11
-
moikboy #11 na ja, de pl. a propellerheadtől is ingyenesen letölthető a legendás rebirth... -
l00ser #10 Az lehet, de van köztük 449 euro különbség ;)
Ez nagyon 'profi játékszer', ezt akartam mondani, jó, hogy ingyen odaadták nekünk. -
moikboy #9 hát ez kb. egy javas reason koppintás. -
l00ser #8 A kép egyébként az Audiotools nevű elképesztően profi és ingyenes flash alapú 'zeneműhelyéből' származik. Érdemes megnézni, kapcsolgassátok, ismerkedjetek, nekem kedvencek között van :)
http://www.hobnox.com/index.1056.de.html -
moikboy #7 én is a roland tb-303-at néztem. de amugy ez egy klasszikus acid techno setup (tb303 + tr909 + torzítópedálok) -
balee66 #6 Képen egy Tb-303-as basszus generátor :) és egy TR-909-es dobgép van.
Ezek hogy jönnek ide? :D -
#5 A web2 esetén az elnevezésre gondolsz, hogy minek ennek külön nevet adni, konferenciázgatni?
A Hobnox bukhat a bonyolultsága miatt. Úgy értem, túl sok minden van egy helyen, mire ezt kitapasztalja az ember... Inkább bele se kezdek. -
#4 Ennek sincs semmi értelme, mint ahogy a web2-nek sem. Nyilván. De valamiből el kell tartania a gyerekeit a sok webgurunak is... -
roliika #3 Élljen mááájus elseje..lálálá, meg a szólás és sajtó szabadság! -
FoodLFG #2 Ne fikázd a cikket, mert már múltkor is kitöröltek olyan 5-10 hozzászólást a
400 GB-os Blu-ray témából -gondolom teljesen véletlenül- .. xD -
n3whous3 #1 Nektek mennyit fizettek egyébként, hogy megjelenjen itt is ez a cikk?