Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
1 mage volt 5 rugóval partiban

penge25
csak azért mert akinek 30 perc alatt kiesett 3 az így csinálta 😊

penge25
állítólag amik nagyobb arányba dobják azok a huck lvl 50boss és a környékén hemzsegõ irdatlan mennyiségû elite! Na ezzel egyet értek, mert kb 30 percet farmoltunk ott egy maggel együtt és 2 kék cucc egybõl esett, egy kétkezes kard meg egy tõr. Míg pl az elite farkas 2-3 órát farmoltam és az még kéket se dobot, mondjuk 5 óra alatt esett 5 lila kártya 80k-ért elment mind 😊

Doomista
miért kell mindig tulzásokba esni ?😄
majd úgy kéne, hogy 5 mage kellene akiknek az összes aoe skillje max,crit buff max,mag attack buff max,max minden stun block buff,10 k hp mind az 5-nek, 8 k mp mind az 5-nek,tier8 staff mind az 5-nek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hát az elitek nekem se jelentenek gondot egy se nem érnek még hozzám se 3 lövés mind 😊 Na két hét annyi tuti kell 😊

penge25
mondjuk ha bent van a staff még a dropjukba, akkor úgy elehetne hamar kiütni, ha 5 rugót akiknek maxos a treasure skillje ráveszel, hogy farmoljátok ki együtt a staffot, meg mondjuk belököl egy-kettõ 100 lucky potit

Doomista
50 lv nuck elite mobnál alig vannak,mert oda általában ketten mennek stb...én kitoltam egyedül,de legtöbben mikor anno dailiztem ott,akkor jönnek hogy segitsek nekik...2 napot mondtam ? 2 hetet akartam irni 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
az a baj patch óta ezt az egy hozzászólást találtam:
So what i can say, on Laoch after killing Lamud over 400 Times i got the staf and alot oft ther other blue Items as well. And this was after the last Patch.

penge25
elitezni nem hiszem hogy fogsz két napot(mert megunod a sok ppl miatt) szerinted csak te farmolod õket 😊 kisebb tömeg van néha az elitek környékén 😊

Doomista
ejj ez a sok meló !
mi sok teendõd van jómunkásember ?

nah ugy nezki elkovetkezo egy honapban nem latok ROM-ot a melo miatt..max hetente beugrom hogy klanbol ki ne basszanak:S hupp hupp:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
5 óra után sem esett ?
jah én min. 2 napra gondoltam hogy csak elitezek ravenfellben...

HA VÉGRE KIJUTOK EBBÕL A POKOL TORKÁBÓL !

penge25
az a baj hogy annak a dropesélye mostmár 0.0000000000001% ha bent van még egyáltalán! van aki 800 elitet ölt le vagyis sokkal többet mint én és nem esett neki, beszéltem rugókkal is ugye nekik jobb a drop és mondták patch elõtt kurva sok staff esett nekik, most meg semmi! Bár olvastam egy olyan hozzászólást, hogy valakinek esett fene se tudja 😞 pedig sokkal szebb az a lila staff mint Regim mágus sárkányos botocskája

penge25
ja és amúgy amirõl lentébb beszélgetük ravenba szinte az összes elite boss dropjába van egy lila staff (csak nagyon ritkán esik, de lehet az elõzõ patch óta kivették a dropból), na ez egy endgame staff, vagyis 745 magic damage van rajta, annyi mint a kalin insta ucsó bossocskájának a staffján 😊 És az ideg elkap mert patch elõtt, mikor nem voltam gépközelbe volt olyan akinek 30 perc alatt 3 esett, bazz és a kis nyomi magnek van 2.5k hpja, de a hátán ott figyel ez az endgame staff, és nekem meg nincs 😞, de már nem is lesz 5 óra farm után se esett csak két darab kék cucc <#boxer>

Doomista
ravenfellbõl kitolom a lila 50 lv staffot aztán azt tier4re fogom rakni rendes statokkal :-o

penge25
jaja a hátas nagyok karaj

penge25
ejj én most rá vagyok katanva erre a t7-es staff témára, mert cl-bõl nem nehéz kiütni egy high durás kék staffot, és azt felnyomnám +6-osra, meg t7-esre, csak várok valakit aki megfejtené nekem, hogy ha duplájára nõ így a magic damagém, akkor ez a sebzésemre hogyan hat, az is dupla lesz-e vagy kb hány %-al nõ! Mert ha 40-50% nõ akkor tuti elkezedem gyártani a kiskarikat ezerrel 😊

