Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
mondjuk intemre büszeke vagyok 1200+, hp 5.8k. Alakulgat, alakulgat egy két év és nekem is lesz annyira magas statom, mint a lent említett, mellém cammogó magenek 😊

penge25
bazz nem megy az írás, miért nincs itt utólagos szerkesztési, javítási lehetõség?!

penge25
hát én nem tom én is kezdtem magam tápnak érzeni magam , mig mellém nem cammogot egy mage10.5 k hp val, 1455 intel, meg 6.5k magic damagéve<#violent>

Numbing dagger a lasso meg a freeze 3 olyan skill ami akár 20+ secre is tud stunnolni , ezt instába fishingnél szoktuk használni mivel visszatölti a mobok hp ját fullra 😊
egyszerre csak 1 mobra használható 😄
Pvp be Rugók ezzel kezdenek meg énis mint pap/mage ^^

Silence igen jó csak 20s cd nagyon nagyon sok pvp be 😄
Meg ilyen Táp Mageket mint CSillag 7s alatt nemtok megölni , maeliet tegnap sikerült bár ma megcsinálja a T9 es fegyót ugyhogy bealázza a világot 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
cl-be behalt párszor tegnap 😊

Ventura82
LOL

Gubberx
olyan tápos a karija hogy féltékenyek lettek rá az sg-s modik és ezért bünti pontot adtak neki 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ventura82
Te Doom, te mire kaptál büntipontot? 😄

Doomista
5 secig blokkol, nem stunnol ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A discharge varázslat mennyi ideig stunnol ?
Én nem igazán értem:
"Stun for (Buff-Time-502717) seconds."

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
ne kötekedj teee

Doomista
lehet ááááá nem tudom már fáj a fejem

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ugy nem Numbing Dagger gondolsz mert az olyan hogy hozzavagod es onnantol kezdve nem mozdul a mob kiveve ha megutod..mert akkor igen..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
nem a vakitásra,nemtom,valami thumb xD nem értek a roguehez,ennyi tudok 😄
majd maelie barátunk itt kiismerteti veled a rejtélyt xD

kár tényleg
akkor csak arra jó, hogy el lehet futni ...
de rouge ellen akkor még azt sem, mert ha elõbb varázsol ...
De pontosan mi ez a rogue-nál ? Nem nagyon találtam a skilleknél ilyesmit. Vakításra gondolsz ?

Doomista
"és csak azokra az ellenfelekre jó, akiknek van manájuk elvileg 😄"

hát az ellenfelekbe beleértettem a "mobokat". de akkor ezek szerint csak én nekem volt érthetõ a saját fogalmazásom 😄 máskor pontosabb leszek 😄

penge25
na csak annyiban korigáltalak, hogy a silnce nem csak fõleg pvp-re jó, hanem pve-re is!

penge25
na van 20 percem ddom jer msn re megoldjuk neked az armoryt!!!

Doomista
he ?😄
+38 a silencem, 7 seces, használom ma-ban keményen 😄

még babának is van eheheheheehheeh

Doomista
nem lehet növelni SAJNA 😄
igen megszakad.

maxon: Static Field +50 - 30sec
ez azért nem gyenge xD
hasonló mint a rogue thumbja...rádtolja és 20 vagy hány secig nem tudsz semmit csinálni,csak õ neki nem szakad,szóval üthet is közben xD
kár hogy a magejé nem ilyen xD

penge25
kicsit módosítanám a silencés hozzászólásodat mage kollega, ha lvl 50 leszel és ugye bizti szeretnél járni instázni, nos akkor a silence kurva hasznos lesz, minimum lvl 20-ra majd told fel (de ráér lvl 50 után is bár nagyon kevéske tp kell hozzá). Nos mi a haszna? Tehát pl instába, hát egy példa Ma (ez egy insta) elsõ két bossocskájának van egy durva aoe spellje, ami olykor-olykor 5k damagét is kioszt a jónépnek, nos a silence ezt pl szépen megszakítja, akárcsak a lighting!!!

ezt a static fieldet jópár boss tolja minden elõfeltétel nélkül ^^

értem ...ez eszméletlen jó
az EC esélyét lehet vhogy növelni ?
ha elsütöm az ellenfélre a Static Field-et 10 s-ig blokkolja, de, ha eközben nyomok rá egy fireball-t, akkor megszakad a rooting ?

Doomista
silence az nem stun,az meggátolja az ellenfelet abban hogy valamilyen skillt egy idejig ne tudjuk eltolni. inkább pvp-re jó...és csak azokra az ellenfelekre jó, akiknek van manájuk elvileg 😄

static field az blokkoló skill addig,mig meg nem sebzed utána az ellenfelet, és persze min. 10 secig blokkol...addig eltudsz futni,fogjuk rá😄
használata: elõször is rá kell tolnod az ellenfélre Plasma Arrow skillt,aztán ha engedi,akkor Electric Compression skillt kell benyomnod mellé,és igy rátudod rakni bárkire a Static Field skillt. szóval egy ellenfélre rátolsz Plasma Arrow-ot,aztán 30% esélyed van hogy magadra tudod tolni az Electric Compression-t,igy a Static Fieldet bárkire eltolod, a lényeg hogy rajtad legyen az EC,aztán az le sem száll rólad mig a Static Fieldet el nem tolod valakire. pl pvpre úgy jó hogy elõtte egy mobról felszeded az EC-t,aztán mivel rajtad van pvpben nem kell szarakodni azzal hogy plasma arrowot süsd el,meg ugye nem 100% az esély arra hogy sikerüljön blokkolni az ellenfelet,de igy igen.

