Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már az első részben lehidaltam a kiscsajtól. Mindenkinek ajánlom, aki bírja az intellektuel, a koreai, vagy az intellektuel koreai sorozatokat.
De szép bauxit, honnan van?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs, de egy fiktív sorozat is általában a valós életre reflektál és a valós problémákra, élethelyzetekre. Érted: nem úgy fiktív, mint mondjuk a Süsü a sárkány. Hanem úgy fiktív, hogy csak a cselekmény megrendezett, de a sztori egy valós világban zajlik, valódi emberekkel.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
- nő
- genderfluidnak vallja magát
- milyen vélt/valós tehetsége van színészet terén.
Sorozatot direkt nem kezdem még el - majd mikor befejezik, kábé 10 "évad" (rövidek) után... -, de azt helyből kiszúrtam, mennyire ellene mentek a valódi Ellie karakternek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ÉS föleg azt nem érti, hogy miért kell a politikát és a propagandát minden létező médiában erőltetni miért nem lehet csak ugy elkésziteni egy filmet, hogy abbol ne ez jöjjön át?
Mert nem az egyénekkel van bajom hanem ezzel a modszerrel ahogy tálalják , de ezt Ti nem értitek ti csak személyeskedni tudtok aki nem áll be a sorba.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
SEmmi bajom nem lett volna ha folytatják a cselekményt és közben egy fél mondat erejéig elmondják, hogy homi vagyok és kész.
A logikátlanság meg ott van benne, hogy egy világjárvány közepén ahol kihalt szinte az egész emberiség és 4 év után ki az elso aki arra téved a föld lakosságának kb a 2%ánál kevesebb kategoriáűjában lévő személy aki nem mellesleg pont a csávo zsánere és jol kijönnek egymással 20 évig.
DE arra már nem volt eszuk, hogy 20 év alatt növényeket termesszenek az epret is 15 év után kezték el. és elvileg egy military beállitottságu tulélo egyén és akkor kiáll az utcára távcsovessel puffogtatni tulerővel szemben .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"The trees move. Do you not see it?"
Az ilyen kommentek a bizonyitek arra, hogy nem a tulzott PC-seggel van a gond, hanem egy hangos es intolerans kisebbseggel, akik mindenen kepesek kiakadni, es teleokadni a netet a haborgasukkal.
Nem játszottam a játékkal, de eddig amikbe belefutottam infokat abban erre nem tértek ki.DE azért sikerült nekik a játékban lévő szereplöket is a PC jegyében cserélgetni
De nem érted, ne nézzd, nem neked való ..! :DDDDDDDDDDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Last of US -1
Az első kötet röpke 30(!!!) epizódban elmesélve, jelenleg az első 20 rész van fent.
Az első rész linkje: LINK
Nem kenyerem semmilyen magyar produktum, mert távol áll tőlem minden szinten, egy két magyar vígjátékot eltekintve, de mivel koromból adódóan a Jimmy korszakban nőttem fel akaratomon kivül a mindennapok része volt, így felnőtt fejjel gondoltam belenézek. És annak ellenére hogy nem hittem volna beszippantott, sok részét eltúlzottnak érzem, sikerült gyerek koromban találkozni vele, és abból a pár mondatból amit beszéltek vele a szüleim, egyszerűen kétlem hogy olyan ember volt ahogy a sorozat bemutatja. Ami viszont sorozat elkészülését illeti , képi világát a vágást a zenéket, a feszültséget a drámát és az akkori jó magyar valóságot olyan faszán csinálták meg hogy nem is gondoltam volna. Pár perce peregtek le az utolsó percek, és emelem a kalapom. Ez kéne hogy legyen legalább az alap szint. Nem tudom kik csinálták a sorozatot, de nagyon jó volt, lekötött érdekes volt. Egy negatívum amit fentebb írtam, nagyon "rossz" embernek állították be Jimmyt, ha voltak is ilyen pillanatai mint amit itt elképzeltek, nem ez lehetett a hangsúlyos.
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2023.01.18. 01:53:18
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Set in the future when technology has subtly altered society, a woman discovers a secret connection to an alternate reality as well as a dark future of her own.
Series premiere
October 21, 2022
Mintha egy jó Black mirror epizódból készült volna.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
másik kérdésedre pedig a hatodik részben szépen volt rá utalás,Galadriel és Adar(ork vezető) beszélgetése a pajtában a csata után,nézd újra
ha viszont nincs kedved újra nézni akkor röviden
Tolkien sosem irta le részletesen az orkok származását,viszont a sorozat a legnépszerűbb és legismertebb eredet történetet vázolja fel,miszerint az első elfek amikor megjelentek a világban,Morgoth elfogtott belőlük sokat,és addig kínozta és formálta őket,amig már közel sem hasonlítottak az első elfekhez,megrontva őket. így születtek meg az orkok.Az ADAR amúgy óelf nyelven atyát jelent,ezért hivhatják így a vezetőt az orkok. ha megnézed a sorozatban szereplő orkokat,bizony nekik is hegyes füleik vannak.ahogy a hobbitban is,és a korábbi trilógiában is. Szóval az orkok igazából első elfek,és azok leszármazottai,és nyilván az évek alatt formálódtak mutálódta változtak,azért néznek ki úgy ahogy. viszont Adar még mindig egy első elf,aki nagyon öreg lehet,ezért hasonlít inkább emberekre/elfekre,de Morgoth befolyása is látszódik a testén
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.04. 12:20:08
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont azt még mindig nem vágom, hogy ki is pontosan az orkok vezetöje. :)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem tudom, miért ekézik sokan a neten a sorozatot, illetve az elsö részt. Szerintem tök jó lett. Nem komolyra vették a figurát, hanem inkább majdhogynem Deadpool-osan poénosra. Választ kapunk arra is, hogy miért és hogyan lett Hulk Smart Hulk. Én jól szórakoztam rajta, várom a következö részt.
Nem egyszerű vagy könnyed téma, de ez minden szempontból remek választás azoknak, akik egy jó darkos fantasy-t keresnek. Jöhet a 2. évad, mert ez szuper volt. Tetszett.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ha ilyesmiről akartam volna dumcsizni, akkor nem a The Boys-ről írtam volna...
Ezt ugy mondod mintha nem lenne MINDEN filmnek es sorozatnak valami erkolcsi mondanivaloja, ahelyett hogy robotok oldananak meg problemakat a leheto legefektivebb modon...
Csak, ahogy a sorozatban is elhangzott, torvenyesen semmit sem ernek a szupik ellen - s mivel azok szambeli, erobeli, kepessegbeli folenyben vannak, igy tobb mint logikus lenne felemelkedni a szintjukre.
Miutan vegeztek a gonosz(kodo) szupikkal, akkor meg elmehetnenek cirkuszba mutogatni a kepessegeiket, vagy kolostorba.
De helyette megy a punciskodas (sorozatbol idezek)... nyilvan, ha a keszitokon mulna, akkor akar 20 evig is.
Bar spinoff sorikkal el is fogjak erni ezt...
Igen, ez is az erkölcsi nyavajgás része.
Hogy a faszba nem jutott eszukbe magukba nyomni a kek lottyot, hogy ugyanolyan erosek lehessenek, mint akik ellen harcolnak.
Csak megy az erkolcsi nyavajgas.
Egyelore megnezem a 3 evadot, mert van benne erdekes szal, de rohadjanak meg a woke irok/rendezok!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár