12433
-
passz. majd jövőre megmondom szerintem milyen. többnyire darálni szoktam :D -
ldavid #8495 én az idei évadot nézve már a kaszán gondolkozok. -
New Girl S02E15
Kíváncsi vagyok már mikor jönnek össze, majd szakítanak, hogy aztán az utolsó 2 évadban újra összejöjjenek... -
Monoton #8493 A Tomorrow People egész ígéretesnek látszik
-
Ezt most ide csak poénból írtam. :p -
Egyetlen nézhető újonc sitcom pedig.. -
Janika114 #8490 Tegnap előtt másik topikban azt írtad hogy nincs sok sorozatod :DD -
Majd egy másik dimenzióban!
-
Pedig szerintem az újonc sitcomok közül legígéretesebb volt. -
Monoton #8487 We Are Men cancel :( Jerry O'Connellnek nem akar összejönni. -
Én kiscsilliómillió sorozatot nézek. i win -
Vágó, úgy az igazi. -
Ja hát darálni én is csak egyszerre 1 sorozatot szoktam. -
nyilván az izgatóbb puncira tapad rá az ember először, jaja -
Ez tiszta.
Az esetben ha az ember csak olyan sorozatokat néz amik jelenleg is futnak akkor érthető, hogy akár 15 sorozatot is lehet nézni egyszerre. Na de abban az esetben ködösebb a szitu, ha nézek 15 épp futó sorozatot és mellé még rákezdek egy olyanra ami már lement, vagy már 5-6. évadnál jár. Én esetemet példának véve elkezdtem tegnap a SoA-t, tetszik. Amikor csak időm engedi akkor azzal akarok haladni előre amennyire lehet. Persze ha kijön egy épp másik futó sorozatból 1 új rész akkor belövöm azt is mert kb 50 perc. Na de ha pörgetek úgy igazán egy sorozatot akkor nem tudom elképzelni, hogy rákezdek még egy olyanra ami már a vége felé jár, vagy már véget is ért. Most nézem ezerrel a SoA-t de hiába érdekel a Wire is, nem bírom nézni mellette. Azaz bírnám mert fizikailag képes vagyok :D De inkább haladok eggyel és azzal szeretnék végezni. -
Ne légy butus. Általában heti egy rész van egy soriból, az 40perc se. Hatalmas, több hónapos szünetek vannak a szezonok között eleve. Szal. nem különösebben kell szuperképesség pár tucat futó (illetve előre betárazott) sorozat "egyidejű" nézéséhez. -
Legmostmégjobb karakter a srác anyja Gemma. Ő a matriarcha, nélküle nincs is Klub. Második szezonban olyan durva, hogy már fizikai fájdalmat okoz. :D Nomeg a nácikon ott élve beszarsz. Murva jó sorozat. Néha kicsit leül, node utána mikor kezdenéd beszokni, akkor olyat üt, hogy mégcsak. -
Fuuu srácok köszi mindenkinek aki ajánlotta ezt a sorozatot. Telitalálat számomra. Két részt néztem meg, de ez az amit élek, sok banda, fegyverek, egymás átbaszása, üzletelések,zsaruk,alvilág és persze van azért érzelmi szál is. Ahogy lesz időm pörgetem is tovább, a SoA top kategóriába fog feljönni nálam már látom.
Egyébként azt nem vágom, hogy bírtok nézni 1nél több sorozatot egyszerre? :D Én ha pl rákapok egy olyanra amiből már lement 4-5 évad, akkor képtelen vagyok mellé kezdeni újat, pörgetem addig amíg be nem érem a TV-t , vagy ha már lement a sorozat akkor a végéig nézem, nem bírom abbahagyni. Persze közbe ha van épp futó sorozatomból új rész akkor azt beszúrom, de hát az heti egy-kettő. -
Nyilván én is kiscsillió sorit nézek ezek mellett, csak sokuk nem megy éppen, avagy már lement, vagy nem kell külön említeni.
Pl mézzük a Modern Family-t, meg a Castle-t, meg a Unforgiven-t, meg... satöbbi. -
Hát én 40 sorozatot nézek jelenleg.:D Abból most kb 10-15 fut.
GoT, SoA, Arrow, Anger Management ezeket én is nézem.
