Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
ehehe,le kell szarni hogy mit látnak, mondod hogy egy tanulónak segitesz a háziban msn-n xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
amint pangás van lépek fel Msn-re nyugi 😊

penge25
bazz mert dolgozok is néha, meg nem szeretném, ha a diákok azt látnák, hogy melóidõben Nsn-ezek, vagy a kollegák 😊

és az mennyi kb. ? Nem tudom megnézni, mert még offline a szerver

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
penge mért nem vagy msn-n ? miért kellet akkor a semmiért megcsinálnia a rendszergazdának az msn-t, ha nem is használod ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jaja láttam,de ahogy látom ugy el is felejtettem, mert ezek után bekellet basznom, nem birtam tovább.

bazdevil
Ez kb annyi penzt illetve diamondot amennyiert a T5-os kovet el tudod adni AH-ban.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
Doom ezt sasold, szeróm egyik legjobb mage!Voltam vele ww raiden bazz sokkoló a sebzése!!!<#boxer>

penge25
jaj ezt már linkeltem pedig ide a fórumba 1-2 hete doom!

köszi, még át kell olvasnom egy párszor 😊
ez kb. mennyi pénzt hoz a konyhára ?

Doomista
ismerem rég 😄
de úgy csináljátok mint azurans aki full lila tier4 szettbe van...nah és nem gyenge statokkal....

penge25
jelentem nekem 36dia/óra a keresetem eheheh, csak az a baj hogy azzal a dologgal csak 1 órát foglalkozok naponta, majd ha nagyon kell a dia akkor fogok esetleg többet!

bazdevil
Nem tudom mi es miert zavart ossze de ez talan segit bar lehet, hogy mar ismered.

Hogyan csinalj T6-os fegyvert

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
túl sokat számoljátok ezeket a tieres dolgokat, én már semmit sem értek belõle, teljesen össze zavartatok...

Gubber ezt arra érti hogy 10 charge 10-20D IM be

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
milyen táp mage ? hol ki ? én ? mirõl beszélsz ? 😄 azzal a kicsinyke 5,4 k hp-val ?😄 fõleg hogy lefognak menni a hammerek a cuccaimról, így ismét olyan 5 k hp lesz max ^^

bazdevil
En ugy szamoltam hogy kb 9-10 ora jatekkal osszehozhato 3db t6-os manastone amivel ugye tudsz csinalni egy T6-os fegyot ami statokban szar de sebzesben jo.

bazdevil
Csinalsz egy Accountot amin van 8 hely csinalsz 8 karaktert de nem viszed tovabb csak 10-es szintig es leadsz vele 10 napi kuldit amihez kifarmolod a napi cuccokat amig nem leszel 10-es elmesz vele varanasba a classhallban aktivalod az arcana transmuttort kapsz 10 chargeot vele.
A nagy kariddal veszel 9 db T3-as ovet obsidianban elkuldod postan ennek a kiskarinak meg nemi penzt vele, a kiskarival veszel 9 randon fusion stonet a postadbol kiveszed a 9 ovet es csinalsz 9db t3-as manastonet, a calsshallban az npc-tol veszel 90 tokenert 3 toltest az AT-ba igy lesz 4 toltesed mert 9et mar elhasznaltal a t3-as stonekhoz, 3db T3-as stonet ha egyberaksz kapsz egy T4-est 3db T4-est osszeteve kapsz egy T5-os manastonet elfogyott a toltesed is.
eladsz mindent a kiskarival es a penzt valamint a T5-os stonet elkuldod postan a nagykaridnak majd torlod a kiskarit.
Ennyi diohejban 😊

Gubberx
kifejtenéd ezt a 20 diamond/óra dolgot nekem pls? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A "kiskarizás" mit jelent ? Felhúzod a kis karaktereidet ?
Azzal hogy lehet sok pénzt keresni ?

bazdevil
Mennyiert megy most egy T5-os es mennyi a T6-os manastone diamondban?

bazdevil
30-as szint alatt nem igazan erdemes transmutolni semmit meg talan 35-ig is kihuzod, sztem olyan 40 kornyeken erdemes egy kisebb tapot beiktatni azzal kihuzod 50-ig es ott kezdesz majd igazan gyujtogetni.
30-35-os szint alatti targyakat meg me`g elrakni sem erdemes szereny velemenyem szerint.

amúgy charge-okról még annyit, hogy szerintem egy óra alatt magasabb szinten több diamondot lehet keresni, mint amennyit azzal nyerek, hogy a kiskarikat húzom. fõleg ha akcióban vesz valaki charge-ot. ettõl függetlenül nem tûnik rossznak a kiskarizás sem, 20diamond/óra az azért elég szép 😊
tedd félre. mármint a dolgokat nem tudod, mert olyan tárgy ami késõbb jó lenne nem esik. de a charge-okat legalább tedd el 😊
bazdevil
Igen olcsobb viszont ott csak 10-et tudsz venni egyszerre ahhoz meg kell 270 token, ahhoz viszont hogy annyi osszejojjon kell 3 nap es napi 10 kuldinek megfelelo napi item, mire azt kifarmolod mar megcsinaltal ket ujabb 10-es karit, viszont a 3 toltes pont eleg ahhoz hogy megcsinald a t5-os kovedet.

