12433
  • Narxis
    Ez a The 100 nagyon jó kis sorozat, olyan Terra Nova feelingje van. Szal nézős.
  • precision
  • ForzaInter
    folytasd a Banshee-t, az első rész tényleg nem volt nagy szám, na de a folytatás..
  • Monoton
    A legutóbbi TWD rész nagyon adta, lapozom, hogy mit nézzek most de folyton azon pörög az agyam.
  • Narxis
    Hát jah, fenéken kellene billenteni őket. Na jó nem de tényleg dühítő.
  • ldavid
    amúgy kurva monoton és fárasztó egy korrekt subot összerakni, de a legdühítőbb mikor a sokszáz sornyi szövegben akad kb 3-4 szó amit nem értel és emiatt kell vele tökölni, hogy hátha a 69. hallásra sikerül megérteni, és még utána jön a javítgatás
  • Jim Morrison
    vagy ennyire nincs már idejük a hobbijukra :/
  • dregnarr1 #9171
    Mi a franc történik a feliratfordítókkal világszerte?
    Szinte egy teljes napot kell várni Parenthood meg Parks&Rec angol feliratokra, mikor ezek általában már reggel kint szoktak lenni... ennyire megunta volna hirtelen mindenki a hobbiját?
  • passatgt
    Person of Interest megintcsak kurvajó volt, lassan ez lesz a kedvenc sorozatom az utóbbi pár évből...
  • Monoton
    Az nem űrhajó, hanem űrállomás
  • passatgt
    nekem meg túl scifi, azt hittem, hogy leesnek a földre és ott fog folytatódni a történet, de ezektől az idióta űrhajóktól a falra mászok
  • Monoton
    Az alapkoncepció tetszik, csak ez a tini központúság ami elveszi kicsit tőle a kedvem.
  • Janika114
    Áá van még lejjebb? :DDD Legalább valami csajjal nézd, azok beindulnak rá :D
  • passatgt
    a The 100-hez mit szóltok?:D
  • Narxis
    Ajaj, félek, hogy tetszeni fog és akkor végleg ki leszek innen átkozva. :S :D
  • Narxis
    Ennyi.
  • paly90
    amúgy a teen wolf mérföldekkel jobb mint a twilight féle baromságok
    nagyon sokan azért szidják, mert h "teen"... pedig megkéne nézni pár részt
    igaz, hogy az első évadd még langyosabb volt, de mostanra nagyon kinőtte magát, egyik legjobb ilyen témájú sori
  • stargatelost
    Ja most látom, hogy nem múlt időben írtad :D Akkor csak nyugodtan, de nehogy tetsszen!! :P
  • stargatelost
    Azzal nincs gond ha megnézted, én láttam mindegyiket. Akkor van gond, ha tetszett is :D Nálam hatewatching volt természetesen :D Az utolsó két rész már rettentően szánalmas baromság volt :D
  • Jim Morrison
    én azon sokat nevettem, igaz az utolsó részt még nem láttam :s
  • Narxis
    Ez most lehet, hogy egy kicsit durván fog hangzani de lehet a Teen Wolf hatására megnézem az Alkonyat című filmet. :D
  • Inquisitor
    Első két rész alapján az érdekes alapszintű hasonlóságát leszámítva kevés dologban hasonlít. Szerintem teljesen fogyasztható a másik film ismeretében vagy anélkül is. Talán picit tempósabb a Resurrection.
  • Herold
    Pl. én is. Nekem tetszik.
  • Narxis
    Én nézem de csak a főszereplő csaj miatt. Most az egyszer egyetértünk. :D
  • Inquisitor
    Igazából én félbehagytam, de elfogyott az Almost Human és hirtelen nem volt másik sorozat kéznél. :D
    De akkora ziccert hagytak ki, hogy pont az alapötletre nem építenek, pedig megnéznék a főhős fejében kialakult menekülési útvonalat, vagy ellenfél gyenge pont kereső algoritmust, vagy bármit ... mert nem mindig van hackelhető cucc meg műhold ugye.
  • stargatelost
    Ki nézi ezt? :D Én már tavaly az upfrontsnál fenntartásokkal kezeltem, mert gagyi szagot árasztott, amikor elkezdődött, meg meg is bizonyosodhattunk róla, hogy újabb foshalmaz veszi el az adásidőt valami értelmesebbtől :)
  • Inquisitor
    Intelligence forgatókönyv íróját már valaki hókon nyomhatná, annyira átlagosan gagyi akciófilmet csináltak egy sci-fi alapötletre épülő történetből, hogy na ... a csapatot segítő tudós és fiának idegesítő áltudományos blablája, meg a szereplők logikátlan és stratégiailag gáz lépései nagyon lehúzzák még erről a szintről is az egészet.

Ki vagyok akadva ilyenektől, hogy "élő vírus", vagy "elpusztul a nanodroid" és egyéb értelmetlen marhaságok. Ep9-ben a főhős meg a GPS-ről beszél ökörségeket ... Meg állandóan kockára teszi a saját épségét és az akciót is, pedig ő a legdrágább fegyver. Meh.
  • Inquisitor
    Eddig még nem. (Állítólag ősszel jön a folytatása.) A régi mozi verziót meg nem láttam, de ha jól sejtem annak ott a vége ahol az első szezonnak is.

Viszont miért kéne magyarázatot adnia? Nem az a lényege, mit kezdenek a különféle karakterek egy nem átlagos helyzettel? Sok filmet pont az nyír ki, hogy beletesznek valami izzadság szagú áltudományos vagy fantasy megoldást magyarázatnak.
  • Malakai
    Jópofa. Valamiért egyből a Heroes ugrott be, hogy megnézzem rajta (habár azt hittem nagyobb mélypont lesz)... :)
  • ldavid
    nem tudom, mennyit számít az imdb, de ez milyen jó már? http://graphtv.kevinformatics.com/
  • ForzaInter
    Annàl eddig jobb sztem, és a kiscsaj tényleg nagyon jó.

#9145 még nem.
  • passatgt
    Ja és szerencsére a gyerek szereplő nem idegesítő, kifejezetten jó
  • passatgt
    Belive tényleg jó. Írók sok Touch-ot nézhettek mondjuk:)
  • Herold
    A Les Revenantsban adtak magyarázatot a jelenségre?
  • Herold
    Idézek az általam belinkelt oldalról:
    "A Resurrection alapja Jason Mott The Returned című könyve, ami viszont eléggé hasonlít a Les Revenants-ra, a hatás nyilvánvaló."
  • ldavid
    LR-t nem láttad és mégis azt mondod hogy nem koppintás?
    (én egyiket sem láttam még, csak ez így fura volt)
  • ForzaInter
    hát a kommentek alapján ugyanaz kb mint a les revenants így bele se kezdtem:D ilyen sorozatból elég 1 is.
  • Herold
    Mit nem értesz?
  • ldavid
    "sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem."

most akkor melyik? :D
  • Herold
    A Resurrectiont nézi valaki?
    A sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem. Eddig 2 részt láttam, nekem nagyon bejön.