12433
-
Hmm abba mintha már régen belenéztem volna de megnézem megint. :D -
Okk, belenézek.. :D -
ldavid #8614 egy ideig eltart majd mire ezeket végignézed :D
Firefly-t is lesd meg, az rövid -
a Sleeper Cellt is berendelhetnéd... -
Homeland berendelve. :P Csak a pilotot néztem de nagyon tetszik. Nem engedem, hogy a The Wire megakadjon. :D Csak azért is sorozatjunkie leszek. :D
Am. tök meglepő, hogy ezekről a jó sorikról lemaradtam, most már nem csak leírás alapján választok hanem legtöbbnél minimum a pilotot megnézem. -
Amiket "berendeltél", azokból megnéztél már pár részt? Az elbírálás előtt lévő The Shieldet mindenképp rendeld még be :D The Wire szerintem meg fog akadni a torkodon, nekem se jött be, de azért végigszenvedtem. Homeland meg... háát a mostani évad alapján azt mondanám, hagyjad inkább :) Rescue Me jó dráma, mivel bírod a Chicago Fire-t, szerintem ez is tetszeni fog. -
Deadwood :D
szen frensziszkó kákszáká -
Narxis csatorna
Berendelve:
Breaking Bad(3. évad végén tartok)
The Sopranos(teljes)
Prison Break(teljes)
Spartacus(teljes)
Drop Dead Diva(teljes)
NCIS LA(teljes)
Elbírálás alatt:
Homeland
Rescue Me
The Shield
The Wire
Rome
Nikita
Deadwood
Hart of Dixie
The Millers
The Blacklist
The Michael J Fox Show
Da Vincis Demons
Hello Ladies
Breaking Bad tényleg nem az én stílusom de nem rossz mindenképp megnézem végig. -
Monoton #8608 A Blacklist egyre jobban tetszik, Spadernek jól áll a szerep.
-
Köszi! -
Na, Chicago Fire megbolygatja a status quo-t? Vagy ez is csak egy pár részes szál lesz...
#8605: Innen szemezgethetsz. -
HI
Le tudtam a The Killinget és a The Bridge-t.
Kérdésem: Van még ilyen műfajú v témájú sorozat? Ezek tetszetek.
A Low Winter Sun nem bejövős valamiért. -
Én szeretem, de sem Modern Family, sem Parks & Rec nincs a héten :((((((((. HIMYM fos, mást meg nem is nézek. Pontosabban még a SoA-t, de abban nagy ívben szarnak ilyen-olyan ünnepekre :D -
engem csak a horror része tart még mindig vissza, abszolút de nem egy általam kedvelt stílus, legalábbis vásznon/képernyőn
-
Monoton #8602 Scandal :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az egyik legjobb sorozat már harmadik éve :) -
lehet h tényleg nézni kellene ez az AHS-t? -
ldavid #8599 de utálom a kurva ünnepi epizódokat -
Na ha a BB már tetszik az jó, és csak egyre jobb lesz folyamatosan. -
Hát jah...csak olyanba kezdtem bele ami tutira érdekelt ezért nem is volt olyan amit félbehagytam. :D -
Breaking Bad-ből megnéztem az első 3 részt, erre a lakókocsis menekülős nyitányra emlékeztem. Nagyon tetszik, töltöm a többi évadot. :D Kicsit nyomasztó sorozat de valahogy tetszik. Érdekel, hogy mi lesz Walter White-tal és a fiatal sráccal. :D
Na ez van, ami régen nem érdekelt az ma már érdekel. Kíváncsi leszek, hogy a többinél mi lesz mert csak trailereket láttam.
Ja ám igaz, a könnyedebb sorozatok jobban csúsznak de a legtöbbnél bele se néztem ha nem tetszett az alapsztori. Talán ez volt a hiba. Mindegy, most pótolom. :D -
lemongrass #8595 még mindig a Hello Ladies-hez kapcsolódva.
azon most komolyan majdnem megfulladtam a röhögéstől, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nagyfejű kerekesszékes tag éjszaka átküld egy képet a farkáról a magas cingárnak.

kész, megdöglök!

-
lemongrass #8594 én meglestem első 2 epizódot.
felidegel, hogy ennyire balf*sz... anno a Worst Week-et is emiatt hagytam abba...
ettől függetlenül most, mivel semmi olyan nincs, ami lekötne, leszedtem a 3-4-5 részt. meglesem zsinórban. -
Janika114 #8593 Én nézem, pont kérdezni is akartam már én is hogy nézi-e még valaki. Idei évad a legnagyobb pozitív csalódás nekem. Elvileg 7.részben derül majd ki hogy kicsoda RJ.
Narxis, ha már ennyi alapművet kipróbálsz ne hagyd ki a The Shield-et (nem a Marveles) se. -
akkor hajrá, első 5 eddig redjohn volt és a jövőheti is az lesz:) -
ldavid #8591 én majd a redjohnos részbe belenézek, meg még talán a következőbe (ami ugye az első "nem piros" lesz), aztán csókolom -
na, pedig ajánlatos, eddig csak redjohn rész volt:) -
évadnyitót megnéztem, félúton játszottam egy Mentalista bingót (találd ki a végső megoldást legalább 90%-os pontossággal a 20. perc előtt, sikerült), végignéztem, elmentem a sarokba zokogni, éreztem, ahogy az agysejtjeim tömeges öngyilkosságot követnek el, aztán pár hétre mély depresszióba estem.
azóta valahogy nem volt kedvem folytatni
-
Mentalistet nézi valaki még?:) -
ezek kb 1 évre elegendő sorozatok:D -
milyen bolygón éltél Te eddig, hogy ezeket az alapsorozatokat nem láttad?:D
nem mondom, hogy nem fognak tetszeni ezek a sorozatok. de a bb, maffiózók, wire, homeland, ezek mind nagyon lassú drámák. ahogy eddig észrevettem te inkább a könnyedebb akciódús sorozatokat szereted:) persze ettől tetszhetnek ezek is, szerintem mind nagyon jó sorozat. főleg a sopranos, bb, wire trió, ezek nálam top10-es sorozatok.
a spartacus, és a prison break tuti tetszeni fog. -
Janika114 #8585 Huh jó sok király sorozatról maradtál eddig, ahogy elnézem miket kezdesz be :D -
Neemár :D Pedig én szeretni akarom. Tényleg mindenhol áradoznak róla, én is szeretnék áradozni róla. :D Am. meg leszedtem a Maffiózokat is és a Prison Break-et vagyis az első évadot. :D Tényleg szélesíteni akarom a látóköröm, remélem mindegyik tetszik majd mert akkor hosszú időre elég sorozatom lesz. :D -
már előre látom, hogy se a bb, se a homeland se a wire nem fog tetszeni:D
spartacus viszont tutira befog jönni, az a Te stílusod lesz..:D -
De, de nagyon régen. Vagy legalábbis én nem nagyon emlékszem rá, azt tudom, hogy nem adtam sok esélyt neki mert a téma nem vonzott. Aztán azóta szerintem lehet változott egy kicsit az ízlésem is, több nem fantasy-sci-fi sorozatot nézek, hátha most bejön. :D -
Nem azt mondtad, hogy a bb-t már egyszer elkezdted? -
30?
Az szép. :P
-
Jaja bár nem ígérhetem, hogy végig is nézem az utolsó részig de mindenképp hosszabban bele akarok nézni, nem csak az első pár részt. :D
Pl. Breaking Bad első évada csak 7 rész ha jót töltöttem le szal ezt a 7 részt mindenképp megnézem aztán meglátjuk. :D -
na látom elkezdtél másfelé is orientálódni :D -
Monoton #8577 Én is most a kb. 30 aktív sorozatom mellé betettem 8-10 őszi animet is.