtok, mit ajánlotok, melyek a leghasznosabbak, vagy szerintetek nélkülözhetetlenek? Eddig a PbInfo az egyik, amit nagyon hasznosnak találtam...

Ez a tárgy tier-es dolog meg a tárgyakkal való kombinálások még mindig nem teljesen egyértelmûek nekem. Ha esetleg egy szépen összeszedett magyar leírást tudna valaki linkelni, nagyon hálás lennék.

A Windmill Basement-be egy magamszintû karinak van értelme egyedül lemenni? Vagy oda mindenképp össze kell szedni egy partyt? Eddig még egyszer sem haltam meg - szép is lenne, ilyen alacsony szinten - ezt a szokásomat szeretném is megõrizni minél tovább 😊.

Ha találok sárga statos tárgyat, azt gondolom érdemes megõrizni, és majd valahogy ki tudom szedni belõle a statot, igaz? S ha már itt tartunk, nincs olyan addon, ahol mutat nekem egy AH-historyt, azaz ahol tudom böngészni, hogy eddig mit és mennyiért sikerült eladnom/vennem? Hasznos lehet, ha késõbb találok egy ugyanolyan/hasonló tárgyat, és fel szeretném tenni licitre.

Lenne még sok-sok kérdésem, de csak szép sorjában. No és azért valamit hagyni kell saját magamnak is, hogy a saját káromon tanuljak 😊. (pl. elcsesztem jópár statos rúnát, amik a szintenként kinyitható "kezdõcsomagból" kerültek elõ... Hogy miért nem jött össze a rúna használata mondjuk máig nem tudom. A rúnák/stone-ok is kicsit homályosak még. Diablo/Dungeon Siege/stb. elõéletem ellenére is)

Köszi srácok, elõre is.
SharkanVol (m/p lvl12/10)

Gubberx
wááá mit fogtál merre voltatok ?😄

Ventura82
Ez nem újdonság 😄

Doomista
baba full táp lett.

Ventura82
arcom

Ventura82
reggelt!

történt valami elmítésre méltó tegnap amíg horgászni voltam és rommá égett az artom? 😄

Doomista
nem csak az... az ember krv fáratt a meló miatt,erre 11kor este kezdõdik a cyc party...avagy tegnap is mentem volna de full lett,mert az délután volt...baba is hivott 1x akkor meg antoztam inkább 😄
már 50 lv priestet akarok :\

Gubberx
hát igen a Barátok Közt nagyúr 😄

Doomista
mindig akkor van party mikor pont nem érek rá arra.

hát nekem már van 2 Cl es 😄

Meg Aishából is van 2 wandom priestnek , kalin uccsó bosst még nem láttam 😞

Doomista
sosem jön össze 😄

hahahahahahaha

Csillag többet kéne menned Cyclopsba vagy kalin és akkor lenne jobb staffod 😄

Gubberx
fúúúú a tápok felvonulása 😄

Doomista
klikk és persze itt a remek kép 😊 jobbra lapozz a másikért.

Doomista
eheheh ezt sikerült eddig kihozni xP
még kellene rá 2 runaslot,hammer,+6 és máris hasonlitana a korábbi fegyóhoz xP

Gubberx

Gubberx
képet

Doomista
reggel van elnézed nekem 😊
betápoltam a staffomat jó szar lett meg minden xP

Gubberx
jajj most ezzel nem rá gonoltam te 😄

Doomista
szégyeld el magad hogy ilyet mondasz !