12433
-
dregnarr1 #9018 Parenthood-ot nézném, 2x06.
"Previously" részben viszont olyan jeleneteket (ráadásul elég meghatározóakat) látok, amik abszolút nem szerepeltek korábban. Semmi infót nem találtam erről az anomáliáról, kivétel egy epizódpreview-t egy blogról, ahol az író sem értette ezt, de ezen kívül semmi infó nincs erről az egészről.
Most akkor mi van?
-
upfrontsnál hol voltál májusban? :D -
Crisis jónak néz ki, köszi, nem is hallottam még róla -
ldavid #9015 Crisis, meg az About a boy pilot tetszett, a Growing up fisher viszont elég unalmas, hamar kasza lesz az is -
Tervben van. :D -
Da Vinci's Demon -t nézi valaki? :) annyira nem rossz -
Ultrafos, nálam is a negyedik résznél kasza :D -
gondoltam, hogy emiatt :) nekem nem spoiler mert én nézem a sorozatot :) tényleg jó jelenet volt nagyon -
Nekem nagyon bejön. :D Hangulata van. -
Értékelhetetlen sztem annyira szar.:D 4 rész után kasza. -
Helixet nézzétek, nagyon jó sori. -
ha valaki nem értené(mondjuk már biztos olvasta mindenki), 6 perc vágás nélkül és minden tökéletes időzítéssel, brutál meló lehetett összehozni -
annyira nem spolieres, de óvatosan:)
-
mi változtatta meg a véleményed? :D -
tévedtem, true detective tényleg jó:) -
Országoson drámat lassan nem éri meg nézni. -
köszi az infokat, kb jól gondoltam akkor h cyberpunk mennyire működik országos tévén 
The Wrong Mans ígéretesnek tűnik, Friday Night Dinner is. Life Unexpected-et néztem pár részig, elején tetszett, aztán ráhagytam
-
Monoton #9001 aprilis 14 -
Warehouse 13-ról van info mikor indul az 5. évad? -
Ez az Intelligence még mindig kaki. :S -
meg Treme dara, órás epizódokkal jó program:) -
Almost humanra több szót fecsérelni felesleges. True Detective nem rossz, de véleményem szerint nem annyira jó, mint amennyire hypolva van.
Néznivalónak a 3 amazonos pilot egész jó(Rebels, Transparent, The After), Friday Night Dinner megvolt?, The Wrong Mans darálni, Life Unexpected guilty pleasure dara, nem rosszabb mint a gossip girl:D -
:C
ajánljatok valamit, mert már ezen a héten is New Girl epizódokkal próbáltam túlélni az aszályt, House of Lies 3. évadhoz meg közepesen fáj a tököm. True Detective mennyire "sötét" és gonosz? Almost Human túlélhető, vagy szokásos országos adós minőség, és jobban járok, ha elkerülöm? -
Nem. :( -
jövő héten megint nem lesz szinte semmi?
-
Nem valószínű, hogy kaszát fog, legalábbis a sorozatjunkie szerint. Annyira nem rossz a nézettsége. Majd meglátjuk, én örülnék, ha nem kapna. -
New season of 'Orange Is the New Black' premieres on June 6th -
Korrekt, jó sorozat, de én egy kicsit azért többet vártam, persze ettől még simán nézős. -
Még nem, de szerintem fog -
Kaszát kapott? -
Van jövője...az elkaszalt sorozatok tomegsirjaban... -
Almost Human-t érdemes elkezdeni van jövője? -
Most fejeztem be a Dextert, nekem tetszett a befejezés sokakkal ellentétben:) -
FNL-ből lenyomtam két évadot, tényleg jó... bár az a Mat gyerek nem valami jó szinész vagy csak nem jol dirigáltak neki, mert mindig ezt a dadogóst stilust hozza.... -
The Americans-t nézi valaki? Első rész megfogott, remélem jó lesz, kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből... a főszereplőcsaj nagyon finom, jól eltalálták a szerepre :) -
True Detective flirt nélkül nyögvenyelős lesz -
Janika114 #8982 Nálam ezek közül a legfájóbb a Freaks and Geeks volt, imádtam azt a keveset is, James Franco és Seth Rogen azóta is kedvenceim. -
Akárcsak top10, mindenkinek meglenne a saját listája, hisz a sorozatok nagyobbik fele korai halált hal, nem kap rendes lezárást, van miből válogatni. -
Jó lista, külön öröm, hogy SGU is ráfért, az érvekkel meg nem is értetnék jobban egyet :) Awake-nek is méltán itt a helye. Két ST-t berakni mondjuk helyezés pocsékolásnak érzek, valamint az AD meg kakukktojás a feltámasztással. Helyükre mehetett volna a Drive, meg a The River. Mondjuk fájó kasza még a Reaper, Legend of the Seeker, de még a Journeyman, Traveler, Odyssey 5 is mehetett volna pár évadot
-