12433
  • LasDen #8978
    Elkezdtem Arrowt a 2. Évaddal az eljövendő DC karakterek miatt. A Suicide Squadban reménykedem legjobban, de ha nem lesz benne Harley Quinn, akkor fel is dughatjak. A kepregeny is miatta volt jó, meg Deadshot miatt. És reménykedem hogy Sladebol is lesz valami badass, mert ez eddig nem igazán Deathstroke.
  • Monoton
    Már a 2. évad is be lett rendelve, mielőtt egy rész is lement volna.
  • krmistvan
    A Walking Dead-et szoktátok nézni?
    Az új részt látta már valaki? Én ma fogom megnézni, már tökre várom, főleg találtam egy ilyen cikket is: http://goo.gl/B3WiHh
  • stargatelost
    Kábelen végigmennek az évadok.
  • LasDen #8974
    A 2. Rész 2.3 millió nézőt vonzott. Szóval nem kell tartani a kqszatol
  • grebber
    A Black Sails nézettsége/fogadása milyen? (Csak hogy érdemes-e elkezdeni ,mert ha 5 rész után cancel akkor nem látom értelmét)
  • ForzaInter
    Hát ja, lehetne sokkal brutálisabb.. A 2 rész elég gyengére sikeredett, ott kb nulla akcio volt.. Remélem változni fog ez, ha nem akkor reszemről kasza.
  • Tikal #8971
    Black Sails pilot

egy kicsit többet vártam, persze lehet ez még jó...

nem tetszett hogy az első jelenetben semmi vér nem volt, pedig próbáltak rámenni a brutalitásra... vért csak az utolsó jelenetben mutattak.... na meg ott voltak a keménykedő kalózcsajok meg a kocsmárosné :DD Remélem finomítanak még ezeken..
  • ReszegKoldus
    nekem is tetszett
  • Janika114
    Az amazonos The Rebels pilotot megnézte valaki? Nekem tetszett, remélem ez lesz az egyik berendelt. Elnéznék újra egy amerikai focis komédia féleséget. Külön bírtam, hogy a Blue Mountain Stateből az egyik főszereplő itt is egy focistát alakít.
  • Monoton
    H50 szereplőgárdája nagyon el van találva :)
  • Narxis

NCIS: LA-vel elvagyok, 4. évad közepénél tartok. Bár itt is vannak ezek a szándékosan kínosra tervezett Eric-Nell és Deeks-Kensi jelenetek amik 99%-ban facepalmosak és a szokásos amcsi klisék de ezeket leszámítva szórakoztató. Persze nem tudjuk, hogy 11 évad után itt is mennyire "fáradna meg" a sorozat.

Bekészítettem a Hawaii Five-O-t is nézésre. :D Nem is tudtam, hogy létezik és a Lost-os fickó az egyik főszereplő.
  • Monoton
    Elhallgassál
  • passatgt
    https://eztv-proxy.net
  • passatgt
    vége lesz, kezdem előről, úgyis tele van poénokkal, ami elsőre nem mindig esik le:)
  • Calver
  • passatgt
    A USA hivatalosan is bejelentette, hogy a 8. évaddal kaszálja a Psych-ot. A

:((((
  • cobol
    Köszi mindenkinek!

Leszedtem mindegyiket amiket írtatok aztán majd kiderül melyik jó
  • passatgt
    mondjuk ez nem is olyan, mindegy, ajánlott ettől függetlenül:D
  • passatgt
    The Shadow Line
  • Tikal #8958
    Third Watch szerintem egész jó, de az tűzoltós, mentős zsarus :)
  • Tikal #8957
    Sajnos nincs. Már láttad a két legjobb zsarus sorozatot ami létezik: Southland és The Shield :(
  • Tikal #8956
    1 évtől kezdve egy vicc az a sorozat...
  • stargatelost
    Pont azt ellenkezője van amúgy, az NBC még bekért plusz két részt :D :D

cobol: ilyen járőrös, full realista nincs sajna jelenleg :( (jó, Rookie Blue még copos, bár nem nézem, de Southland után délutáni szappan lehet szerintem, de ha valaki nézi, rám cáfolhat). Régebbről még a The Chicago Code-al tehetsz próbát (nekem nem jött be, asszem első rész után kaszáltam). Third Watch-ot is emlegetik, szintén nem néztem.
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeee :D
  • passatgt
    este azt álmodtam, hogy 5 rész után kaszálták a chicago pd-t...:D
  • Jim Morrison
    Passatgt: hónapban indul az HBO-n a looking, nézheted végre lakatos márk szinkronjával
  • cobol
    The Shield láttam

csak van valami cop sorozat ami olyan mint a Southland
  • stargatelost

The Shield, ha még nem láttad. (Chicago PD most kezdett, rendőrös ugyan, de sehol nincs a Southlandhez.)
  • cobol
    na ledaráltam a Southland mind az 5 évadját.Nagyon tetszett!!!! Nem bírtam abba hagyni :)

Kérdésem:Tudnátok ilyen hasonló sorozatot ajánlani?
  • Narxis
    :DD

A mostani rész tényleg nem tetszett, valószínűleg 2 hasmenés között írhatta valaki azért ilyen faék egyszerű szar lett de a korábbi részek elmentek. Nem lesz egy díjnyertes sorozat, de talán nézhetővé lehetne tenni ha nem lenne a főszereplő ilyen sérthetetlen. A bemutató zene és a végén a credits vagy minek nevezik zene viszont állatira tetszik, jó lenne megszerezni.
  • ForzaInter
    mekkora rakás szar lehet ha ez neked nem tetszik:D még jó hogy nem kezdtem el..
  • Narxis
    Akkor most kettőt is láthatsz. :D Ha valakinek elege van a zombis sorozatokból akkor nem tom mit szól a terroristásokhoz. Már nagyon elegem van ezekből.
  • Narxis
    Ez az NCIS is katasztrófa, nem kellett volna már ez a 11. évad de úgy látszik Mark Harmon még nem nézett elégszer keményen és DiNozzo és McGee nem dadogott neki még eleget...
  • Janika114
    Hidd el elég változatos tud maradni, nem akarom így előre el lőni neked miért. Ha tetszik akkor később is fog szerintem.
  • Janika114
    Én meg még nem láttam nálad olyat, hogy azt írod valamire, hogy nem jó :D Ideje volt már :D
  • Tikal #8942
    jó sorozat, bár nem tudom 5 évadon keresztül mi lesz itt, mert már most idegesit kicsit hogy 30 éves színészek játszanak 17 éveseket :))
  • [HUN]FaTaL
    Borzalmas volt.
  • Narxis
    Ez az 5. Intelligence rész rendesen felidegesített, nagyon rég volt már, hogy ennyire rossz részt láttam egy sorozatból. :(
  • ldavid
    áh, kösz!
    most látom hogy volt belőle később proper is, talán pont emiatt