Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerre csak 1 mobra használható 😄
Pvp be Rugók ezzel kezdenek meg énis mint pap/mage ^^
Silence igen jó csak 20s cd nagyon nagyon sok pvp be 😄
Meg ilyen Táp Mageket mint CSillag 7s alatt nemtok megölni , maeliet tegnap sikerült bár ma megcsinálja a T9 es fegyót ugyhogy bealázza a világot 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én nem igazán értem:
"Stun for (Buff-Time-502717) seconds."
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
majd maelie barátunk itt kiismerteti veled a rejtélyt xD
akkor csak arra jó, hogy el lehet futni ...
de rouge ellen akkor még azt sem, mert ha elõbb varázsol ...
De pontosan mi ez a rogue-nál ? Nem nagyon találtam a skilleknél ilyesmit. Vakításra gondolsz ?
hát az ellenfelekbe beleértettem a "mobokat". de akkor ezek szerint csak én nekem volt érthetõ a saját fogalmazásom 😄 máskor pontosabb leszek 😄
+38 a silencem, 7 seces, használom ma-ban keményen 😄
még babának is van eheheheheehheeh
igen megszakad.
maxon: Static Field +50 - 30sec
ez azért nem gyenge xD
hasonló mint a rogue thumbja...rádtolja és 20 vagy hány secig nem tudsz semmit csinálni,csak õ neki nem szakad,szóval üthet is közben xD
kár hogy a magejé nem ilyen xD
az EC esélyét lehet vhogy növelni ?
ha elsütöm az ellenfélre a Static Field-et 10 s-ig blokkolja, de, ha eközben nyomok rá egy fireball-t, akkor megszakad a rooting ?
static field az blokkoló skill addig,mig meg nem sebzed utána az ellenfelet, és persze min. 10 secig blokkol...addig eltudsz futni,fogjuk rá😄
használata: elõször is rá kell tolnod az ellenfélre Plasma Arrow skillt,aztán ha engedi,akkor Electric Compression skillt kell benyomnod mellé,és igy rátudod rakni bárkire a Static Field skillt. szóval egy ellenfélre rátolsz Plasma Arrow-ot,aztán 30% esélyed van hogy magadra tudod tolni az Electric Compression-t,igy a Static Fieldet bárkire eltolod, a lényeg hogy rajtad legyen az EC,aztán az le sem száll rólad mig a Static Fieldet el nem tolod valakire. pl pvpre úgy jó hogy elõtte egy mobról felszeded az EC-t,aztán mivel rajtad van pvpben nem kell szarakodni azzal hogy plasma arrowot süsd el,meg ugye nem 100% az esély arra hogy sikerüljön blokkolni az ellenfelet,de igy igen.
Discharge stunnol meg a lightning késöbb meg az imba thunderStorm!
static fieldet nem ismerem és sose használtam ^^
Jó, hogy a fórumon ilyen segítõkész emberek vannak !
ha már itt tartunk ... 😊
Most lettem 20-as mage, elég sok helyen írták, hogy a silence varázslat milyen jó. Kipróbáltam egy mobon, de ugyanúgy jött elõre és ütött.
Elméletileg 4 s-ra stunnolnia kéne, ha jól olvastam.
A másik varázslat pedig a static field. Érdemes-e ezt fejleszteni ?
Köszi!
5 perc múlva...
The server will shut down in 10 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.
2 perc múlva
The server will shut down in 15 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.
😄 lol ?😄 15-10-15
ma leszek mert egész nap cnc programozásom lesz 😄
6+ 10k hp-s tank volt , és iszonyatos chaos 😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Vannak: transzport rúnáim és transzport Ink-em is. Ezeket hogy lehet használni ? Kell még vmi hozzá ? Hogy mûködik pontosan ?
Köszömöm elõre is...
Befutottam elcsalni hogy lehessen éleszteni a knightokat erre összecsapott
Visszamenni meg nem lehet sajna 😞
ugye hogy ugye ?
a tápért meg kell ám dolgozni !
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szóval, mi veled vagyunk Penge! 😄