Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

nekem néha kifagy a zene, meg egyszer már kifagytak a környezeti hangok is. ilyenkor csak az segít ha újraindítom a játékot. nektek megy a zene folyamatosan?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

na Doomista akkor most te szedsz nekem napit ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
tehát te be tudsz lépni az accjával én egy dologra gyanakszok, hogy véletlenül a haverod nem az usa klienst szedte le és azt telepítette fel? Mert oda biza az .eu oldalon regisztrált account nem jó! Van pár ismerõsöm aki usa klienst szedett le és szerencsétlen eu oldalon reggelt még szép, hogy nem engedte be õket a game 😊Kérdezd meg honna szedte le a gamét!

penge25
oksa örülök neked jo játékot, akkor nem adom le a kuldiket 😊

Doomista
valami biztonsági program az oka.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tatyla
senki nem tud megoldást a problémára? #6106

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Doomista
visszatértem 😄

kösz a quest leadásokat penge,mától szabad vagy 😄
nah ühüm megyek is romozni, mire várjak, hát nem ? xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tatyla
kikapcsolta akkor se engedi be...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tûzfal?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gubberx
engem érdekelne 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tatyla
haverom is jönne játszani de mikor kiválasztja melyik szerver onnantól connecting server és nem történik semmi én be tudtam lépni az õ accjával de ö azóta se megoldás?

0Fritz0
Beállíthatod privátként is, ekkor csak azok látják, akiknek megadod.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem az egész világgal akarom megosztani ^^

penge25
bazz youtubon most néztem egy videót hárman végigverik benne kalin instát lol<#ijedt>

0Fritz0
youtube

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hát jelenleg a vinyomon van 😊

penge25
hol lehet megnézni? Érdekel láttam már párat de jöhet ez is 😊

pont 100 az enyém 😄
de láttam már 121 durásat is 😊

Kalint 90% ba nem hungaricummal tolom hanem másik guildel , ha vkinek kell tudok küldeni egy 270mb os videot kalinról , nekem nagyon bejött 😊
rajtavagyok ^^

penge25
na hol van már doom pityu már délután van, lehet nem engedték ki<#boxer>

penge25
ennek a robénakis 100 alatti a durája?

penge25
nem tom nálatok mi van de nálunk megõrültek az emberek, tudjátok mennyi nálunk a legolcsóbb dia? 35k/diamond ez a legolcsóbb ár ah-ban, ez a pimp of week betesz nekem 😞

penge25
bazz hogy már te regim killekre jársz<#wow1>

penge25
bazz grat a staffja nem esett?

penge25
na látod azok rpg-k, fõleg az nwn1 online módban eheheh 😊

nahja ezzeket vegig toltam mind😊 anno mennyire jo volt meg nwn1 el online tolni rendes meselokkel dalakoran..hmm hmm😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Grindeljé vazzeg ,

fogalmam sincs mennyit adhat én táptalan mage vagyok bár tegnap loot ezt a drágaságot táptalan magemnek 😊
Én 1500 akat sebzek 30 as Thunderrel az 51 es aggriza elitbe 1100 körül van a purgatory 😊

penge25
meg mikor már az ember 50/48 és egy kanyi küldije sincs akkor asszem az rpg rész onnan megszûnik létezni 😊, mert ugye marad az instázás, és oda biza tápnak kell lenni, és bizony bizony ott már csak arra hajt az ember minél többet tudjon kihozni a karijából 😊 mesterségekkel is lehetne foglalkozni, de ebbe az mmoba mindenhez nagyon sok dolog kell és aminnyiért adnád nem veszik meg 😞

penge25
rpg? koma ez messze áll az igazi rpg-tõl tudod mi az rpg az ultima,neverwinter nights sorozat, baldurs gate sorozat na ezek az igazi rpg-k 😊

penge25
hát engem kurvára érdekel miért adok ki 4 millát 😊

sebzes novekedes %..pff de hol marad az rpg 😊) szep staff jo staff kit erdekel a sebzes nagysag😊😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
tehát pl 633 magic atak melett van 2000+ thunderstormos sebzésem, 1266 magic attack mellett mekkora lesz szerinted kb a thunderstorm sebzésem? 4000?

penge25
te zozo akkor nem tudot hogy a magic damage növekedése akkor kb hány %-os sebzés növekedést okoz?

Doomistát áramszünet várja otthon, közbe meg eladták a gépét is és elmentek belöle piázni ^^

Sok sikert <#banplz><#banplz>

penge25
50/48 ding

penge25
reggelt, ez jó hír doom lesz kivel fórumozzak 😊, akkor a mai dailit már ne csináljam akkor?!

Doomista
Sajnos rossz hirem van! Holnap kiengednek! Délután re! Ismét szenvedni fogtok!

penge25
na lépek pápá all

/me okos is szep is csak taptalan lvl 24/8😊))

Doomista
te jó ég...tier10 mikor lesz ?

penge25
így is kell okosan zenoka asszony melo legyen az elsõk között a gem mardjon szépen csak hátul a sorrendben, nálam is így van ez

Doomista
jah értem hehe 😄
üdv magyarországon 😄

hehe egesz ejszaka tolom es nem alszom az a melo es aldozat az hogy keves ido jutt a felesegemre😊 lesz napi egy-2 ora szabadjarat az meg kaja asszonyozas😊

penge25
ok kész vége ennyi bazz tier9 staff na jó hagyjatok békén ááááááááááá
t9 staff vadállatt mage <#ijedt>

Doomista
igen,ilyenkor kell alkalmazni az "éjjeli bagoly kockulást" azaz egész éjszaka tolod,nem alszol...és igy meg lesz az a 34 😄 áldozatokat kell hozni néha 😄 én sok áldozatot hoztam sok mindenért romban 😄

Doomista
optimista vagyok 😄

dee igy sose lesz meg a lvl 34 hogy orvenyeket csinalgassak😊)

penge25
és mi lesz akkor ha 1 évig kell farmolnod mire rájössz, hogy rég kivették a lootból 😊

Doomista
persze, majd meg is adod a forrásokat és én adom el a reklámanimációt lol 😄

ne aggódj, a mage megvár 😄

reklamanimacio egy logisztikai rendszerhez..ennel tobbet nem mondhatok:S
jaaj de fog hianyozni a kis mage-em😊))

Doomista
értelek én, de meg kell értened, hogy addig farmolom azt a staffot mig nem esik ki !! és persze jó stattal !!!!!!!
egyenlõre persze el is kell jutnom a géphez xD
engedjenek már ki!