Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
full levelen se kell egy kanyi vasat se költened a játékra, és elég táp karit tudsz építeni. Pvp-rõl annyit az valóban nagyon gagyi még, de állítólag a ch3-ban elsõsorban azzal fognak foglalkozni, arra lesz kihegyezve az új fejezet, jó persze lesz lvl 60 új terület, új insta stb. egyébként a pvp-ben csak kinlasztani fogod magad, mert ott nagyon a pénz dominál. Pve-ben meg ugye ha egy elég jó karit csinálsz mehetsz bármelyik instába. Csak érzékeltetésként nekem elég jó karim van: 12k hp, 9k mana, 9 magic attak, egyik pénzes guild társam mage karija 24k hp, 15k mana, 15k magic attak!!!

Doomista
Míg el nem éred a full lvl-t, addig nem kell rá semmi pénzt költened, majd csak full lvl-n, szal élvezd a játékot, én azt mondom.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

de... nem ismerek nagyon rom szerû mmot...ott awow de azt meguntam más fél év alatt requiem se jönnbe 12 sky shaiya last chaos cabal silkroad dekaron 12 moons allods runescape mu és még vagy 20 de lehet 30 mmot kiprobáltam... megmég az atlantica az se volt anno olyan rosz... de valahogy a rom szimpatikus pvp be... ismerem hallotam... vagy pénz vagy no rom... de én nem költök rá...
Gubberx
Ha csak a pvp érdekel felejtsd el a romot szerintem gyorsan

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

pvp W/K 1 kezes fegyoval +pajzsal jó lehet pvpbe?(tudom pénz függö illetve cuc függö a játék de azért segitsetek pls:D)
Gubberx
:D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Ezt kinek írtad? <#ticking><#ravasz1>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

azokat a karikat amiket masok rámhagytak azokat fejlesztem amennyire lehet :D
Sajnos elég nehezen megy :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
"Én mivel meguntam a healerkedést most bizniszelek hogy más elkopott karikat felturbozok Endgame játék céljából :D"

Ezalatt azt érted hogy másoknak felhúzod és feltápolod a kariját csak úgy jószívûségbõl vagy mi? :D

Doomista
"de majd õ elmondja úgy is!"
Már nem mondom meg, mert penge megmondta a tutit, szóval #11205 :(

Gubberx
Látod, látod a kockulást nem lehet megtagadni, ha el is nyomod magadban elõtör az :P

penge25
Doommkarija meg egész jó szerintem, picit rányomsz a magic attakjér és kész is az endgame mage, mert szerintem a hpja, meg a manájával nincs gond, magic attakja, ha azóta nem tápolta az meg sovánka emlékeim szerint vagy 6-7k körüli, de majd õ elmondja úgy is!

penge25
Ehhhe igazi cube vagy :)

Doom mivan a kariddal ?
Én mivel meguntam a healerkedést most bizniszelek hogy más elkopott karikat felturbozok Endgame játék céljából :D
Nem BIROM Rom nélkül bevallom XD<#banplz>

Doomista
Legalább tagadnád, vagy valami, de hát az igazság elõbb utóbb kiderül :D

penge25
te kis tréfarépa :)

Doomista
ték idõ

Gubberx
:D:D:D:D:D:D

Doomista
PengeKoCkaArc tuti már rég elvitte ezt a finomságot, 24 órában figyeli a fórumot, keményen nyereményjátékozik, diétás kólán és pizzán él.

Elöször is sok szerencsét hozzzá
Másik meg ezek olyan kezdõ játékosnak való cuccok amivel megismerheti az item shop erejét ^^
Maxos játékosoknak kb ennek a 200szorosa is kevés :D

totyak
Hali. Múltkor nyertem egy nyereményjátékon egy ilyen gémet (dobozost), meg hozzá valami cuccokat, amiket egy kóddal lehet aktiválni. Nos, nálam nem megy valami flottul a játék, elég szar gépem van, éppencsak eléri a minimum követelményt, szóval ha valakit érdekelne, akkor eladnám. Tudom, hogy ingyenes játék, de estleg nagy fanoknak érdekes lehet a dobozos verzió. Amúgy érdekes játék lenne, azért is indultam a nyereményért, de nincs pénzem most új gépre. A kóddal aktiválható cuccok a következõk:

1 Exkluzív Gryphon pet
1 hétig használható War Horse
1 Experience Potion
1 Skill Potion
1 Phoenix Redemption
1 Weapon Jewel,
1 Armour Jewel
1 Basic Weapon Driller,
1 Basic Armour Driller
1 Golden Repair Hammer

Nem tudom mik ezek, azt sem hogy mire jók (gondolom ti igen), meg azt sem, hogy ezeket egyáltalán hogy lehet megszerezni a játékban (pénzért vagy csak úgy lesznek),de ha valaki megvenné, az írjon rám, aztán valahogy biztos megegyezünk. Adtak még egy pólót is meg egy papírt, amin néhány figura rajta van a játékból. A pólót azt nem adom (csak ha valakinak nagyon kell és jó pénzért venné meg), mert pont a méretem. tiszta fekete póló az elején a játék fehér logójával. A kódot természetesen nem használtam el.

Ha valakit érdekel írjon, ha senkit, akkor ne küldjetek anyázós üzeneteket, inkább felejtsétek el, hogy írtam :-) köszöntem

Sziasztok!Én kiszerettem volna probálni,de nem jutok túl a patchelésen 2.1.5.2028-eddig felrakja,és utánna(A Windows nem találja a(z)'other.exe fájlt)és ezzel vége esetleg ha valaki tudna segíteni?
Doomista
Eddig minden patch után gond volt, szerinted most ez kivételes alkalom lett volna? Hol élsz te ?? :DDD

penge25
hát doom koma a patch kicsit megölte a játékot idióták, most már a mageknek helaernek és dudknak is csökken a durájuk a staffjuknak castolás közben, ezzel nincs is baj így fer csak a bibi annyi hogy 15 purga után megy le 1 dura, ergo egy full hoo run minusz 30 dura alsó hangon-> ergo ha ezt nem oldják meg korrekt modon ugy elhagyom a gémet mint a szél. ha legalább egy szar run 5-10 durát venne le az ok még a 15 is de 20-30 vicces. Hos meg el se tudom hinni mennyit fog levenni! Van azért pozítiv változás is sok lila páncélok mindegyike hp álstatot ad nem keveset :)

Doomista
Ami csak eszembe jut :(

Doomista
Ára zuhan, szóval nem sokáig :)

penge25
goldframer nem de t6 framer az igen ezt az egyet elismerem ebbõl élek :)

penge25
lol miket írsz te ember?

Doomista
Goldfarmer vagy? <#nemtudom><#banplz><#pias><#integet2>

Doomista
Persze, mert elninjázta, és persze úgy, hogy nem volt róla szó, így a guildból is repült, de persze mivel TÁP TÁP TÁP, talált másik TÁP guildot.

penge25
Én semmi exploitot nem használok/tam ki

penge25
he, mit használok?

penge25
ehe várom nagyon ezt az instát, nálunk bazz már a legtápabb magnek tudod milyen skinje van a botjának, Hos utolsó bossának a narancs fegyverét használta fel a void staff átváltoztatásához eheheheh :)Ezt használja, lool

Doomista
Mármint a jaden kívül más mmorpg-ben nem :) Ez alap. Pedig te használsz a RoM-hoz boss hacket :(

penge25
hát igen én nem használnék sose botot :)

Doomista
RoM-ban látom ma is új patch lesz :-o

"A karbantartás 9:00 (CET)-tõl, 16:00 (CET)-ig fog tartani.

Nos, felkészültél?"

Nos, felkészültél, penge ? Készen állsz a Demon Lord solóra ?

Doomista
Gyere át jadere, és akkor lesz motiváló erõ lol, bár kétlem hogy itt lehagynál bármikor is :DD Ha nincs motiválóerõ, azaz én, akkor keresd meg a szervered legtápabb magejét, és képzeld azt, hogy én vagyok õ, õ a motiválóerõ, azaz én.

penge25
és így lustább is vagyok tápolás területén

penge25
idáig úgy fest a 10k unbuff az meglenne bármikor, de hát ha lehet akkor már a legjobb statokat szeretném felrakni, fene se tudja lehet megelégszek 10k-val. Az a baj doom te voltál a motiválóerõm, te voltál akivel versengtünk, így meg nincs ellenfél :)

penge25
szia szerintem ennek a játéknak a PVE az erõssége a pvp meg a gyengesége, Pve tartalom nagyon jó kb 2000 küldi, rengeteg instance, ingame event, lóverseny, mini játékok saját házad lehet stb. Nekem nagyon bejövõs, de az allods is nagyon jó szerintem. Na lényeg a lényeg én wowról jöttem ide szintén és már itt vagyok 1.5 éve

Doomista
de hát 12k mag attackot mondtál nekem hetekkel ezelõtt <#rinya><#rinya><#sir>

slime001
Ebben a játékban mennyire jó a PvE system? Ha lejár a wow accountom lehet, hogy átnézek ide. Allods online annyira nem jött be. Más alternatíva meg nincs. (vagy kurvarossz)

AVIRA - \"More than security.\"

penge25
sajnos utolért a balszerencse, akárhány medusa killre megyek csak melee stat esik, imádnak ezért a rugok meg a tankok instázni jönni velem, mert tudják, hogy 100% hogy valami fincsi dolog esik nekik :(

penge25
13k unbuff hagyjál már örülök ha meglesz a 10k :) valamikor év végére

Gubberx
És igen, neked írtam :D

Gubberx
cube úr maga kezd skizo lenni? :D

Doomista
Atya úr isten! <#banplz>
Legalább valami minõségit tolnál <#ejnye1><#banplz>
Végül is sok sörrel lehet bírni azt a RTS félét :D

Total annihilationt tolom multiba
Aztan meg talan megnezem az allods nevezetu jatekot
De inkabb kocsmazok amikor csak lehet :D

Doomista
zozoalma-nak írtam.