Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sinner is jó.. Bill Pullman szerepel benne. 4 évados. Mindegyik különálló nyomozós sztori. Lekot.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meglestem és nyilvánvalóan lesz folytatása valami hiányzott belőle... Nekem a 30 ezüst jobban bejott a spanyoloktol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bokafix2
Time

A BBC minisorozata Sean Bean-el a főszerepben. Annyira hitelesen bemutatja a börtönéletet az egyszerű kisember szemével, hogy ennél jobbnak esetleg csak a Remény rabjait tudnám mondani.
Mikor ittasan vezet és emiatt meghal valaki, 4 évet húznak rá. De ahogy ez a csávó reflektál a körülötte lévő börtönvilágra, az valami elképesztő. Itt nem az megy, mint a gagyi Stallonés börtönfilmekben, hogy van rajta egy kis izom, bevarrják a kóterbe és rögtön ő lesz a király, és mindenkinek megmutatja mennyi is az annyi... szó se róla.
Itt csend van és kuss. Minden pillanatban retteg, azt se tudja hogyan szólítsa meg a 2 méteres kitetovált hústornyokat akik körülveszik, és még szinte azért is bocsánatot kér, hogy lélegzik.
Fél a cellatársaitól, fél a fegyőrtől, fél a kajáját rendszeresen elvevő köztörvényestől. Sosem tudja, hogy megéri-e a következő reggelt. Főleg mikor nála sokkal keményebbeket vernek és szopatnak szanaszét a szeme láttára. Hamar rájön, hogy a hierarchia legalján van. A törvénytelen seftelés, frakcióháborúk, zsarolás és megvesztegetés erre a világra is éppúgy jellemző, mint a kintire. Az egyszerű kis irodalomtanár pedig gyorsan választás elé kerül, a helyi kisfőnök ugyanis felfigyel rá... ha belemegy a sötét üzelmekbe és lebukik, akkor pedig minden rab rémálma vár rá: meghosszabbítják a büntetését ebben a pokolban, és a 4 évből lehet 6, lehet 10, vagy akár 15 is.

9/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco
6. epizódnál lepattantam róla, addig 4/10 max. Majd unalmas óráimban lehet folytatom még

LasDen
elég meh volt.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bokafix2
Kurva jó.
Ezúttal egy középiskolában tör ki a járvány. Annak ellenére, hogy az alaptéma egy leszopogatott csont, mindig visznek bele valami érdekességet, és olyan dinamizmust, amit Hollywood esetében ritkán kapunk meg.

BenedekFeco
Még csak az első 2 részt zavartam le. Eddig jó

Bokafix2
Feria

Spanyol Stranger Things. Nem ér a nyomába nyilván, de érdekes a koncepció. Itt is van egy árnyékvilág, meg érdekes képződmények. A két főszereplő csika is megér egy misét: külalakra is, és színészi játékra is. Viszont brutalitás terén keményebb, mint a ST. Olyan jelenetek vannak, hogy megakadt a torkomon a kacsazsíros kenyér.

mooo
Végignéztem már azt is meg a Blaclistet is ismerem 😞
Várjálcsak..nyomozós és sok évados.. Lucifer 😊))
Metalmilitiakid
Esetleg még a Blacklist tetszhet, az nem ilyen agyba mászós mint a Mentalista vagy Lie to me, de egész király én most járok a harmadik évadban és elviekben még megy.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mooo
Köszi ránézek!
mooo
Köszi szépen de az egy évadosokat nem szeretem,túl hamar végetérnek 😊
Caliph
legjobb

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Metalmilitiakid
A Lie to me az nekem olyasmi volt mint a Mentalista, nézd meg hátha.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ha nem zavar,hogy olyat nézel,amit kaszáltak végül,akkor Deception,Journeyman,forever,new amsterdam(2008)
mooo
Sziasztok!
Hasonló sorozatokat keresnék,mint a Monk, The Mentalist, Elementary, Castle
Rockynhooo
The Night of, biztosan tetszene.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
The Lies Within

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Mindhunters esetleg? Picit más de ott is van 1-2 nyomozós szál.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezeket nem ismerem, de pl. a Line of Duty elég jó bűnügyi sorozat.
Devv
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan bűnügyi sorozatot, mint amilyen a true detective és a mare of easttown?
Vagy esetleg a slasher? <#idiota>
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem pont a 3. szezon tetszett a legjobban. Most fejeztuk be.

A karakterek jok, az alaphelyzet es az alapotlet jo, es a latvany is nagyon jo. Nekem a nagy problemam mindig is a tortenetvezetes volt, hogy felduzzasztottak a tortenetet mesterseges konfliktusokkal es dramakkal, amik altalaban azon alapulnak hogy valaki teljesen irracionalisan viselkedik. Az irracionalis viselkedes is lehet valosagos, mert hat a valosagban is irracionalisan viselkedunk, de ezek nem ilyenek...
Pedig maga az alaphelyzet (tuleles az urben, stb...) is biztosit annyi konfliktus forrast, hogy erre semmi szukseg nem volt.

A 3. szezon epp azert tetszett, mert a teljes lezarasat a sztorinak be kellett suriteni egy rovidebb szezonba, es igy a fenti mesterseges dramazasnak sokkal kevesebb ido maradt, es a jobb reszek kerultek eloterbe.

Osszessegeben egy nagy kihagyott helyzet ez a sorozat, nem sok kellett volna hogy tenyleg jo legyen.

IMYke2.0.0.0
Én odatenném még a komolyabb hozzászóláshoz (szubjektív, fogyaszthatóbb lista, a 90-es évekhez elhivatottság kell):

Japán:
* "1 Litre of Tears" (2005)

Koreai:
* IRIS (1) (2009) --- "Movie": nem
* Athena: Goddess of War (2011)
* IRIS 2 (2013) --- "Movie": nem
* My Wife's Having an Affair This Week (2016) --- alapvetően romantikus alapokon indul el, de érdemes
* A Beautiful Mind (2016) --- orvosos
* 38 Task Force (2016) --- átverősdi
* Less Than Evil (2018) --- a brit "Luther"-t liszenszelték és mikszelték jól meg
* Bad Papa (2018) --- egy kiöregedett bokszoló többszörös megpróbáltatása

A Voice-sorozat a 4. évadnál tart. A Stranger (Secret Forest) is a 2. évadot tapossa.
2022-höz közelebbi években bátrabb témával:

* L.U.C.A
* Watcher
* Train
* Dark Hole
* On the Verge of Insanity
* The Veil
* Moebius: The Veil
* Hellbound
* Dr. Brain
* My Name

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
viccet félretéve tényleg vannak jó cuccok.

Liar Game, Voice, Stranger, Descendants of the Sun, Goblin, Black (2017), The Guest, Prison Playbook, Mr. Sunshine, Haechi, Itaewon Class...

Bokafix2
Akkor már értem, miért mondta, hogy lekaparjuk az arcunkat. <#vigyor>

extra sensory
😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
a palota ékköve.... 😄

extra sensory
Én is szeretném lekaparni az arcom. Nos?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Amiga
Szinglik pokla a Netflixen... elkezdtem nézni, nem bírtam abbahagyni. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Seth
Várj, jön még jobb is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy sorozat Harrison-nal ahol Dexter lesz a Dark Passenger, figyu majd 😄

PSN ID.: Beegabor

Calver
te jó kurva isten, a Showtime íróinak sikerült nem egyszer, hanem kibaszottul kétszer teljesen és tökéletesen elbaszni a Dexter lezárását. ez azért már teljesítmény.

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

mégvadabbdisznó
Tudnál egy régit ajánlani? De ne romantikusat.

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
"Egyre jönnek fel a Dél Koreaiak."

Már vagy 15 éve ott vannak ők - csak eddig EU és USA nem nagyon nézte őket.
Olyan régi sorozatokat udnék ajánlani, hogy lekaparod az arcod, hogy eddig miért nem láttad őket, és miért néztél szar jenkiket közben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Long_Gun
The book of Boba Fett

Hát, nem mondanám hogy kimondott SW fan vagyok (orion űrhajón, Pirx kalandjain, az idő ablakain,stalkeren nőttem fel),de szeretem a jó sci-fi-t.
SW nézés közben mindíg győzködtem magam hogy jó van nna, ez csak 1 mese (ugye a laser dolgok, meg az átruccanunk a Bespinre fény alatt itt van a szomszéd naprendszerben, stb,) Aztán a 3 előzmény részen elég jól szórakoztam és beütött a mennykő: gazdag desznyó megvette az sw jogokat. Anyád! Rossz érzésemben sajna nem csalódtam ritka szar lett mind3 új rész. Na most komolyan, abban a kurva nagy ámerikában kihaltak a szinészek? Ezt a lógó szájú nagy seggü csajt mégis honnan bányászták elő? A szinesbőrü stormtrooper-en egyenesen besírtam, (a Császár is itt rítt melettem, a rasszista kurafi). Aztán megkaptuk a mandalorian-t, nocsak! he! ebből még valami jó is kisülhet és tényleg, az apróbb bakikért (hogy 1 mando ne tudja mi az az erőhasznalat az nonszensz) kárpótolt a fasza technikai megvalósítás (3d játék enginnel megvalósított 180 fokos 4k felbontásu háttér).
Na most jön a fekete leves? Kaptunk kb 1 percet boba megmeneküléséről, aztán 1 kicsit jöttek-mentek, 1 kis csihi puhi de semmi komoly, 1 kis ugri-bugri de azért parkour-nek nem mondanám, a mob-ok cgi megvalósítása fasza és ennyi. Hm.
Hát szóval a pilot alapján

