12433
  • Narxis
    Abszolút nézős, nagyon jó sorozat, kicsit nehezen indul be de jó lesz.
  • Tikal #9057
    Almost Human

mit mondtok róla? érdemes végig nézni? első rész után felemás gondolataim vannak :) idegesít a gagyi cgi, félek is mindig az ilyen jövős sorozatoktól, itt meg azért láttam párat...történet se fogott meg... de legalább van egy jó csaj az FNL-ből, amit éppen nézek emellett, és ugy nézem a kis csajra ragadt némi tehetség az FNL óta :D
  • Narxis
    Na írok újra a Hawaii Five-O ról spoiler nélkül, nagyon tetszett az évadzáró mert tele volt meglepetésekkel, sokkal könnyebben nyúlnak a karakterekhez és emiatt tényleg úgy érzem, hogy bárkivel bármi megtörténhet. Az évadnyitót is láttam is abban is volt egy wtf momentum ami abszolút váratlanul ért. Így kell ezt csinálni. Sokkal kevesebb a propagandaszerű duma mint az NCIS-ben és több az akció, néha kicsit bénák a poénok de ez legyen a legnagyobb baja.

Nézegettem a Hannibal trailer-t is első évadról de félek ha belekezdek nem lesz étvágyam napokig. :D
  • stargatelost
    Inside No. 9

Baszki :D Aki nézte a Black Mirrort, ezt is csekkolja, ugyanolyan felépítésű (minden epizód teljesen más történet), wtf csattanóval a végén :D
  • ForzaInter
    ja, de most ezt szeretik a csatornák hangoztatni:D így ha egy sorozat kaszát kap kamuzhatják azt, hogy amúgy is 1 évadra tervezték:D
  • Tikal #9053
    szörnyen szar....
  • Malakai
    A limited végülis egy gyűjtőfogalom és a mini-sorozat is közé tartozik.
  • Herold
    Mit akarsz, a Hostages egész jó volt. Bár azt is lehúzták, de nekem tetszett.
  • ForzaInter
    Limited, ez most divatosabb.:D
  • ProGabe #9049
    mini
  • Narxis
    Milyen sorozat az ami csak 1 évados?
  • Monoton
    Nem egy szar, de nem is egy maradandó sorozat. Az első évaddal én lezártam volna, tökéletes lett volna befejezésnek.
  • Narxis
    Fene azt az úri ízlésetek.
  • Jim Morrison
    ki kéne rakni egy listát, azokról a sorozatokról amik narxisnak tetszenek, mondván azokba ne kezdjen bele senki ^^
  • ForzaInter
    Sztem nézhetelenül szar.:D
  • Narxis
    Joe Carroll lives!!!

Hehe, nagyon jó kis beteg sorozat ez a The Following.
  • Janika114
    Mixology megnézte már valaki? Szerintem nagyon jó lett, csak a vörös srác ne hadarna annyira :D
  • Calver
    The Wrong Mans ajánlást köszönöm, most fejeztem be, tényleg veszettül jó volt
  • ForzaInter
    Valamikor nyáron június végén, nincs még pontos dátum.
  • Narxis
    Nem hinném. :D
  • Herold
    Célközönség vagy?
  • Tikal #9037
    azt még megemésztem talán hogy tinik szerepelnek benne, de hogy még a címe is az, broáááf :D
  • Narxis
    Most mé? Jó kis Supnat pótlék. :D
  • Janika114
    Hogy te mindig megtalálod a hülyeséget, aztán meg annyi remek sorozatot hanyagolsz, vagy be se próbálsz :D
  • precision
  • Tikal #9033
    pont mondani akartam :)))
  • Narxis
    Mé ne? :D
  • ldavid
    na neee
  • Narxis
    Belekóstoltam a Teen Wolfba, nagyon fain sorozat.
  • Herold
    A Ray Donovant mikor folytatják, nem tudja valaki?
  • Herold
    Nemá
  • passatgt
    Megnéztem a Crisist, lehet nem kellett volna, látom még nem a hivatalos verzió. Szar a minősége és olyan furcsák a kameraállások is, mintha túl közel lenne. CGI meg megint, mint minden máshol gagyi és felesleges volt...
  • ReszegKoldus
    Nem lesz, elkaszálták.
  • Bulykin
    a MOB City csak 6 részes? Most végeztem vele :)
    Lesz esetleg folytatás?
  • DasIsFuck
    Megnéztem a Klondlikot, nagyon jó sorozat volt, kár h csak 3 részes, de igazából nem is baj, mert egy korrekt lezárást kapott, amit akart az elmesélte...
  • Narxis
  • Herold
    Főleg azoknak, akiknek mond az a név valamit, hogy Seven of Nine.
  • Herold
    A Star Crossed pilotja nem volt valami nagy durranás. Kicsit The Event, kicsit Discrict 9 beütésű a téma.
  • Herold
    A Helix a 6. résznél kezdett érdekes lenni. Aki abbahagyta korábban, sztem nézze meg.
  • Bulykin
    én az első két részt néztem csak meg :P
    Az alapötlet nem lenne rossz, de valahogy nem kötött le annyira, vmi hiányzik belőle...