True Blood-ot anno pedig valahol az 1. évad közepén abbahagytam. Pedig tetszett, de már fogalmam sincs hol hagytam abba, és túl sok évad lement már azóta, hogy neki fussak még egyszer. -
True Blood, GoT, Once Upon a Time, Haven, SoA, Grimm, Bones, Arrow, The Big Bang Theory, Anger Management stb., azé ezeket nézem folyamatosan, ha vannak. -
Mivel a Breaking Bad véget ért jelenleg sztem a legjobb futó sorozat, -
Az biztos, hogy odabax -
SoA pont az 5-6 rész után indul be igazán. Onnét kapott a készítő szabad kezet. Bár akit a téma hidegen hagy annak mindegy. Pedig az egyik legjobb sorozat jelenleg a tv-ben. -
agymenők a comedy-n,épp ideje volt megvenniük a jogokat,top5-ös sitcom all time -
lemongrass #8471 én is. talán a másodikba belekezdtem, de hamar ment az X a sarokban... -
Monoton #8470 "Egy rész nem rész." -
(én 1. rész után kaszáltam:D) -
SOA-t nem lehet abbahagyni, tapasztalat. -
Köszi a sok és gyors választ. Sopranos és a The Wire fix le lesznek pörgetve egyszer részemről is már annyian ajánlották. Ez a kettő ezer éve tervbe van, de nem tudom valamiért tologatom :D Azért is néztem be ide, hogy hátha olyan emberek akik nem ismerek tudnak olyat ajánlani amiről még nem is hallottam.
Pár leírás gyors átolvasása utána ami nagyon jónak tűnik a fent említett két epic sorozat mellett: The Shield, Sons of Anarchy ,Orange Is The New Black.
Nyomozásból most kicsit sok volt így azt elrakom a másik kettő jolly joker mellé. Az Orange-ról meg nagyon jókat írtak csak mégis kicsit kétkedve fogadtam, hogy női börtönről szól. Így hirtelen pár perc alatt úgy döntöttem, hogy ránézek a Sons Of Anarchyra, hátha elkap az a bizonyos gépszíj mikor csak rakod be egymás után a részeket.
Ja és még a Lost-ot szokta ajánlgatni pár barátom, de az csak a fentebb említett pár után jön a listámon. -
Ha bűnüzés és maffia akkor a Sopranos kötelező számodra. A jelenleg futók közül ebben a témában pedig a Boardwalk Empire, Sons Of Anarchy és a Ray Donovan is mindenképp ajánlott. Ha nyomozás akkor Shield, Wire, Killing, Justified. Börtönös témában pedig az Orange Is The New Black, bár ez egy OZ-hoz képest lájtos, na meg női börtön de szerintem jó.
Ezek mind minőségi kábeles sorozatok, persze ez nem jelenti azt, hogy mind tetszene. -
Róma, Sleeper Cell, House of Lies, Döglött Akták, Battlestar Galactica, Doctor Who, The Big Bang Theory, Törtetők, Dokik, Halottnak a csók -
The Sopranos, Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, The Wire (ezt még nem láttam, de sokszor láttam mindenfelé, hogy ajánlották) -
Janika114 #8463 A bűnözős, maffiás dolgokból kiindulva ajánlanám neked a Son of Anarchyt és a Boardwalk Empiret, a SoA egy motoros bandáról szól még a BE, Al Caponéék idejében játszódik, és részben az ő felemelkedését részben más karakterek történetét mutatja be. Mindkettő minőségi darab, nem gagyik. Esetleg még két régebbit is tudnék ajánlani ha nem láttad még őket az egyik a Maffiozók ami az egyik legjobb sorozat volt számomra a másik pedig a The Shield azaz a Kemény zsaruk. -
börtönösnek meg Orange is the new black -
The Wire, The Shield, Person of Interest, White Collar, Hunted -
Valaki tudna ajánlani sorozatot? Kis infó azokról amiket eddig nagyon éltem :D Top: Breaking Bad, Prison Break, Elit alakulat. Ez a három volt a kedvencem. Amik tetszettek/tetszenek még: Homeland, OZ, Trónok Harca. Nyomozós, bűnözős, tényfeltárós, börtönös, maffiás dolgokat élem nagyon. Breaking Bad sajnos most ment ki, helyette kezdtem a Homelandet de azt gyors lepörgettem addig, hogy beérjem a TV-t. Mellette a Trónok harca van még de az ugye elég sokáig szünetel még. Meg a How I metet nézem még de azt csak a poén faktor miatt. Homeland meg Trónok harca mellé elférne még egy komolyabb sorozat. Lehet régi vagy új is. Ha azokon a témákon belül tudtok valami jót belőni amiket írtam akkor várom a jó tanácsokat. THX -
looooooooooool -
ldavid #8458 telitalálat :D
-
A Xenanak nekem talán az első 2 vagy 3 évada tetszett utána pedig átment egy ilyen orbitális baromkodásba. Valamilyen új fajta drogra szokhattak rá a készítői vagy nem tom pedig az alapötlet, hogy más kultúrákat is be akartak mutatni sztem nem volt rossz. A megvalósítás viszont komikusra sikerült.
A Herkules egy kicsit jobban sikerült, kb. ahhoz tudnám hasonlítani az Atlantis-t.