Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
szerverek*
eltaláltad

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerver megint nem mûködik ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
Ravenba valaki talált olyan küldit, ami fain kis sága statos rewardot ad, vagy errõl ne is álmodjak 😊

penge25
Soul V eredetileg ez volt: 50 magic att, 20 wisdom, most 50 def, 20 wisdom! pf azok a magek, akiknek minden cuccokon legalább egy clear Soul V van mekkorát szívtak már ezzel, gyáááá!!!

penge25
Vannak it kemény dolgok, hozzányultak olyan dolgokhoz is amit nem kellett volna pl a yellow statokhoz: soul V stat megváltoztatása

Hát papnak kinn szenvedés volt összekaparni az elit itemeket, ha a többiek nem adják oda ^^

semmivel se sebzek vele többet amikor a mobon van 😄
Warrior/rugo kapot nagyon imba skillt meg a scout/rugo asszem

Viszont éjjel letoltuk a törp instát , 1szer wipeoltunk mert elhülyültük 😊
Aztán meg warrior sprint elöre összegyüjt eliteket és mage aoe
Fél óra alatt lement az insta , 35-ös kariknak kihivás bár sárga dropot nem láttunk kékek meg iszonyat szarok voltak 😞
120k xp ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Na ravenfellbe ki volt, mert én nem jutottam odáig, végig az elite skillhez farmoltam egy rugóval mirrort, és nem lett meg a 15-15 tárgy! De tudom, hogy a m/p skilljei nem annyira durvák, bár nem is annyira rosszak!

penge25
mert bizti olyan táp lett a maged tegnap, hogy nem bírta az adatbázis lekezelni 😊

Doomista
minden megy,program is,irta is hogy data succesfully mikor tegnap kiléptem romból,szóval nagyon passzolom hogy miért nem mutatja...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hmm otthon nem raktad még fel a clienst, mert nem találom a karid az armoryba doom 😊

penge25
reggelt na megyek doom megnézem a karid az armoryban!

Doomista
elõtte már kiválaszottad ugyebár a secondary classsot,most csak annyi a dolgod, hogy bemész a saját házadbaa house npc segitségével,aztán van bent egy cseléd,akinél a Change class-t válaszd ki. Felsõ mezõbe berakod a secondary classodat,alsóba a fõkasztot, igy a secondary classal leszel ezentúl még vissza nem váltasz fõkaszt/secondary classra.

Tatyla
az még mindig nem tiszta hogy hogy válthatok a két kaszt között?
ja és LF Guild a Macantacht szerveren!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hamed
Ezt nem ertem en se. Hit/dodge rating az tisztan dex alapu ugy tudom. Namost az vhogy nem jon nekem ossze, hogy patch elott (mikor a dex csak physical attackot adott) alig volt miss, majd miutan szamit az a parszaz dex onnantol minden masodik tamadas mellemegy.
Knight-oknak meg kulon szopo, hogy egy ujabb statot kell novelniuk ha nem minden 3. utesre akarjak eltalalni a boss-t. Meg jo, h az a secondarym😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hat a notes alapjan amennyire vartam annyira gaz lett. Uj terulet, uj hit/dodge rendszer, dexterity vegre er vmit, javitott rugo skillek, stb, alig vartam hogy hazaerjek.

Namost ebbol az lett, hogy ravenfell allandoan fagy, az osszes melee class anyazik, hogy ennyi miss-t meg sose lattak mint most, es joval kevesebb a dodge-olt tamadas is.

35-os elite skillekhez necrot kell farmolni gathering helyett, biztos orulnek a 35-os karik a 2-3 szinttel magasabb eliteknek. AH-ban persze mindenki diamond-ra rakja be, az 50-es karik hulyere fogjak magukat keresni😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

penge25
akkor most igaz nincs szeró?

bazdevil
Hat a knight/warroromat agyonutottek ezzel a patchel, eddig se fejlodtem gyorsan de most mar 40%-ban melleutok, ugyhogy innentol kezdve gyakorlatilag xart se er.
Ez mar a masodik karakterem amit agyonvagtak, az elso egy pap/harcos volt, ugy latszik en mindig kifogom.
Egy MMO-nak nem arrol kene szolnia hogy hogyan nerfeljuk a karakterosztalyokat. Egy csomo mindent kiteszteltek CB-ben meg OB-ben aztan amikor kijon a jatek behoznak teljesen uj harcrendszereket, meg magia sebzes rendszereket, meg eltalalom nem talalom dolgokat marmint a mobot eltalalom vagy nem.

Komolyan nem ertem hova tart ez az egesz.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
ha hangyás dailre gondolsz az tuti nem lesz, mert megszûntették, vagyis átalakították 😊

penge25
hát megint jön egy hotfix azért 😊

nekem a patch után csak egyetlen szervert ad be lehetõségként mint amibe beléphetek, az is egy német...
?
Ebbõl nálam ma nem lesz dailyzés... 😊

penge25
hát a mage 35 skillje lehetne jobb is a papé fasza

Doomista
ma nem lesz alvászat ^^

Doomista
aham

Gubberx
jaja

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vamp17
Ennel a jateknal a siras mar hagyomany 😊 Szerintem a CB ota rengeteget fejlodott a jatek, csak ezt joparan nem veszik eszre. Mindig csak a hibakat veszik eszre, azt nem hogy hany millio hibat javitottak mar ki Cb ota, meg mennyi uj tartalom kerult be.

Gubberx
Valami pozitív tapasztalat a patchrõl? a fórumon mindenki csak sír valami miatt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vamp17
Here's an addition to the patch notes from the lost scrolls of 1826...

Additions

New Tutorial for New Characters

The Tutorial in the starting area has been completely revamped. No more magic mushrooms…

New Instance: Ruins of the Ice Dwarf Kingdom

Deep below Dragonfang Ridge lies a cavernous system of tunnels and subterranean galleries leading to the home to the ancient race of the Ice Dwarfs. This new group instance "Ruins of the Ice Dwarf Kingdom" will further expand the world of Taborea and introduce new challenges for level 35-40 characters. To enter this instance players need to do a few preliminary quests.

Changes

* Ancient Key Trade
20 weird crystals can now be exchanged for ancient key with NPC in Varanas or Obsidian Bastion
* Increased Pasper’s Monster’s drop rates.

Fixes

* Fixed a bug allowing players to kill other players below lv 15 in PvP.
* Fixed a bug that allowed players to keep crafting runes even after running out of gold.
* Fixed a display bug that causes players not to see other player’s harvesting tools.

Vamp17
mar jott a hotfix. faxom olyan gyorsan telepult hogy nem volt idom atmasolni....

Ventura82
Ejj de jót horgásztam megen...
Na mi a tényállás? Jön hotfix? Még a peccccs sem jött le, ejjjjj....

Gubberx
meg a multkori 5 órás leállásról amivel nem jött semmi ne is beszéljünk 😄

Vamp17
Update:

The Hotfix will be applied within the next few minutes.

Please log out at 5.30 BST (GMT+1) / 18:30h CEST to download the fix.

Vamp17
2 hetig ultek rajta, es megse sikerult hibatlanul beepiteni 😊

Gubberx
We were very surprised by all this as well - that's why we are trying to find out what has happened.

There seems to be a mistake that we didn't get part of the patch notes - as soon as we have them, they will be posted here.

Additionally: Runewaker is working on a hotfix to stop the Ravenfell crashes and a couple of other things.

Please be prepared that we need to take the servers down on short notice! 😄😄😄

penge25
mi kell hozzá?

penge25
30 as elite skillekt hol lehet felvenni? 😊

penge25
újjabb info 35 elite skillhez 15 essence item vagy mi kell necróból 😊

Gubberx
én 10 sec-et olvastam XD

penge25
ravenbe nem voltam mert mondták ne menjek mert 2 percenkét kihajítja az embert ott a szeró!!!!

penge25
nos silkrodhoz képest ez egy isten játék, tauri két évig toltam ott az insane guildben, gondolom ismerõs a neve hisz a szerver legerõsebb hordás guildje volt, nos tauris wow elbújhat gyere e mellett, bazz nem bánod meg ezek nem szarral gurítanak 😊 Láss csodát.....

Gubberx
mi verekedés lesz ott az itemekért 😄

penge25
na hali
pár dolog raven buggos mint dög, antos külédivel kapcsolatban rossz hírem van megszûnt olyan formába, hogy az antokból itemeket kell sajna gyûjteni na ennyi 5 perc online után 😊

Gubberx
loooool XD

bazdevil
Nem olvasol forumot?
Olyan tulterhelt a szerver, hogy az embereknek nincs ideje screenshotot csinalni, annal joval elobb kivagja oket a szero. XD

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Gubberx
screenshotokat nyomassátok inkább az uj területrõl 😄

bazdevil
Ne tedd, inkabb keress magadnak egy baratnot ne MMO-z ramegy az eleted... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Na viccet felreteve jo kis jatek bar meg foltozgatjak, ami azt illeti melyik MMO-t nem, szoval egy kiprobalast mindenkeppen meger szerintem.

Szevasztok.a véleményetek érdekel:régebben Silkroadoztam,aztán átálltam a Taurin a WoW-ra.De ahogy olvasgatom,miket írkáltok itt errõl a játékról,talán érdemes lenne váltanom rá.....

bazdevil
Akko jovanakko.

Gubberx
ez a dodge meg hitrate dolog számít vmit? 😄

Doomista
mivel suliban vagyok és 7-re érek haza halvány fogalmam sincs 😄

Gubberx
mivel melóhelyen senyvedek este 8-ig halvány fogalmam sincs 😄