Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
legyel te, aktiv ember vagy xD
rom

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
linket az albumodhoz es berakatom... akar valaki hazigazda lenni vagy legyek en?

...

Doomista
utoljára requiem onlineben láttam,hogy ha premiumos vagy az 30%exp + lehet venni 20%os cuccost is,az ugy 50% exp növelés, és ezt questekre is adja,nem csak farmra...szal elég faszán lehet ott a questekkel igy fejlõdni az biztos !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bazdevil
Questleadasert kapott xp-t nem noveli.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
mob ölésért csak.

Nah, ennek nagyon orulok!😊
Meg valami, ez az item: Fruit of Extra Experience a quest leadasaert kapott XP mennyiseget is noveli, vagy csak a mob olesert jarot?

Doomista
Persze. 50 lvl-n is ugyan úgy kell mindennap 10x dailit csinálni, ami minimum 44 k tp/nap...szal lehetséges maxolni pár skillt,de mindent nem 😄

lvl 29-29 vagyok jelenleg es most eloszor kezdtem el azt tapasztalni, hogy nem eleg a TP mindenre amit szeretnek 😊
Az a kerdesem lenne, hogy 50-es szint utan is kapok majd TP-t olesert, quest teljesitesert, esetleg talent charm talisman feltoltesbol?
Amenyniben 50 felet is kapunk TP-t, abban az esetben lehetseges minden skill-t kimaxolni?

nekem az a jelszó kell, amit aktiváláskor adtunk meg.
van egy belépési jelszó, nyilván azt tudom, de kért egy második jelszót is, azt már sajna nem.Vásárolni akartam az item shopban, ott pedig a secondary jelszót kéri.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

bazdevil
Megvaltoztatni a hazadban tudod, ahol a kasztodat is atvalthatod.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
a secondary password az amivel a játékba belépsz az accodra.

vmiért nem jó a secondary password-öm.Hol lehet megváltoztatni vagy újat kérni ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
de jó ötlet,de az sem rossz ötlet ha azt a romos albumt is berakják akkor már mellé nem ?😄

Doomista
most laza tolással 100x itemet a pirates dailihez 40 perc alatt farmoltam ki.

imba a mage ?😄

nemtom de én is inkább csinálom a questeket most mint instázzak bárhol 😛
elvégre nem szabad hagyni hogy questek maradjanak ezen a pályán ! ez fájna nekem !

Mire Nem imba a mage ??

Hát én a papomat tápositom inkább magem ugyse lesz sose olyan erõs kevés a tp je 😊

Viszont ez az új map nekem nem jön be annyira mivel mindenki farmol ahelyett hogy instáznánk ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Dátum: 2009.04.05. 22:21 Adta: SHADOWEYES7
Szándékos topikrombolás.

<#hehe>

Ám Aion ob van :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bazdevil
Szoval szerinted nem jo otlet? <#dumcsi>

Doomista
nah meg az albumom linkét is nem ?😄

bazdevil
Nemtudom ki szerkeszti a bannert, de ki lehetne tenni a getbuffed linkjet is hasznos volna...

Doomista
hát az biztos hogy ma én addig nem fexem le mig nem lesz 50 a priest....már 60%-n van most. 1 mill exp sem kell neki.
most már én is kicsit unom hogy class váltás és priestel ide oda ugrálni leadni, jó lenne már magevel kitolni ravenfellt 😄
dailizés az nekem 1 óra sem a 10x 😊 magevel aoevel pillanatok alatt kifarmolom azt a 100 db-t ! sõt van 2 olyan daili,amihez nem is kell 10x darab cucc,én elöször azt csinálom meg,az 1-1 perc,aztán csak 8db van arra a 80x darab cuccosra. szal most erre a pályára a mage aoeje a dailihez istenjó ! 😊

Hamed
Hivatalos forumbol nagyjabol ossze lehet kukazni, nemtom miert nem lehetett beleirni patch notesba... Nagy dolgokra ne szamits, egy csomo class ugyanazt kapta: par sec fear immun jo nagy cd-vel. Ha mar bekaptad a feart persze nem tudod elnyomni, nehogy ertelme is legyen😄

Nemi pozitivum viszont, hogy tegnap helyreraktak az elszurt hit/dodge dolgot.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Doomista
aslan valleyben necronál kint van egy elit skill master npc, ott lehet megnézni.

ma mar jatszom ujra jejeje lehet felhuzom a secondot egy kicsit hogy megnezzem mar ezt az elit skillt😄 csapdakkal fogom teleszorni a mezoket😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ventura82
Szép napot!
Hol lehet megnézni, hogy mi lesz a 35-ös elit skill? Mert a getbuffed-en nem találom.

bazdevil
Megint egy kis szerverleallas csak hogy szokjuk 😊
Remelem ezzel a husveti hajrara keszulnek fel mert szerintem nagyuzem lesz...

