11819

• penge25
    Nya hali! Szóval m/p még mindig nagyon jó kombó, jó kombó még m/k is, m/r is szintén. Meg kell nézni a hivatalos fórumot melyik miben jó, miben gyenge. Diablonak meg azt üzenem, ha solozni akarja a bossokat r/k csináljon, ha viszont nagyon szép dps-t akar felmutatni majd instákban, mert ez szerintem akkor is a party játékról szól akkor r/s vagy r/w legyen. állítólag a d/m is nagyon jó kaszt erről annyi a véleményem aki járt hosba, első bossig én duóztam egy d/m-mel a trasheket, elég durva a elite skillje, hogy friendé változtataja a mobokat és a többi mob meg legyakja :)
  • UnknownAsshole
    na hali nagyjából énis azt kérdezném amit az elöttem hozzászóló, annyi külömbséggel hogy én már játszottam anno azthiszem 30as szintig csak közbejött pár dolog és azóta az account sincs meg. most újra kezdeném de már fogalmam sincs hogy melyik szerveren voltam.
    btw mage/priestem volt ami akkor eléggé bejött még mindig jó egy ilyen kombó ?
    köszi előre
  • Lord Diablo
    Én is most akarom újra kezdeni egy jó karit akarok aki soloba sincs elveszve eddig k/p volta az elég jól bírta de sebzése borzalmas kevés volt:D
    Valami ötletetek van?
    Másik kérdésem:melyik szerveren van a legtöbb Magyar hova érdemes menni?
    A válszokat előre is köszönöm.
  • BuriP
    Adok egyet én is:
    352_cARG1aTbWM
  • kastil
    Itt is van 2:

egyik: 352_wfnqHEK5uq

másik: 352_39KmgKKskX

Bár nemtom mé jó, mindenki kap, nem?:D
  • supersheep

To kick off the Siege Wars you will receive an extra-special offer.
    The in-game item, Big Angel's Sigh, protects you against negative magic for 24 hours and even remains with you should you die. So now you can fight fearlessly throughout the battle.

Using this Gift Code*: 352_ty5WUhey95

Aki kapja marja.
  • Krezga
    Pont ez az, hogy egy jó szólózó karakter akarok csinálni belőle, csak még nem nagyon tudom használni, az is érdekelne, hogy megy vele a támadás, milyen skillekkel érdemes "ütni" stb.

Remélem egy r/k idetéved majd és tud segíteni:)
  • Doomista
    Aaaahhhh
  • ScarY MAN
    ezé mondom :D dumpityut istennek :D
  • kastil
    Dehogynem, ujjlenyomat alapján bannol az univerzumból!
    kis butus
  • DAK3
    nemis tudsz:D:D
  • kastil
    Doom vs DAK
  • Doomista
    még egyszer beszólsz ide, és bannollak a rom topilból!
  • DAK3
    unlimited time karbantartás??? világrekord nem lesz??????
  • Doomista
    örökre
  • vegeta22
    Meddig lessz karbantarás?
  • pryde
    Kösz a gyors válasz.

Most akartam lecserélni a Vathost, mert nem tudom jó statolni:) egyébként 55 vagyok ólcsó lila staffal és 5k mage attackkal:) És éppen hoo ra gyúrok:)
  • kastil
    Rádzsör!
  • DAK3
    hagyál már te pöcs
  • penge25
    hát ezt nehéz kiszámolni gyakorlatilag mindenen jelentkezik 15% emelkedés sokáig vahtos set nélkül nyomtam a magem, aztán mondom minden magnek az van kipróbáltam pfff félelmetesen megnöveli a sebzésed+ha priest is vagy akkor a healt is megdobja nem kicsit. Másik lvl 55-ig ne nagyon foglalkoz a statolással, ami cuccok jönek a rewardból azok vígan elegek. Viszont ha egy t6, t7-es staffod van akor sokkla gyosabban haldsz a küldiéssel, fejlődésel. Ha eléred az lvl 55-öt utánna pedig mehet a statolás +t8 vagy t9 vagy t10-es staff megszerzése. lvl 55 ön kb amit simán meg tudsz csinálni csak a küldi rewardokból az kb egy 10k hps mage 8-9k manaával és 5-6 k magic attakal, ehez szerzel egy olcsó lvl 55 staffod azt felnyomod t8-ra és mehet az igazi stat hajkurászás. hooba kb magnek 5-6k ma, és t7-t8 staff elég szerintem.
  • Gubberx
    True :P
  • pryde
    Üdv!

