Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rom
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Meg valami, ez az item: Fruit of Extra Experience a quest leadasaert kapott XP mennyiseget is noveli, vagy csak a mob olesert jarot?
Az a kerdesem lenne, hogy 50-es szint utan is kapok majd TP-t olesert, quest teljesitesert, esetleg talent charm talisman feltoltesbol?
Amenyniben 50 felet is kapunk TP-t, abban az esetben lehetseges minden skill-t kimaxolni?
van egy belépési jelszó, nyilván azt tudom, de kért egy második jelszót is, azt már sajna nem.Vásárolni akartam az item shopban, ott pedig a secondary jelszót kéri.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
imba a mage ?😄
nemtom de én is inkább csinálom a questeket most mint instázzak bárhol 😛
elvégre nem szabad hagyni hogy questek maradjanak ezen a pályán ! ez fájna nekem !
Hát én a papomat tápositom inkább magem ugyse lesz sose olyan erõs kevés a tp je 😊
Viszont ez az új map nekem nem jön be annyira mivel mindenki farmol ahelyett hogy instáznánk ^^
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Szándékos topikrombolás.
<#hehe>#hehe>
Ám Aion ob van :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most már én is kicsit unom hogy class váltás és priestel ide oda ugrálni leadni, jó lenne már magevel kitolni ravenfellt 😄
dailizés az nekem 1 óra sem a 10x 😊 magevel aoevel pillanatok alatt kifarmolom azt a 100 db-t ! sõt van 2 olyan daili,amihez nem is kell 10x darab cucc,én elöször azt csinálom meg,az 1-1 perc,aztán csak 8db van arra a 80x darab cuccosra. szal most erre a pályára a mage aoeje a dailihez istenjó ! 😊
Nemi pozitivum viszont, hogy tegnap helyreraktak az elszurt hit/dodge dolgot.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Hol lehet megnézni, hogy mi lesz a 35-ös elit skill? Mert a getbuffed-en nem találom.
Remelem ezzel a husveti hajrara keszulnek fel mert szerintem nagyuzem lesz...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
1 perc alatt vége is volt -30 token ^^
inkább malatinanak adjatok 😊
doom te priested elöbb lesz 50 mint az én magem , már látom elöre
Ez a dailyzés kikészit a laza hangyázás után ^^
...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
http://romdata.getbuffed.com/ ez jó oldal
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy a craftereknek mennyi hasznuk van? Amint látom romlanak a cuccok és ez jó. Rugóként gondolom armor v. weapon craftra érdemes ráállni igaz?
Olyan rég craftolgattam szép nagyokat, és építettem belõle bizniszt 😛
Illetve keszult egy leiras a manualis patcheles meneterol is.
Ez igy vicces ha igaz XD