12417
-
algor91 #3278 tudom anyja:) bocs, csak nagyon gyorsan írtam és lehagytam pár betűt, mert ennél fontosabb dolgom is van, de azért érdekelne a címe, mert olyan időtartományban futott akkoriban, hogy véletlenül kihagytam pár részt, így fogalmam sincs például, hogy mikor/és hogyan bukkant fel az említett főgonosz a sorozatban^^... -
#3277 nah, ha már ennyire bepörgött a topik akkor rakok képt^^
-
#3276 anja? xD -
#3275 én nem ismerem, de felkeltette az érdeklődésemet^^ -
algor91 #3274 sziasztok, van egy sorozat amit régen láttam, a címére már nem emlékszem, de tudom a történetét úgy nagyjából, aki tudja a címét az mondja meg.
szereplők: egy főgonosz
egy ilyen táltos varázslószerűség
két fiú
a két fiúnak az anja
és rengeteg mellékszereplő
a sorozat története: a két fiú ismeri egy nagyon erős nagy hatalommal bíró varázserejű kő legendáját, ez egy varázserővel rendelkező kék színű kő amelyet a "táltosvarázsló" összetört és varázserejével a darabokat különböző korokba, különböző helyszínekre rejtette el a kő darabjait a varázslat, senki sem tudja, még a varázsló sem, hogy a darabok hol vannak, ez a kő teljesíti egy kívánságodat, de csak akkor, ha a birtokodban van a kő kettő vagy az összes darabja, a két fiú a mi korunkban él, tudnak a kő létezéséről, a birtokukban van egy darabja, aztán nagyapjuk ládájában megtalálják a kő második darabkáját is, a két darabot összeillesztik, aztán a két fiú otthon a kővel a kezükben egy véletlenül kimondott kívánság miatt az anjukat kislánnyá változtatják, mivel nem tudják az anjukat visszaváltoztatni a két darab kővel megjelenik a varázsló aki elmondja nekik, hogy csak akkor tudják visszaváltoztatni az anjukat kislányból felnőtté, ha a kő összes darabja a teljes kő náluk lesz, ezért a varázsló segít nekik,elviszi őket a múltba, elindulnak, és különböző korokban, különböző években, különböző helyeken keresik a követ mindenhol, mert akárhol lehet, (egyszer a varázsló megmutatta nekik a látomását arról, hogy pontosan egy hal belsejében van a kő egy darabja) tehát keresik a kő darabjait a varázslóval akinek az időutazásnál és pár látomással arról, hogy hol van a kő darabja/ véget is ér a további segítőkészsége, mert akármikor befejeződik az időutazásuk, akkor a varázsló átváltozik valamilyen állattá és félrevonul amég sikerül megszerezni a kő következő darabkáját, és így a két fiú magukra vannak utalva a kő darabkájának megszerzését illetően, egy főgonosz is van aki szintén meg akarja szerezni a varázserejű kék színű követ, de, hogy nagy hatalma legyen, ezért meg kell ölnie a történet végén az előző embert akit a kő az előző kívánságban érintett azaz a fiúk a két fiú anját, először próbálja megölni kislányként sikertelenül, másodszor próbálja megölni már a visszaváltoztatott nőt felnőttként de pórul jár és ismét nem sikerül megölnie őt. végül happy end lesz, mert nem csak visszaváltoztatta a két fiú az anját felnőtté a kő összes darabjával, de a főgonoszt is sikerült (már a modern korban) legyőzni.
tehát tömören ez a története, úgy 6-7 éve láttam -
#3273 biztos, hogy nem adták le végig? egyik csak 8, másik 22 részes össz-vissz -
#3272 én nem nézem egyiket se, de megértem^^ -
#3271 Sziasztok, nem tudom, ti mennyire néztétek a South Beach-et és Titkos küldetés (e-ring) nevü sorozatokat, de hihhetetlen, h semmit sem tudnak végigjátszani rendesen. 1 éve volt az egyik az rtlk-n a másik a tv2-n, leadtak pár részt és mikor már full rákattantál, akkor levették a müsorról... azóta nem is tudtam megnézni a további részeket, ja és persze még újságba sem irták ki, h levesszük v. vmi, asszem még teletext-en sem, csak akkor jöttél rá, mikor ott ültél a tv előtt és vmi szart betettek helyette... na mindegy, csak meg akartam veletek osztani a csodálatos magyar media egyik -számomra sötét- megnyilvánulását. -
#3270 az tényleg jó, ma fejeztem be a 4.évadot:)
nincs kedve vkinek képet is rakni? -
#3269 ezen legtöbb nincs rajta mait nézek:D
-
#3268 háét az én kedvencem sorsa egy darabig biztos nem kasza :)
GA forever ;) -
#3267 akinek az előző nem jó az katt ide -
#3266 beszúrom ide, hátha vkit érdekel^^
Mi lesz a sorozatom sorsa? Kasza nem kasza? itt megnézheted hogy áll...
-
#3265 ahham:) rakj vmit^^ -
#3264 sci-fit nem nézek, csak tipp:)
Sanctuary -
#3263 -
#3262 tudom h péntek este van, de azért reménykedem benne h valaki van itt, szal rakok:) -
#3261 aza^^
ralhatsz -
#3260 Sons of Anarchy -
#3259 nagy help:D
-
#3258 Segítek: ez egy idei új sorozat -
#3257 ha ez valami autóversenyzős akkor címet:D -
bagdadigiliszta #3256 passz:( -
#3255 -
#3254 nah megmondom: Battlestar Galactica:)
rakok, csak közbe megy a fifa a haverokkal^^ -
bagdadigiliszta #3253 kicsit eurekas az arc, de sztem nem az.:D meg ha az lenne se tudnek rakni:D -
Monoton #3252 -
#3251 ezt tudom:)
de hátha kitalálja más, várok egy picit^^ -
Monoton #3250 -
rakhatsz megint:) -
Monoton #3248 Szinten csak tipp: Jericho
Tegnap láttam 10 percet belőle és balos csávó benne volt :D -
#3247 mivel mennem kell, rakok egy olyan képet amiből mindenki kitalálja:
-
#3246 neeeem -
Monoton #3245 yess yess Ezpedig a True Blood? -
#3244 sztem tuti az szóval rakok^^