Újabb okitoji kérdés:

Amit a Vathos szett ad +15% magical powert, hol jelentkezik? Magic Attack? Magic Damage? A skill sebzése?

Esetleg valaki tudja, mi alaján számolódik a sebzés? Mit érdemesebb, fegyvert tierelni előbb,, vagy mage attackot gyűjteni?

Előre is köszönöüm a válaszokat.
  • kastil
    DAK3 az sg-s mmo topikok bohóca lollol :D
  • Doomista
    Nerfelni fogják.
  • penge25
    r/k= hatalmas dps, hatalmas def, hatalmas dodge nyerő párosítás
  • penge25
    sajna ebben nem tudok segíteni nekem m/p van ehehz a combohoz nem értek nagyon, emlékeim szerint gubb neked volt ilyen karid is nem?
  • penge25
    r/k apa az egyik legjobb karakter, nálunk van egy r/k aki már solozza medusát is már ergo napi bevétel = 40-50 misi ennyi :) Ő a legjobb solozo karakter olyan bossokat is bever egyedül amihez 5-6 ember is kevés :)
  • Doomista
    Még nem láttál? Akkor most pontosan, de őszintén...hány percet játszottál már a játékkal ?
  • Gubberx
    Hát nem sok közöd lehet rom-hoz ha nem láttál még r/k-t mert kb minden 3. kari r/k :D
  • DAK3
    amugy ahoz hogy táplegyél dia kell csak:)
  • DAK3
    rogue/knight? ijet se láttam még... hajrá:D:D:D:D:D
  • Krezga
    Sziasztok!

Régebben játszottam a játékkal, most úgy néz ki, hogy újra neki fogok állni, annyit kérdeznék, hogy skillek tekintetében mire pakoljak egy rogue/knight-al, hogy táp legyek?:) (legyen ereje, de ne is ölje meg egy mezei goblin)
  • penge25
    arénás cuccokat vehetsz belőle, de ne tedd nagyon gyengék várd meg a kieget talán jönnek értelmes cuccok is végre. t4-re épen jók, másra nem :)
  • penge25
    hát ha a m/r-et nem akarod hogy tőr+wand t9-t10 legyen akkor felejtsd is el a kasztváltást, ennyiben erősebb, tehát ha kétkezes staffot használsz, mint a m/p-vel gyakorlatilag semmi előnyöd nem marad én azért az 1%+ dps különbségért nem váltanék, ha van egyáltalán ennyi. Tapasztalatból mondom m/r rámver nem kicsit dps-ben de csak ha wand+tőr combót használ, natúr staffal még nem igazán előzött be dpsbe egy sem. Viszont nem tudom, most egy új guildbe vagyok, ott szinte mindenki m/k nekem 10k magic attakom van unbuff nekik 8-8.5k és 1-2% bevernek összsebzésben, állítólag ennyire jó skill a holy strike, meg ami szimpi van egy buff ami 60% defet ad, ez nem csak szolozás miatt jó, hotoba magnek rengeteget kell aoézni és ugye van néha pár rossz pull mikor 10 mob is jön na ott nem árt már ha van defed aoe közben :)
  • Makma
    ezt nem tudni mivel még senki sem számolta meg.
    de a siochain meg a macantacht szervereken vannak szép számmal.
  • tgary
    Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
  • Eftörsokk
    honor pontok mire jók?
  • pryde
    rosszul írtam előbb: NEM nagyon van szükség, hogy healaljek
  • pryde
    zozo:
    ebben igazad van, de mivel nem szólózok, csak partyban nyomom, de nagyon van szükség, hogy healeljek. Viszont nagyobb szükség lenne rá, hogy több dpst tudjak kiosztani. Ebben a pap oldal nem tökéletes, teszem hozzá, hogy nem is ez a dolga, és ezért szeretném lecserélni. És amúgy izgatja fantáziámat a M/R társítás.

mage rész 55-ös a pap oldal 38 szóval nem érzem, hogy sokat vesztenék a cserével.

Ha igen, akkor kb 2misiből vissza tudom cserélni:)
  • zozoalma
    Semmilyen formába nem cserélném le a M/P et másik classra , mivel elit skill szempontjából még mindig a legerősebb.
    Pristől kapott skillek is hasznosabbak mint bármi más , mert nagyon jól tud jönni az az urgent heal, regen meg a holy shield :D
    Nem hiába mióta a rom open beta azota a mage/priest a legerősebb kaszt.