Doomista
nah ugye 😄 legfaszányosabb a hátas 😄 az tápabb mint bármely táptalan cuccom 😄

penge25
faszántos fõleg a hátas, meg irigyellek a item mailes sett cuccért is teeeeeeee<#eplus2>

Doomista
tetszik a karim ? 😄 nem olyan tápos mint a tied,de azért jó 😄

penge25
tudom láttam milyen gazdag vagy 😊

penge25
a sebzés duplájára nõ, vagy kb csak 10-20%-kal mert akkor nem ölök bele annyi idõt

penge25
633 magic damagés és én 1266-os damagést csinálok (persze nem ekkora lesz csak így ugye pont dupla könnyebb kalkulálni)

penge25
na de kb mekkora sebzés módosítás ha most 633 a stafom és t7-es staffot csinálok aminke 1266 vagyis dupla akkora, ez kb %-ba mekkora sebzésnövekedést eredményez, mert kurvára nem vágom ennek a magic damagének a szerepét, hogy mennyit ér ez a stat?

Doomista
t8 ?

Hát én jókat sebzek vele , bár még nem az igazi mert kevés az inteligencem meg a Tp a magen meg csak 2600mattackom van , T7 el eddig mindenhol megálltam a helyem ¢¢

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
mit akarsz, nekem van 1 diamondom ! 😄

penge25
csütörtökig pontosabban

penge25
ááá most van picsa áron csütörtökön a purified stone, meg a sok jewel erre meg egy kanyi diamondom sincs<#ejnye1>

penge25
baba ha tudsz válaszolj már a magic damagés kérdésemre!<#worship>

penge25
na re , ekkorát már reggel óta most lett net a melóhelyen ejjj

Doomista
áh az én billem sok mindent élt át !
mikor multiplayerben levertek,vagy idegesitettek,akkor jo nagy csapások érte a gombokat, de már a bátyám fején is 2x csattant ! hihetetlen hogy 2 évig birta ! egyszerûen hihetetlen ! most sem hiszem el !

Ventura82
Na megvan!
2 év? Nekem ez már kb. 5 éve megvan, pedig én sem nagyon kíméltem: BF, BF2, WoW, RoM.. 😄 😄

No, back to game 😊

Doomista
razort vegyél 😄 nálam 2 évig birta 😄

Ventura82
Nekem is van valahol vezetékes, mondjuk az enyém MS. Csak tudnám, melyik dobozba tettem :S 😄

Doomista
:S:S
régen nekem is vezeték nélküli egerem/billem volt, de jobb a vezetékes, de abból is a razor ^^

na van server, ha valakit érdekel 😊
Ventura82
Na! Nagy nehezen belépek, erre lemerül az egerem... ez a nap nem kezdõdik valami jól.... :S

Doomista
vissza a régi életmódra '?' 😄

Ventura82
Ja, aztán, ha kiengednek úgysem lesz alvás egy darabig 😄 😄

Doomista
milyen igaz 😄
de most legalább többet alszom 😄😄 2x többet alszom 😄😄

Ventura82
Meglássuk 😄

Ilyenkor bezzeg nem telik az idõ, csak ROM közben 😄

Doomista
biztos megéri várni mert fasza lesz a lakás 😄

de csak pár napja vagyok itt de mint ha 1 nap 10 nap lenne...

Ventura82
Na akkó jóvan! 😊 Majdcsak eltelik már az idõ és szabadulsz...
Család? Megvan-megvan. Most anyóséknál lakunk pár hétig, amíg nem rendezõdnek a lakás dolgok.

Doomista
sokszor megkérdezték ezt😄
jól vagyok de tényleg, már inkább bekattanok.

család hogy van ?

Ventura82
Ez Murphy-törvény! 😊

Ventura82
Naaa, hogy vagy már ember?! Mikor engednek mááá haza?

ja nem, én még itt kockulok Bulgáriában. csak 11kor kidobott az ágy :/
server meg nincs, bah
Gubberx
én is szabin vagyok és erre megint ez van 😄 ez már 3-ból 3 😄 sose jövök szabira többet XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne