Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
egy kis segítség kellene:
A halálozással ugyebár xp pontokat vesztünk.Valahol olvastam, hogy vissza lehet szerezni, de már nem emlékszem hogyan.Tudja ezt valaki ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Én személy szerint nem nagyon szoktam eladni, inkább megtartom késöbbre vagy elajándékozom olyannak akinek égetõ szüksége van rá !
Azért ennyire nem durvák az árak , clean statot ritán adunk el kell nekünk is 😄
Maelie Bajtárs a nagy befektetõ öt kell megkérdezni , egyszerre 2 gépen kereskedik a fekete piaci árukkal ^^
Ugy figyeli az AH-t mint ha a tõzsdén lenne <#email>#email><#email>#email>
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
nekem még mindig van vagy 40-50 questem ami nincs készen 😞
Csillag a magedet is táposítsad mert lassan az én magem erõsebb lesz ^^
A karakter segitségrõl meg annyit , hogy néha nem árt külföldiekkel is menni akik veled egy szinten vannak mert akkor legalább van kihívás a questbe és nem az hogy odamegy 5db 50/50 es kari és oneshotolja a fél világot 😄
Természetesen ha bosst kell leölni arra mindig akad jelentkezõ (már csak a kártya miatt is ^^ )
Meg ugye annyi quest van hogy vigan kihagyhatod amig nem találsz segitséget 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bar igazabol kene meg 2 area, mert secondary-nak csak dragonfangig van meg es onnantol osszeer a dolog. Egy mar keszul (ravenfell) de 40-rol 50-re meg mindig necces.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nem nezem le ezt a jatekot, mert nagyon jo, hogy ezt mind igazabol ingyen kapjuk, csak szerintem mas mentalitasuak a keszitok mint a Blizzard. Blizzard addig ul a jatekon, ameg ugy nem erzik, hogy az kozel tokeletes. A legtobb MMO-t pedig felkesszen adjak ki.
Mindenesetre, nincs gondom a RoM-al, sok dolog jobban tetszik benne mint a WoW-ban, de van par dolog ami nem.
Nah nem baj, megyek napi questelni, meg elmaradt questeket nyomni 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De jo, legyen a fejlodes a napi questekkel, ezzel ket problema van meg: Vannak 29-es napi quest targyaim 300+ db, de 21-en nem tudom oket leadni. Masik, egesz nem nem napi questelhetek, korlatozva van hogy mennyi ilyet csinalhatsz meg egy nap, leadom oket aztan kottogok megint csak. Ne mondjatok, hogy ez igy jo!
szóval úgy van ez a 2 kasztos húzásos dolog,hogy:
az elsõ kasztal ugyebár howlingban kezdesz,aztán silverspring,ystra,devil.
a második kasztal sasciliában kell kezdened egészen 20 lvlig told ott a questeket,aztán hiába van még ott csomó,hagyd a csudába és menj át dragonflagmebe...ott 30+ig húznak a questek,aztán onnantól kezdve úgy van,hogy 31 lvl legyen meg a second class,hogy letudd adni vele devilben a cactus questeket...szóval 31-37ig cactus flower,horn,flower daili questeket add le,igy pikk pakk 37 lesz a second classod,aztán 37tõl 50ig meg ant (nightmare) dailiket kell leadogatni vele...cactus dailihez az itemek az elsõ kasztal farmold ki...kiszámolod mennyi kell 31-37ig és annyit kifarmolsz...aztán 37-43ig is az elsõ kasztal kell azt a 20 antot leölnöd,aztán átváltsz a házban és ugy adod le...az kicsit necces és krv szar dolog,de 43ig ember nincs aki nem birná ki...aztán 43-50ig a second classal tolod az antot mint most én...elõbb utóbb 50/50 csak meglesz xD (50/47 vagyok,holnap 48😛)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Hol lehetne questelni most, hogy a 21-es kasztomat is 30 kornyekere huzzam?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez jó példa neked ?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
csinálj újat és mentsd is le az adatokat hogy biztosan tudd hogy pont azt adtad meg...
mind a 2 szerón van minimum 2 magyar klán.
Olyan zsirkirály magyar klánok,hogy mindenben segitenek,támogatnak ! (ide beillesztek egy XD-t is)
nem fizetõs a játék:-o
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Viszont most vasárnap estig nem vagyok, mert ismét anyóslátogatóba kell mennem :S 😊
Most lvl 25 vagyok, ha Aslanban valaki partyt keres, akkor arrafelé vagyok.
TESSÉK MEGKAPASZKODNI.
!!!!FIGYELEM!!!! SOKK HATÁS ÉRHET !!!!FIGYELEM!!!!