5/10
de remélem legalább 7-8/10-re felmegy az évad végére

Ps.: Az a kínai csaj 58 éves! beszarás, ránézésre simán elmegy 30-nak.
Ps2 Boba karakterét talán valaki másra bíztam volna, ez koma valahogy olyan "kevés"nek tűnik

A nyugalom tengere

Remek volt. Ilyenből jöhetne még<#eljen>
Long_Gun
A nyugalom tengere
Koreai "sci-fi", netflix
Bottal se piszkáld!

1/10 (csak mert dolgoztak vele)

BenedekFeco
The Witcher S2

Unalmasabb, vontatottabb mint az első évad. Mondjuk nem vagyok nagy fantasy fan, a játékokkal is csak játszogattam de ez nekem kevés volt. Nem történik szinte semmi, csak bla-bla-bla. De legalább az az 1-2 cgi monszta tűrhetően nézett ki.

3/10

BenedekFeco
Arcane

Minden idők legjobb animációs sorozata!
A sztori, a rendezés, a zene, a stilus, a karakterek, A MOZGÁS(!!!) minden kikúrt jó. Nálam simán az évtized meglepetése. Semmit nem tudok a játékról, de igy is sokkolóan jó volt. A 3. epizód végére ha csak rágondolok, jön fel a gombóc a torkomban. Pedig nem vagyok egy érzelgős tipus.
Tökéletes lett volna, ha nem lenne benne a kötelező "cukiságfaktor plüssfigura"

9,5/10

Lost in space (Netflix)

Azért lehetett volna jobb is a harmadik évad,nagyon elkapkodott volt,2 fejezettel rövidebb,mint az előzőek.Téma jól indult,de szerintem elkapkodták már a végét.Én sajnálom hogy nem terveznek folytatást egy ilyen nagy múltú sorozatnak,pedig azért lenne téma bőven.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.12.09. 02:10:59

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez a La Brea egész jó és látom lesz 2. évad is.. Chucky is kap 2. évadot végre nem csak kaszák vannak
Bokafix2
Chapelwaite (2021)

Ledaráltam az eddigi részeket, jó lassan építkező sorozat ez... az első 1-2 rész vontatott, utána meg wtf végig. Nem is egy modern cucc, az 1850-es években járunk. Bár ez szerintem csak az előnyére vált. Én mondjuk Emily Hampshire miatt kezdtem nézni, aztán rájöttem, hogy amúgy is izgalmas. A sztori Stephen King Jerusalem’s Lot című novelláján alapul. Nem keverendő a Salem’s Lot-tal.

dalmar
Egyre jönnek fel a Dél Koreaiak.Aki teheti nézze meg :A Bosszú nevében,egy jó maffiás minisorozat.
My name 8.5/10
Illetve Út a pokol felé :Út a pokol felé 9/10

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Sok sok vontatott papi és vallási meg lelki rizsa nem kellene amúgy egy ütős sorozat lenne... Viszont az ember tervez Isten végez monológ az 5. Részben elgondolkodtató.. Napfelkelte durva volt huh

Na milyen jó hogy nem vagyok fent semmi sorozatos oldalon így elég "öröm" volt látni amikor szedtem le az új feliratok a sorozataimhoz hogy elindult az új 4400 sorozat. Nem is tudtam hogy rebootolják.<#eljen>
BenedekFeco
Midnight Mass

Nekem ez lassú és unalmas volt. A 6. részig kb alig történik valami érdekes, csak hosszú beszélgetések plusz epizódonként 1-2perc történés.
Mondjuk az 5. epizód utolsó 1 (!!!) perce az már megérte ezt a sorozatot. Az utóbbi évek legütősebb napfelkeltéje volt.

4/10