Gubberx
Jó reggelt 😊 tegnap meglett a 35-s elit skill, egész jóféle. A vampire arrow-om nyom olyat hogy a dot damage mellet az egész partyt gyógyítja ugy 70 hp-al 1-2 secenként 10 se-ig.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát a loversenyes event nagyon szar , egyáltalán nemvolt leterhelve a szerver mégis ugy laggolt mint állat ^^
1 perc alatt vége is volt -30 token ^^
inkább malatinanak adjatok 😊

doom te priested elöbb lesz 50 mint az én magem , már látom elöre
Ez a dailyzés kikészit a laza hangyázás után ^^

Van valaki,aki ingame segítene a kezdésben?Megdumáljuk mikor,melyik szerveren.Hmm?

penge25
a legdurvábból ami 50k+ xp-t ad szedtem 20 perc alatt 50-et bazz azzal kelltt kezdenem volna napot 😞 Ott farmolj kurva hamar összejön a 100!!! na léptem majd szerdán re 😊 Mindenjót, jó lootot minekinek!!!

Doomista
rendben 😊

penge25
Na Doom összeszedtem 300 dailit a kalozoktol, megvan 3-4 más dailibõl 10-10, 3 napra kitrat a papomnak, majd vele add le õket légyszi, a maradék 3 napban meg ystrában van az a lótifutis, thx elõre is 😊

Doomista
a nagy rokker xD

ScarY MAN
Kerensky meg Silberfuchs<#idiota>

gondolom mar lattatok xD

...

tessek funnolni is nem csak kockulni😄 az is a lenyeg😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
lóversenyt még én sem próbáltam ki 😄 elvagyok foglalva a necróval meg a ravenfell questekkel,ilyen kis dolgokra most nem jut idõm 😄

megint nem jatszom huppi huppi megint work:S pedig kiprobaltam volna a loversenyt😄

Tatyla
o jaj olyan n00b vagyok hogy véletlen mikor elõször mentem a házba véletlen kidobtam a storage ládát mert azt hittem úgy kell kitenni,valahogy ezt visszakaphatom vagy csak GM?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ház van alapból
http://romdata.getbuffed.com/ ez jó oldal

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na,fõlrakta a játékotmeg a javításokat.Melyik szerveren érdemes kezdeni karit?Meg milyet?Inkább warrior párti vagyok...

Mr_no_NaMe
Ja, és van a játékhoz valami Thottbothoz hasonló oldal? Ahol minden cucc, drop esély és szörny meg térkép fentvan? Skilleket is megnézegetném, nagyon jó lenne egy ilyen oldal 😊
Mr_no_NaMe
Gyerekek, házat hol lehet bérelni/venni? Még a kezdõhelyen vagyok lvl5, de szeretném megnézni ezt a ház dolgot 😛
Amúgy a craftereknek mennyi hasznuk van? Amint látom romlanak a cuccok és ez jó. Rugóként gondolom armor v. weapon craftra érdemes ráállni igaz?
Olyan rég craftolgattam szép nagyokat, és építettem belõle bizniszt 😛
Vamp17
neked vegulis jogilag igazad van 😄😄😛

az csak 210 token nyeremény szerintem 😊

Vamp17
30 tokenbe kerul, nem tom mennyit lehet nyerni, amugy nem voltam meg. De sztm 240 tokent lehet nyerni, ugye 8 an indulnak es ha mindenki 30 tokent fizet...

Vamp17
nem "tunt el", frissitve lett az ujabb verziora. Kliens + patchek

Illetve keszult egy leiras a manualis patcheles meneterol is.

The instance "Necropolis of Mirrors" will receive a limitation of open instances at the same time.
Ez igy vicces ha igaz XD

bazdevil
Elmeletileg megjelent mar az uj patch.

Patch 1829 @ 3MB

Hali.A "ROM Hungary"oldaláról eltûnt a kliens??????

penge25
na meséljetek! Ki volt pl paciversenyen, mennyi tokenbe kerül és menyit lehet nyerni?

penge25
na re