silence csak varázslatok ellen jó akkor nemtud varázsolni 😄

Discharge stunnol meg a lightning késöbb meg az imba thunderStorm!
static fieldet nem ismerem és sose használtam ^^

Ventura82
Ja, bocs, reggel van még, a kávé is elfogyott 😊

köszi ! és neked is zenoka !
Jó, hogy a fórumon ilyen segítõkész emberek vannak !
ha már itt tartunk ... 😊
Most lettem 20-as mage, elég sok helyen írták, hogy a silence varázslat milyen jó. Kipróbáltam egy mobon, de ugyanúgy jött elõre és ütött.
Elméletileg 4 s-ra stunnolnia kéne, ha jól olvastam.
A másik varázslat pedig a static field. Érdemes-e ezt fejleszteni ?
Köszi!

Doomista
The server will shut down in 15 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.

5 perc múlva...

The server will shut down in 10 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.

2 perc múlva

The server will shut down in 15 minutes. Please log off to avoid any loss of progress.

😄 lol ?😄 15-10-15

Doomista

Doomista
15 perc múlva server restart xD

ma leszek mert egész nap cnc programozásom lesz 😄

Ventura82
Képeket! 😄

Doomista
azért krv szépen birtuk a queent....csak néztem hogy mindenkinek full hp...aztán jötttek a bossok...elszabadult a pokol 😄 mindenki futott ki merre látott 😄 én épp kiakartam menni,mert fél party halott volt,csak pont jött szembe egy boss,és puff 😄 na nembaj, még párszor összekéne dobni egy raidot, egyszer csak kinyirnánk !

Hát tegnap csak Táp emberek voltak , csak ugye vki aki nemvolt raidbe , mert nem fért be , odaráncigálta a királynõt a bejárathoz és aki portálozott be az szépen elhalálozott
6+ 10k hp-s tank volt , és iszonyatos chaos 😄

penge25
doom ma sem leszel net közelben?

penge25
Na kíváncsi vagyok Ravenre, meg az új elite skillekre! Még jó, hogy van 3 tp reset köven tartalékba, ha mégis valami durva tpézni való 35 skillt kapnánk 😊

penge25
pl 49-rõl 50 re 1.9 milla xp 😊

penge25
Magasabb szinten, azért nem fogsz olyan gyorsan fejlõdni már 😊43+ tól már 1m+ xp kell a szintlépésekhez 😊

pfuuuj gyorsabb voltal😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

van olyan hogy transpot book vagy micsoda ott keresd ahol a backback ikonja van jobbra lent..azt kinyitod es ott tudsz felvenni egy egy helyet ahova teleportalni akarsz..majd hasznalod mint kepesseget..egy egy teleportalasnal runet hasznalsz a megjelolesnel meg inket (tehat atzok fogynak)

penge25
Nos,mondjuk van egy szimpi hely pl egy insta bejárata,és te amikor kedved szottyan ide akarsz majd teleportálni, akkor azon a helyen ellõsz egy inket. Ezzel gyakorlatilag ezt a helyet megjelölted, és innentõl csak annyi a dolgod, hogy legyen nálad mindig transport runa, mert azzal oda tudsz teleportálni. Ja, van egy menü ami tárolja a helyeket, amiket valaha bejelöltél, minden hely kap egy ikont, klikk az ikonra, és ha van a tatyódba t. runa máris odateleportálódsz!!!

tegnap meglett a level 25 jeee😊 igy haladok egy het es megvan a lvl 50😛😊

Doomista
Hát hallod szerintem menne...csak tényleg kéne egy krv jó raid party...én elképzelésem, hogy ugye van az ant queen,meg 2 vagy 3 másik ant boss...kell 4 10 +k hp-s knight,és rá minimum 1-1-1-1 tápos priest aki tudja szépen healelni...szal ha elöhivja az ant bossokat,mindik tápos knight odamegy az egyikhez,healerek elfoglalják azokra a knightokra a helyüket,amikre meglenne beszélve,igy máris minden bossra jut egy knight healer,aztán még ott van csomó ember és csak ütni vágni kell...menne ez,csak hát sok táp nem jön fel akkor 😄

A transzportálásról kellene egy kis segítség:
Vannak: transzport rúnáim és transzport Ink-em is. Ezeket hogy lehet használni ? Kell még vmi hozzá ? Hogy mûködik pontosan ?
Köszömöm elõre is...

ja kaptunk olyan tápot a királynõtõl tegnap 😄

Befutottam elcsalni hogy lehessen éleszteni a knightokat erre összecsapott
Visszamenni meg nem lehet sajna 😞

Ventura82
Ez az. Találó a neve 😄

Doomista
látod látod ?
ugye hogy ugye ?
a tápért meg kell ám dolgozni !

Ventura82
Doom, tegnap rosszul mondtam a 30as elit skillt, mert most nézem, hogy az nem elit, hanem alap és csak 42-tõl <#idiota>

De a vesszõt viszont annál inkább :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ventura82
Amúgy is a natgeo-n szokták mutogatni azt, hogy az emberi elme szövegolvasás közben amúgy sem figyeli az összes betût.... mégis értelmesen képes olvasni az értelmetlen irományt is 😄
Szóval, mi veled vagyunk Penge! 😄

Doomista
ezek akkor sem olyan tápak mint az az 50 lv 2handed staff 😞