12433
-
Janika114 #8898 Kaszát kapott a Hello Ladies. Én sajnálom nagyon, nekem bejött :/ -
Kéne olyan céget keresni ahol saját profi videókat csinálnak és akkor megcsinálnám a kedvenc sorozataim bemutatóját vagy miket, amikor a szereplőket mutatják a zenével és én lennék mindegyik szereplő. :D -
workaholics nézőknek:)
-
lusta voltam rákeresni a leírásra, úgyhogy abszolút meglepetésként ért... -
:D -
"'Looking' is a dramedy about three young gay men trying to make the most out of life in San Francisco's Castro District."
-
Nézem feliratok között, HBO sorozat, Looking, mondom bepróbálom, hbo sorozatok midnen tetszenek(1-2 kivétellel). Intróval együtt 15 másodpercig bírtam:D -
én kb hányok az epizodikus nyomozós sorozatoktól, de ez tényleg jó.:D anno néha az rtl-en néztem, bár azért rendszeresen ezt se nézném:D még a chris meloni féle law & order ami tetszett. -
ahhoz képest hogy (már) nem szeretem az epizódikus sorozatokat a Döglött Aktákbol bármennyit megtudok nézni. olyan jó hangulata van, főleg a régi ügyeknek. meg Morris karaktere is erős, bár néha túl érzékeny -
ldavid #8889 na, most már beindult az Episodes is. imádom :D -
Ámen -
Úgy legyen! -
"At today's NBC presentation at the TCAs, NBC entertainment chairman Bob Greenblatt said that "Parks & Recreation is going to have a seventh season.” and added that Community has a "strong possibility" for renewal."
Yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh -
dregnarr1 #8885 Spoils of Babylon 1x02 - mindenki azonnal megnézi. most.
-
első kettőt nem néztem (nem az én stílusom a horror), ebbe is most csak azért vetettem bele magam, mert 13 rész + Emma Roberts, de aztán egészen megszerettem... avagy nem egyszer elbuktam a "téli döglés van, tartogassuk" alapszabályt, annyira baszta a csőrömet, h mi lesz következő részben
-
hat ja, nem volt rossz. de ez az évad eddig jóindulattal is csak 7/10.. az előző 2 évad jobb volt. -
AHS-re csúnyán néztem múltheti, nem kicsit gyenge rész után, erre a mostani... szent szar
-
A TWG-t én se nézem, mert nem érdekel. Viszont a kritikák és a nézői vélemények alapján minőséget képvisel. -
Hemlock az tényleg jó, mondjuk az Netflix. Bitten pilot alapján jó kis guilty pleasure-nek néz ki. A másik kettőt én kaszáltam, középszerű sorozatok. -
pedig almost human az jó, sleepy hollow ultrajó, hemlock kicsit angolos uncsis, bitten még kedzdet, de annak nem rossz, a jövőfijjúg meg kicsit még fel van vizezve, de nem is rossz -
Janika114 #8878 Hannibal nekem nem jött be, de tényleg minőségi, Good Wife meg nem vonz, ügyvédes sorozatnak ott van a Suits nekem. Arrow meg ahhoz képest, hogy a CW-n fut, aminek a célközönsége a tinilányok, ahhoz képest tényleg minőségi.
Narxis azért nem kell túlzásba se esni, nem tökéletes az Arrow se, és képregényes témában nagyon vetélytársa sincs egyelőre. De tökéletes szórakozást nyújt. -
én Deathstroke/Slade Wilson miatt haragszom rájuk -
Azért akinek nem tetszik az Arrow ott azért az érdekes... Mert azt még elfogadom ha a műfaj nem tetszik de azon belül ez a legjobb egyelőre. -
Még a Hannibal és a The Good Wife ami minőséget képvisel, talán még az Arrow. Bár az elég guilty pleasure de az egyik legszórakoztatóbb sorozat. -
en többnyire már bele sem nézek ha a leírás nem kelti fel a figyelmem. pillanatnyilag csak a Ray Donovant nézem mást nem. a True det. érdekel meg, met Woody Harrelson.
meg majd a Wachowskiek sorozata fog érdekelni -
Janika114 #8873 PoI ritka kivétel, de az tényleg remek! -
Ezek közül egyiket se próbáltam be, nem keltette fel az érdeklődésemet leírás alapján. Újoncok közül Intelligence-et próbáltam, de vérgagyi -
Person of Interest országos és jelenleg szerintem top5-ben benne van:) -
A közel 40 futó sorozatom közül vagy 4-5 országos van talán.. Tényleg nagyon gyenge a felhozatal, az újoncok többsége is borzalmasan rossz vagy közepes. A minőségi sorozatok már kábelen vannak. Alapból a jobb írók oda mennek mert nagyobb a szabadság, és a csatornák nem pofáznak bele mindenbe, na meg ott nem kell megfelelni mindenkinek.. -
Janika114 #8869 +1 Pont tegnap néztem, hogy egy országos újonc dráma se maradt meg nálam. Ha már újonc akkor True Detective amit nézek és jó is a pilot alapján. -
Ezeknek az országos adóknak a sorozatai egyre szarabbak. A kábelesek ellopták a showt, nem is beszélve a Netflixről. 22-24 rész túl sok, híg fos lesz az összes sorozatból ennyi rész miatt. Szerencsére erre kezdenek rájönni a nagyok is. -
Egyiket se :D Utóbbi három kasza nálam, nincs már türelmem az ilyenekhez :) Hemlock meg szimplán unalmas volt, azt azért gyűrtem több részig is. -
Esetleg a Hemlock Grove, ha már Famke Jensen... :D -
Ki mit néz az új sorikból? Pl. Bitten, The Tomorrow People, Almost Human, Sleepy Hollow!? -
jajj de kis szemfüles
-
Dads s01e13 eddigi legjobb rész xD kár hogy észrevettem egy bakit -
Monoton #8862 Killer Women pilot eléggé összecsapott lett sajnos. -
ldavid #8861 osztom. ritka rusnya egy cucc. -
Mindenképpen érdemes, és ugye csak tíz perces részek, azt meg bárhova be lehet iktatni :D :D Én is angolul tolom természetesen, bár felirat már nem nagyon van a negyedik évadtól. Aki nézte a Futuramát is, annak külön plusz lehet, hogy Jake hangja Bender :) Nagyon elborult az egész sorozat, és külön élvezet felfedezni a felnőtt utalásokat, a legjobb a háttérsztori, bár annyira nem sopiler, mert én ennek a tudatában kezdtem el nézni, azért berejtem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!posztapokaliptikus világban játszódik. Erre a lent említett tripla epizódban már konkrét válaszokat is adtak. Remek volt.
Adventure Time FTW!!!!
-
néha-néha belefutok a Carton Networkön, tényleg bejövős :)
lehet nekem is el kéne kezdenem nézni az elejétől, angolul, felirattal