12433
-
Ez a The 100 nagyon jó kis sorozat, olyan Terra Nova feelingje van. Szal nézős. -

-
folytasd a Banshee-t, az első rész tényleg nem volt nagy szám, na de a folytatás.. -
Monoton #9175 A legutóbbi TWD rész nagyon adta, lapozom, hogy mit nézzek most de folyton azon pörög az agyam.
-
Hát jah, fenéken kellene billenteni őket. Na jó nem de tényleg dühítő. -
ldavid #9173 amúgy kurva monoton és fárasztó egy korrekt subot összerakni, de a legdühítőbb mikor a sokszáz sornyi szövegben akad kb 3-4 szó amit nem értel és emiatt kell vele tökölni, hogy hátha a 69. hallásra sikerül megérteni, és még utána jön a javítgatás
-
vagy ennyire nincs már idejük a hobbijukra :/ -
dregnarr1 #9171 Mi a franc történik a feliratfordítókkal világszerte?
Szinte egy teljes napot kell várni Parenthood meg Parks&Rec angol feliratokra, mikor ezek általában már reggel kint szoktak lenni... ennyire megunta volna hirtelen mindenki a hobbiját? -
Person of Interest megintcsak kurvajó volt, lassan ez lesz a kedvenc sorozatom az utóbbi pár évből... -
Monoton #9169 Az nem űrhajó, hanem űrállomás 
-
nekem meg túl scifi, azt hittem, hogy leesnek a földre és ott fog folytatódni a történet, de ezektől az idióta űrhajóktól a falra mászok -
Monoton #9167 Az alapkoncepció tetszik, csak ez a tini központúság ami elveszi kicsit tőle a kedvem. -
Janika114 #9166 Áá van még lejjebb? :DDD Legalább valami csajjal nézd, azok beindulnak rá :D -
a The 100-hez mit szóltok?:D -
Ajaj, félek, hogy tetszeni fog és akkor végleg ki leszek innen átkozva. :S :D -
Ennyi.
-
paly90 #9162 amúgy a teen wolf mérföldekkel jobb mint a twilight féle baromságok
nagyon sokan azért szidják, mert h "teen"... pedig megkéne nézni pár részt
igaz, hogy az első évadd még langyosabb volt, de mostanra nagyon kinőtte magát, egyik legjobb ilyen témájú sori -
Ja most látom, hogy nem múlt időben írtad :D Akkor csak nyugodtan, de nehogy tetsszen!! :P -
Azzal nincs gond ha megnézted, én láttam mindegyiket. Akkor van gond, ha tetszett is :D Nálam hatewatching volt természetesen :D Az utolsó két rész már rettentően szánalmas baromság volt :D -
én azon sokat nevettem, igaz az utolsó részt még nem láttam :s -
Ez most lehet, hogy egy kicsit durván fog hangzani de lehet a Teen Wolf hatására megnézem az Alkonyat című filmet. :D -
Inquisitor #9157 Első két rész alapján az érdekes alapszintű hasonlóságát leszámítva kevés dologban hasonlít. Szerintem teljesen fogyasztható a másik film ismeretében vagy anélkül is. Talán picit tempósabb a Resurrection. -
Pl. én is. Nekem tetszik.
-
Én nézem de csak a főszereplő csaj miatt. Most az egyszer egyetértünk. :D -
Inquisitor #9154 Igazából én félbehagytam, de elfogyott az Almost Human és hirtelen nem volt másik sorozat kéznél. :D
De akkora ziccert hagytak ki, hogy pont az alapötletre nem építenek, pedig megnéznék a főhős fejében kialakult menekülési útvonalat, vagy ellenfél gyenge pont kereső algoritmust, vagy bármit ... mert nem mindig van hackelhető cucc meg műhold ugye. -
Ki nézi ezt? :D Én már tavaly az upfrontsnál fenntartásokkal kezeltem, mert gagyi szagot árasztott, amikor elkezdődött, meg meg is bizonyosodhattunk róla, hogy újabb foshalmaz veszi el az adásidőt valami értelmesebbtől :) -
Inquisitor #9152 Intelligence forgatókönyv íróját már valaki hókon nyomhatná, annyira átlagosan gagyi akciófilmet csináltak egy sci-fi alapötletre épülő történetből, hogy na ... a csapatot segítő tudós és fiának idegesítő áltudományos blablája, meg a szereplők logikátlan és stratégiailag gáz lépései nagyon lehúzzák még erről a szintről is az egészet.
Ki vagyok akadva ilyenektől, hogy "élő vírus", vagy "elpusztul a nanodroid" és egyéb értelmetlen marhaságok. Ep9-ben a főhős meg a GPS-ről beszél ökörségeket ... Meg állandóan kockára teszi a saját épségét és az akciót is, pedig ő a legdrágább fegyver. Meh. -
Inquisitor #9151 Eddig még nem. (Állítólag ősszel jön a folytatása.) A régi mozi verziót meg nem láttam, de ha jól sejtem annak ott a vége ahol az első szezonnak is.
Viszont miért kéne magyarázatot adnia? Nem az a lényege, mit kezdenek a különféle karakterek egy nem átlagos helyzettel? Sok filmet pont az nyír ki, hogy beletesznek valami izzadság szagú áltudományos vagy fantasy megoldást magyarázatnak. -
Jópofa. Valamiért egyből a Heroes ugrott be, hogy megnézzem rajta (habár azt hittem nagyobb mélypont lesz)... :) -
ldavid #9149 nem tudom, mennyit számít az imdb, de ez milyen jó már? http://graphtv.kevinformatics.com/ -
Annàl eddig jobb sztem, és a kiscsaj tényleg nagyon jó.
#9145 még nem. -
Ja és szerencsére a gyerek szereplő nem idegesítő, kifejezetten jó -
Belive tényleg jó. Írók sok Touch-ot nézhettek mondjuk:) -
A Les Revenantsban adtak magyarázatot a jelenségre? -
Idézek az általam belinkelt oldalról:
"A Resurrection alapja Jason Mott The Returned című könyve, ami viszont eléggé hasonlít a Les Revenants-ra, a hatás nyilvánvaló." -
ldavid #9143 LR-t nem láttad és mégis azt mondod hogy nem koppintás?
(én egyiket sem láttam még, csak ez így fura volt) -
hát a kommentek alapján ugyanaz kb mint a les revenants így bele se kezdtem:D ilyen sorozatból elég 1 is. -
Mit nem értesz? -
ldavid #9140 "sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem."
most akkor melyik? :D -
A Resurrectiont nézi valaki?
A sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem. Eddig 2 részt láttam, nekem nagyon bejön.