Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
meg a lvl 15 ill 20-as elithez való dolgokra amit kraftolással tudsz csinálni alapanyagokból

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Forsaken Abbey és a Necropolis of Mirrors kristályokra gondol.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

köszi! de pontosan mire gondolsz : "az elit skillhez valókat "

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Van vhol egy ó leírás a craftról ?

Én a craftra esküszök, ha összejön vmi durva akkor azt kirakom.

Gubberx
hát pl nyersanyagokat és az elit skillhez valókat általában jól ellehet adni, illetve a jobb sárga vagy zöld statokat.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ti mivel szoktatok kereskedni az AH-ban ?
Csináltam már jópár tier 5 -ös mana stone-t, de nem igazán kell senkinek.Próbáltam irtó alacsony áron is adni, de az sem segített.
Mi az ami nagyon kelendõ ? Ha tudtok pár tippet szívesen fogadom.Köszi!

Gubberx
tök mindegy mert menet közben is váltogathatsz, ráadásul épp nem is mûködik szal tökmindegy melyikre lépsz be mindenki ottvan 😊

elitehun
Ti melyik ''világon/szerveren'' szoktatok játszani? Ott amikor kiválasztod a karaktered bal oldalt fent van három. na ott melyikbe léptek be?
Doomista
megkaptam há 😄 ilyen szép szövegben dús levelet még nem kaptam romban 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ventura82
Szép napot!

Na sikeresen lezajlott a költözködés, így már Gyöngyösrõl jelentkezem. Tegnap 3 fullosan megrakott kocsival megérkeztünk. Sikerült egy kis netet is csiholni, így amígy hivatalosan pénteken nem jön a júpíszí és köti be, addig fel-fel tudok nézegetni.
Doom, megkaptad a levelem? Kicsit be voltam kávézva, mikor írtam 😄

Borgi
jo hát igen, de nem kell azért újat ekzdeni ^^

porki fagyok fállalon

Gubberx
igen, de be kell menned a házadba hozzá. Nem lehet csak úgy menet közben bárhol 😊

Borgi
játék közben tudod váltogatni hogy most mage/priest-est vagy priest/mage-éssat akarsz játszani

porki fagyok fállalon

Lényegében ua. Csak a másik kaszt-specifikusát nem tudod használni.
Mi szeretnél jóbban lenni ezt kell eldönteni, dmg diller akkor vazsi.

ha most priest vagyok és maget választok az ugyanaz lesz vagy kezdjek újat és mage/priest?
szal a lényeg: priest/mage =(?) mage/priest

Dmg dillert akarsz akkor vazsi.
Haverom vazsi pap 50/38 sebez a Flame-mel 8-9k egy 48as Elite-n. A pap nyomja a regent meg a hp-t beszalad Aoe. Nekem Rouge warrior van 50/31
õ nem ût akkorát per pill egy 48as Elite-t egyedül nagyon nehezen õl meg (3-4 ütés vagyok neki).

Gubberx
sejtettem hogy alkesz vagy de mostmár nincs kétségem 😛

Doomista
miért kell mindig ilyen késõn irnod ? 😄 éjjeli bagoly vagy e ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
Te beteg állat<#idiota><#idiota><#idiota><#worship><#worship><#worship><#buck>

...

Doomista
ezzel a képpel akarok mindenkinek kellemes húsvétot kivánni 😄

Doomista

elitehun
Én kezdésnek egy warrior-t gondoltam (de még nem biztos). ahhoz mi megy a legjobban?
Gubberx
scout/priest a legjob bár most kicsit lenerfelték a damagét

elitehun
Valaki ad pár tippet hogy kivel kezdjem? Elõre is THX
elitehun
Én is most kezdtem el letölteni 😄
akkor csinálnék egy scoutot, mit ajánlotok hozzá? én warriort néztem ki mert ad dexet meg hp-t.
Illetve priesthez? Valami olyan kéne ami jó demédzsdíler de azért a healje se ratyi

Doomista
scoutot nagyon ajánlom. ha táptalan karaktert akarsz, ott az ni !
kérdezd gubberxet õ keni vágja a karit 😄 tudja mi az a táptalan scout, teljesen tapasztalja 😄

Mivel távolsági karakter sztem nem rossz. Oda sem tud érni a mob ...
Ahogy észrevettem futás közben is tud nyilazni, ami nem hátrány.
Ha szereted ezt a karaktert, akkor hajrá !

Doomista
rom gamekapocs teszt 😊

"Ami rossz: Túl gyors a fejlõdés"

ezen felröhögtem 😄

Doomista
reggelt😄
másnapos vagyok 😊
én ma is bebaszok 😊
^^

ehehe..neha azert ki kell mozdulni az eveszakok miatt a szobabol...😛

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

tom közbe rájöttem, ránéztem a dátumra mondom 13 oké még 6 nap csak a hónapot nem néztem meg eléggé XD

ehehe marcius 19 = 2009.03.19 es a mai datum 2009.aprilis.13 = 2009.04.13 nah tippelj kiadtak e mar😛😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Csõ!
Megtetszett a játék és éppen most olvasom a FAQ-t és nem tudom letöltsem-e a játékot mert azt olvastam hogy a játékot március 19.-én fogják hivatalosan kiadnni?
Nekem mmoban az íjász a legbejövõsebb szal ki tud véleményt mondani mennyire jók a Scoutok?

jo is az😄😄😄😄

Doomista
mégse,maára ztsem toma aholvagyk

Doomista
sorry,kicsit bevagyok állva asszem de már kezdek jozazodni

ehehehe😄

Doomista
kösz,de én tojás helyett piát iszok. graeggraagragrwesgbdg fn bsfd

hehe en talaltam 6 tojast..egyikben nyuszi volt😊
Kellemes husvetot kockak es jo hentelest..talan lesz idom holnap huzni (cel a lvl 25) Yakabakano-t 😊

1440*900 hatha valakinek van ilyen felbontasa😛

Gubberx
mások szövegét meg én lopom el nem? 😛

Doomista
A véleményem szubjektív, beszólhatsz de leszarom 😊

Gubberx
2 vagy 3

Doomista
21bõl mennyi ez ? 😄

Rip
Az létezik, hogy egy lvl2 tehén ilyeneketdob? Tuti nem, nem is rémlik, hogy lenne ott tehén 😄

Necropolis egyis bossára kerestem (Magister Gumas), megnéztem, miket dobhat (pl. Follower's Vow), aztán megnéztem, mi dobja még azokat.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Vki tudja, hogy a tulajdonságok (Dex, Int,Wisdom,Strength,Stamina) illetve az attack ,defense pontosan, hogy befolyásolják a sebzést ?

Vhol van errõl táblázat vagy leírás ? Manualja van a játéknak ?
Köszi!

Doomista
tápabb vagy mint baba 😞

sry az offért megint, de itt a TÁP!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
eheh egyre jobb dolgok jönnek ki 😛