Köszi!
Érdemes alcsonyabb szinten használni az Arcane transz.-t ?
Vagy tegyem inkább félre a dolgokat ?

penge25
thx, na akkor ma gyártok 1-2 10eskarit és õk csinálják a potenciálokat 😊

penge25
bizit nem varansba venném tokenért a töltést, mert tokenes item mall ba olcsóbb 😊

bazdevil
Varanasban a classhallban kell aktivalni.

bazdevil
Egy 10-es szintu karit osszehozni kb 45-60 perc.
Ha leadod vele a napi kuldiket is es lesz 100 tokened 90-ert tudsz venni 3 toltest varanasban igy egy kis karival tudsz csinalni egy Tier5-os manastonet, chargeokat szamolva.

penge25
már nem emlékszem és a 10 kari automatikusan megkapja atransumátort, vagy varansba kell beszélni npc-vel?!

bazdevil
10-es szinten tudod hasznalni a transmutort ami alapbol 10 chargeval toltott.

penge25
baba lvl 10-en automatikusan megkapjuk a chargot a tatytóban, van vagy mi?

Arcane transmutatort csak chargeokkal tudod használni 😊

Ha egy fegyvert akarsz magasabb szintre (Tier) felvinni charge kell hozzá
Pl tier6 os fegyverhez kell 81 fusion stone meg 131 charge ha jól számolom ,+ 500k gold
mivel minden 10es szintet elért kari kap 10 chargeot +10 napi questel tudsz még 3 at szerezni , igy nemkell drága diamondokat rákolteni 😄

penge25
Estétõl fent lesz doomnak is a kis táp mage az armoryba, megoldottuk neki a kis kliens telpítését!<#heureka>

bocs, de nem érem ..
"csinálom velük a chargeokat inségesebb idõkre"

fegyvereket páncélt ilyesmit ?

penge25
az a baj, hogy kicsit sajnálok 2 millát pl egy clear illumine, soul, auth. 5 re!!!

Guts Atonament meg Potencial, én ezeket tolom bele ezerrel xD

Fõ karakterem Priest/mage
me

de mint maelie énis sok sok karit próbáltam ki és csinálom velük a chargeokat inségesebb idõkre ^^

penge25
Csak majd olyan cuccba rakom be a potentalokat amit érdemesnek tartok, egyenlõre 3 cuccom van ilyen a két fülbim, meg a nyakékem!

hát ez gáz 😄
nembaj ugyis lassan olyan leszel mint skeld meg Vaily csak auto attackal üthetsz 😄

penge25
M/p vagyok!

penge25
én már túl táp vagyok így is, nyugi annyi rúnám van még, hogy 5-6 potential III-at akár most kitekerek!<#buck>

tegnap összeraktam 7 db t7es stonet meg egy t6ost, kifolyt a szemem a végére, azt elmentem aludni. viszont megnéztem, hogy nem kapja meg a plusz tiert, legalábbis nem írja ki, 3*t7 kõvel is csak t7 lett volna a fegyó 😞
szóval sajnos nem lesz t9 :/

numbling dagger meg jó kis skill, bár igazából csak pvp-ben, és olyan insta runokon érdemes használni, ahol nincs melletted egy táp tank aki ww shield-et nyomja.
Bocs, zozoalmától akartam kérdezni, csak elnyomtam ...

inkább magadra tetted volna hogy Táp legyél ^^

Te most milyen karakterrel vagy ? Rugóval vagy P/M ?
PVP-ben a rugókat mivel lehet legyõzni ?
Észrevétlenül támadnak, stunnolnak stb.

penge25
T9-es fegyóóóóóóóóóó gyááááááááá, képet kérünk majd ide oksa!!!

penge25
Ja arákra vissztérve, sokkoló még mindig tegnem csináltam egy potencial III runát, mondom berakom 80/85 dia áron hátha elmegy majd, 10 perc múlva jött a levél elvitték 85 ért 😊