Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Nem írnád át a bannerben a linkeknél Doomista galériáját, Dúmpista galériájára? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
már tuti kidõlt 😄 nem bírná ki ilyen sokáig hogy ne irjon sg-re

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

elitehun
Lehet ebben a pillanatban dõl ki<#eplus2>
Gubberx
részegen fekszik vhol 😄

Domikának biztos meló van ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
hinnye de csendes ma a topic 😄

penge25
reggelt gubb koma 😊

Gubberx
Jó reggelt 😊

penge25
hétvégén meg ráhúzok a sok küldivel még 2 szintet remélem 😊

penge25
bazz thx már ezezeket is leadtad helyettem ennyivel kevesebb így hajnalba meló elõtt gyorsba farmolok még akkor 40 darabot és meglesz az 44/50 gyááá

penge25
na re végignyaltam a fórumot, bazz nagyon örülök doom az összefoglalódnak, ennyi jó statot lehet ravenba szerezni gyáááá hétvégén nekiesek kell a sok +28 stamina! Látom szépen termeltél húsvétkor is,gratula a settedhez nagyon imba én is nézegettem tegnap item mallban <#wow1>, hétvégén összefarmolom a szükséges diamondot hozzá.

Doomista
ejj annyi minden történt velem legszivesebben mesélnénk de hát most is mehetek melóba estére jövök,meg a géppel is gond van szét kell kapnom újra :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nincs mit. épp az elõbb voltam fennt a karidon,láttam hogy kész 65 pirate,leadtam. még 4 van,abból lesz 44 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
ez szép kis runa kombó tudunk róla rég, egy nagy baja van neki, hogy ez sajnos élesben nem adja meg a bónuszt, tehát ettõl nem lesz cseppet sem jobb se a drop, se a loot (magyarán nehogy ráfecséreljetek ennyi chargot, meg runát)<#boxer>

penge25
reggelt, elõször is ezer köszönet doomista, hogy míg szabin voltam( gépmentes környezetben) húztad a karimat, még egyszer thx(lvl 43 így a papom jupiii) gyorsan végignyálazom a fórumot még 😊

Doomista
reggelt

Doomista
kellet nekem berugnom ily sokszor !

ScarY MAN
mi ez a sok elakadásjelzõ tábla? xD

...

Doomista
hát ilyen nincs !

Doomista
jaj itt egy volt sro-s :S lebuktam ismét 😞

Lebuktál:p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
sok...rohatt sok...végtelen sok sörrel birnád te is az sro-t full lvl premium nélküli grindel 😄

ScarY MAN
inkabb ugy hogy jol csinalod 😄 mind a kettõ egyszerre már tiszteletet követel 😄

...

Doomista
de ez 1 napos volt ám,és 3 napos volt az "élet" :S:S:S

Doomista
akkor ezt most vegyük úgy, hogy lebuktam ?

ScarY MAN
Doomista
hát mond azt neki, hogy "akkor inkább költsem piára a pénzt" ?😄
mellé valami jó szöveg...
ezt én még nem próbáltam, mert a saját lóvém volt xP
de sokszor hat xD

elitehun
A fater nem örülne ennek. De a muter sztem adna<#rolleyes>
Doomista
én anno úgy oldottam meg hogy egyik haveromnak adtam a zsét a számlájára és õ leadta nekem a diamondokat 😄
de most nemsokára már én is tudok kártyával fizetni 😄
max faterodnak van és õ ?

elitehun
<#szomoru1>
Kár hogy nem lehet küldeni SMS-t. jobb lenne mint bankkártyával
Doomista
hát több millió gold :\
AH-ba venni kell mástól...pl 1 diamond 10 k gold minimum...

Doomista
csak téged,
erõ adok néked.

elitehun
És mennyi arany egy ló? És hol lehet átváltani a goldot diamondba??
Doomista
tokenért is lehet venni 30 napos lót...de nem éri meg.
szóval inkább gyémánt, de azt goldért is vehetsz,bár amennyi a lóhoz kell az még low lvl szinten nagyon nehezen lenne meg...szal fizecc érte 😄 mivel goldért lehet venni diamondot...de amennyi a ló diamondba az krv sok gold lenne :S

bazdevil
Csak engem nem enged fel a szerverre valami Firewall problemara hivatkozva, vagy masnak is van ilyen gondja?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

elitehun
Csak gyémánttal lehet véglegesen lovat vásárolni?
Doomista
ijj ezt én is kihagyom inkább 😄 kösz az infót ^^

Doomista
mind1ikkel 😄

elitehun
Visszatérve a class-okra. Te ha látod ezt a videót akkor kivel lennél? Azokkal a kicsikkel akik ott lent vannak vagy a hatalmas szárnyas démonnal? Én az utóbbival 😉
elitehun
Igen. a haverom már régóta mondja hogy én egy agy nélküli zombi vagyok. De akkor azt nem tudom hogy Õ mi mert sokkal rosszabbul tanul és többet ül a gép elõtt XD
bazdevil
Talaltam egy ilyet:

Loot

I=10%
II=20%
III=30%....

To create 1 Loot rune, you will need:

Magic x 14
Resistance x 14
Endurance x 13
Mind x 7
Power x 5
Quickness x 6
Vitality x 5

and 63 Arcane Transmuter Charges.

Step 1:

14 x Magic + 14 x Resistance = 14 x Guts

6 x Endurance + 6 x Quickness = 6 x Rouse

5 x Power + 5 x Vitality = 5 x Excite

7 x Mind + 7 x Endurance = 7 x Triumph

Step 2:

6 x Guts + 6 x Rouse = 6 x Resistor

3 x Guts + 3 x Excite = 3 x Mayhem

5 x Guts + 5 x Triumph = 5 x Barrier

2 x Excite + 2 x Triumph = 2 x Anger

Step 3:

3 x Resistor + 3 x Barrier = 3 x Fearless

3 x Resistor + 3 x Mayhem = 3 x Fountain

2 x Anger + 2 x Barrier = 2 x Passion

Step 4:

2 x Fearless + 2 x Fountain = 2 x Sorcery

1 x Fearless + 1 x Passion = 1 x Might

1 x Fountain + 1 x Passion = 1 x Agile

Step 5:

1 x Sorcery + 1 x Agile = 1 x Revolution

1 x Sorcery + 1 x Might = 1 x Advance

Step 6:

1 x Revolution + 1 x Advance = 1 x Loot

(Feleloseget nem tudok vallalni erte mert nem probaltam)

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
szóval te nem is ember vagy 😄😄

elitehun
Ja nem. Csak általában nem emberekkel szoktam lenni <#beka3>
Doomista
lol akkor neked teljesen új a játék, és már most más fajra vársz ? 😄 nem értem a logikát 😄

elitehun
Remélem hogy nem kell várni addig az új fajra mert ma kezdtem és csak 11-es szintû vok
Doomista
de addigra azért legyél 50/50 és megnyugszunk <#ravasz1>

elitehun
Én majd azt várom hogy végre más fajjal is lehessen lenni.
Tudnál példát mondani ? Köszi !

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya