12433
  • Narxis
    Hmm abba mintha már régen belenéztem volna de megnézem megint. :D
  • Narxis
    Okk, belenézek.. :D
  • ldavid
    egy ideig eltart majd mire ezeket végignézed :D

Firefly-t is lesd meg, az rövid
  • LasDen #8613
    a Sleeper Cellt is berendelhetnéd...
  • Narxis
    Homeland berendelve. :P Csak a pilotot néztem de nagyon tetszik. Nem engedem, hogy a The Wire megakadjon. :D Csak azért is sorozatjunkie leszek. :D

Am. tök meglepő, hogy ezekről a jó sorikról lemaradtam, most már nem csak leírás alapján választok hanem legtöbbnél minimum a pilotot megnézem.
  • stargatelost
    Amiket "berendeltél", azokból megnéztél már pár részt? Az elbírálás előtt lévő The Shieldet mindenképp rendeld még be :D The Wire szerintem meg fog akadni a torkodon, nekem se jött be, de azért végigszenvedtem. Homeland meg... háát a mostani évad alapján azt mondanám, hagyjad inkább :) Rescue Me jó dráma, mivel bírod a Chicago Fire-t, szerintem ez is tetszeni fog.
  • ReszegKoldus
    Deadwood :D
    szen frensziszkó kákszáká
  • Narxis
    Narxis csatorna

Berendelve:

Breaking Bad(3. évad végén tartok)
    The Sopranos(teljes)
    Prison Break(teljes)
    Spartacus(teljes)
    Drop Dead Diva(teljes)
    NCIS LA(teljes)

Elbírálás alatt:
    Homeland
    Rescue Me
    The Shield
    The Wire
    Rome
    Nikita
    Deadwood
    Hart of Dixie
    The Millers
    The Blacklist
    The Michael J Fox Show
    Da Vincis Demons
    Hello Ladies

Breaking Bad tényleg nem az én stílusom de nem rossz mindenképp megnézem végig.
  • Monoton
    A Blacklist egyre jobban tetszik, Spadernek jól áll a szerep.
  • cobol
    Köszi!
  • stargatelost
    Na, Chicago Fire megbolygatja a status quo-t? Vagy ez is csak egy pár részes szál lesz...

#8605: Innen szemezgethetsz.
  • cobol
    HI

Le tudtam a The Killinget és a The Bridge-t.
    Kérdésem: Van még ilyen műfajú v témájú sorozat? Ezek tetszetek.
    A Low Winter Sun nem bejövős valamiért.
  • ProGabe #8604
    Én szeretem, de sem Modern Family, sem Parks & Rec nincs a héten :((((((((. HIMYM fos, mást meg nem is nézek. Pontosabban még a SoA-t, de abban nagy ívben szarnak ilyen-olyan ünnepekre :D
  • Calver
    engem csak a horror része tart még mindig vissza, abszolút de nem egy általam kedvelt stílus, legalábbis vásznon/képernyőn
  • Monoton
    Scandal :D
  • stargatelost
    Az egyik legjobb sorozat már harmadik éve :)
  • Calver
    lehet h tényleg nézni kellene ez az AHS-t?
  • ldavid
    de utálom a kurva ünnepi epizódokat
  • ForzaInter
    Na ha a BB már tetszik az jó, és csak egyre jobb lesz folyamatosan.
  • Narxis
    Hát jah...csak olyanba kezdtem bele ami tutira érdekelt ezért nem is volt olyan amit félbehagytam. :D
  • Narxis
    Breaking Bad-ből megnéztem az első 3 részt, erre a lakókocsis menekülős nyitányra emlékeztem. Nagyon tetszik, töltöm a többi évadot. :D Kicsit nyomasztó sorozat de valahogy tetszik. Érdekel, hogy mi lesz Walter White-tal és a fiatal sráccal. :D

Na ez van, ami régen nem érdekelt az ma már érdekel. Kíváncsi leszek, hogy a többinél mi lesz mert csak trailereket láttam.

Ja ám igaz, a könnyedebb sorozatok jobban csúsznak de a legtöbbnél bele se néztem ha nem tetszett az alapsztori. Talán ez volt a hiba. Mindegy, most pótolom. :D
  • lemongrass
    még mindig a Hello Ladies-hez kapcsolódva.
    azon most komolyan majdnem megfulladtam a röhögéstől, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nagyfejű kerekesszékes tag éjszaka átküld egy képet a farkáról a magas cingárnak.
    kész, megdöglök!
  • lemongrass
    én meglestem első 2 epizódot.
    felidegel, hogy ennyire balf*sz... anno a Worst Week-et is emiatt hagytam abba...

ettől függetlenül most, mivel semmi olyan nincs, ami lekötne, leszedtem a 3-4-5 részt. meglesem zsinórban.
  • Janika114
    Én nézem, pont kérdezni is akartam már én is hogy nézi-e még valaki. Idei évad a legnagyobb pozitív csalódás nekem. Elvileg 7.részben derül majd ki hogy kicsoda RJ.

Narxis, ha már ennyi alapművet kipróbálsz ne hagyd ki a The Shield-et (nem a Marveles) se.
  • passatgt
    akkor hajrá, első 5 eddig redjohn volt és a jövőheti is az lesz:)
  • ldavid
    én majd a redjohnos részbe belenézek, meg még talán a következőbe (ami ugye az első "nem piros" lesz), aztán csókolom
  • passatgt
    na, pedig ajánlatos, eddig csak redjohn rész volt:)
  • Calver
    évadnyitót megnéztem, félúton játszottam egy Mentalista bingót (találd ki a végső megoldást legalább 90%-os pontossággal a 20. perc előtt, sikerült), végignéztem, elmentem a sarokba zokogni, éreztem, ahogy az agysejtjeim tömeges öngyilkosságot követnek el, aztán pár hétre mély depresszióba estem.

azóta valahogy nem volt kedvem folytatni
  • passatgt
    Mentalistet nézi valaki még?:)
  • ForzaInter
    ezek kb 1 évre elegendő sorozatok:D
  • ForzaInter
    milyen bolygón éltél Te eddig, hogy ezeket az alapsorozatokat nem láttad?:D

nem mondom, hogy nem fognak tetszeni ezek a sorozatok. de a bb, maffiózók, wire, homeland, ezek mind nagyon lassú drámák. ahogy eddig észrevettem te inkább a könnyedebb akciódús sorozatokat szereted:) persze ettől tetszhetnek ezek is, szerintem mind nagyon jó sorozat. főleg a sopranos, bb, wire trió, ezek nálam top10-es sorozatok.

a spartacus, és a prison break tuti tetszeni fog.
  • Janika114
    Huh jó sok király sorozatról maradtál eddig, ahogy elnézem miket kezdesz be :D
  • Narxis
    Neemár :D Pedig én szeretni akarom. Tényleg mindenhol áradoznak róla, én is szeretnék áradozni róla. :D Am. meg leszedtem a Maffiózokat is és a Prison Break-et vagyis az első évadot. :D Tényleg szélesíteni akarom a látóköröm, remélem mindegyik tetszik majd mert akkor hosszú időre elég sorozatom lesz. :D
  • ForzaInter
    már előre látom, hogy se a bb, se a homeland se a wire nem fog tetszeni:D

spartacus viszont tutira befog jönni, az a Te stílusod lesz..:D
  • Narxis
    De, de nagyon régen. Vagy legalábbis én nem nagyon emlékszem rá, azt tudom, hogy nem adtam sok esélyt neki mert a téma nem vonzott. Aztán azóta szerintem lehet változott egy kicsit az ízlésem is, több nem fantasy-sci-fi sorozatot nézek, hátha most bejön. :D
  • stargatelost
    Nem azt mondtad, hogy a bb-t már egyszer elkezdted?
  • Narxis
    30? Az szép. :P
  • Narxis
    Jaja bár nem ígérhetem, hogy végig is nézem az utolsó részig de mindenképp hosszabban bele akarok nézni, nem csak az első pár részt. :D

Pl. Breaking Bad első évada csak 7 rész ha jót töltöttem le szal ezt a 7 részt mindenképp megnézem aztán meglátjuk. :D
  • stargatelost
    na látom elkezdtél másfelé is orientálódni :D
  • Monoton
    Én is most a kb. 30 aktív sorozatom mellé betettem 8-10 őszi animet is.