12417
-
xido #12256 -
#12255 -
#12254 Koszo szuper! -
crater #12253 Heti rendszerességgel és péntekenként -
#12252 Sziasztok az uj “A besugo” HBO Maxos sorirol van valami hir mikor folytatodik? Neten nem talalok semmilyen infot a meneterol,hogy mikor jonnek a kovetkezo reszek -
#12251 Én tervezem megnézni hamarosan. IMDb 9.1-en áll jelenleg (121 értékelés), annyira szar nem lehet. :) -
piamania #12250 Még csak az első részt láttam,de szerintem kár az Aranyélethez minősíteni. Nekem tetszett. Szerintem érdemes belenézni. -
ezt nézte már valaki? Aranyélethez képest milyen? -
#12248 sőt, a 2. részben elhangzik egy "nyisd ki már ki a hülye szemed" Trokán Anna és Nagypál Gábor között. Viszont Fenyő az aki a fontos kérdéseket teszi fel... :D -
#12247 hát igen,nálunk forgatták nagy részét,pesten és győrben -
#12246 Halo sorozat elso reszet is meglestem. Ott is tele van a stablista magyarokkal :D -
#12245 Pachinko — An Inside Look | Apple TV+
Episodes: 8
Aired: Mar 25, 2022 - Apr 29, 2022
"Based on the New York Times bestseller, this sweeping saga chronicles the hopes and dreams of a Korean immigrant family across four generations as they leave their homeland in an indomitable quest to survive and thrive. "
-
#12244 Moon Knight elso epizodja utan kellemes meglepi volt latni hogy a stab fele magyar :) -
#12243 biztos van olyan is valahol. ¯\_(ツ)_/¯ -
#12242 az elso kérdésemben pont azért irtam, online verziot, mert nem tudok torrentet használni. a mandalorian lehetett nézni ugy, hogy nem kellett letölteni hozzá sehonnan, volt egy Mega link amirol streamelve is lehetett online nézni -
#12241 ncore, rarbg, 1337x stb... -
#12240 és link is? ;) -
#12239 már van -
#12238 van vagy lesz valahol elérhető online verzio a Halo sorozatrol mint a mandaloriannál? mert a Paramount + az nem elérhető számomra
-
Stockbauer33 #12237 Az ártatlan The.Innocent
10/10 -
IXEMGabeo #12236 Sztori szempontból az első két évad viszi a prímet... 3. Évad 24 óra történeseit mutatja be meg brutalisabb gyilkosságokkal. Ha szavazni kéne a második volt a csúcs. -
#12235 Az első kettőt láttam. A második nálam abszolút 10/10. -
IXEMGabeo #12234 Latra vki a Slasher (2016-2021) horrorszeriat?
Egyelore 3. evadnal járok, de ez igen durva. Ami jó benne, hogy sose tudod ki a gyilkos az utolsó epizodig csak maximum sejtheted... 2. és 3. Évadok an új szintre emelkednek a gyilkosságok. -
#12233 From (2022)
5 rész van fent eddig, de már úgy várom a másik 5-öt, mint kisnyugdíjas az akciós csirkefarhátat. Egy nagyon kemény horror-thrillerrel van dolgunk. Egy eldugott amerikai városka lakóinak mindennapjaiba enged betekintést a sorozat, akik rettegnek az éjszakáktól, és nem is várat sokat magára az ok, hogy miért. Azért már az első 10 percben gyerekmészárlással indítani nem gyenge. Magasra tették a lécet és próbálnak mindenkit megijeszteni, de úgy igazán... aztán félelemküszöb-értéktől függően lehet rá reagálni. Nekem eddig bejött, ráadásul rohadtul nyomasztó atmoszféra is társul hozzá.
8/10 -
#12232 -
#12231 -
IXEMGabeo #12230 Sinner is jó.. Bill Pullman szerepel benne. 4 évados. Mindegyik különálló nyomozós sztori. Lekot. -
IXEMGabeo #12229 Meglestem és nyilvánvalóan lesz folytatása valami hiányzott belőle... Nekem a 30 ezüst jobban bejott a spanyoloktol -
#12228 Time
A BBC minisorozata Sean Bean-el a főszerepben. Annyira hitelesen bemutatja a börtönéletet az egyszerű kisember szemével, hogy ennél jobbnak esetleg csak a Remény rabjait tudnám mondani.
Mikor ittasan vezet és emiatt meghal valaki, 4 évet húznak rá. De ahogy ez a csávó reflektál a körülötte lévő börtönvilágra, az valami elképesztő. Itt nem az megy, mint a gagyi Stallonés börtönfilmekben, hogy van rajta egy kis izom, bevarrják a kóterbe és rögtön ő lesz a király, és mindenkinek megmutatja mennyi is az annyi... szó se róla.
Itt csend van és kuss. Minden pillanatban retteg, azt se tudja hogyan szólítsa meg a 2 méteres kitetovált hústornyokat akik körülveszik, és még szinte azért is bocsánatot kér, hogy lélegzik.
Fél a cellatársaitól, fél a fegyőrtől, fél a kajáját rendszeresen elvevő köztörvényestől. Sosem tudja, hogy megéri-e a következő reggelt. Főleg mikor nála sokkal keményebbeket vernek és szopatnak szanaszét a szeme láttára. Hamar rájön, hogy a hierarchia legalján van. A törvénytelen seftelés, frakcióháborúk, zsarolás és megvesztegetés erre a világra is éppúgy jellemző, mint a kintire. Az egyszerű kis irodalomtanár pedig gyorsan választás elé kerül, a helyi kisfőnök ugyanis felfigyel rá... ha belemegy a sötét üzelmekbe és lebukik, akkor pedig minden rab rémálma vár rá: meghosszabbítják a büntetését ebben a pokolban, és a 4 évből lehet 6, lehet 10, vagy akár 15 is.
9/10 -
#12227 6. epizódnál lepattantam róla, addig 4/10 max. Majd unalmas óráimban lehet folytatom még -
#12226 elég meh volt..... -
#12225 Kurva jó.
Ezúttal egy középiskolában tör ki a járvány. Annak ellenére, hogy az alaptéma egy leszopogatott csont, mindig visznek bele valami érdekességet, és olyan dinamizmust, amit Hollywood esetében ritkán kapunk meg. -
#12224 Még csak az első 2 részt zavartam le. Eddig jó -
#12223 Feria
Spanyol Stranger Things. Nem ér a nyomába nyilván, de érdekes a koncepció. Itt is van egy árnyékvilág, meg érdekes képződmények. A két főszereplő csika is megér egy misét: külalakra is, és színészi játékra is. Viszont brutalitás terén keményebb, mint a ST. Olyan jelenetek vannak, hogy megakadt a torkomon a kacsazsíros kenyér. -
#12222 Végignéztem már azt is meg a Blaclistet is ismerem :( -
xido #12221 Várjálcsak..nyomozós és sok évados.. Lucifer :))) -
#12220 Esetleg még a Blacklist tetszhet, az nem ilyen agyba mászós mint a Mentalista vagy Lie to me, de egész király én most járok a harmadik évadban és elviekben még megy. -
#12219 Köszi ránézek! -
#12218 Köszi szépen de az egy évadosokat nem szeretem,túl hamar végetérnek :) -
#12217 legjobb