12433
-
ldavid #9378 dettó. engem most nbc/abc érdekel leginkább. -
Beindult a kaszaüzem, Fox már alkotott is
Szerencsére nem érdekelt egyik sem :D
-
Inquisitor #9376 Nem tudja valaki, hogy az Äkta människor második szezonját nem fordítja most senki? Gondoltam belekezdenék hátha nem lesz olyan nyögvenyelős, mint az első szezon utolsó harmada ... meg hát ugye elmeszelték az Almost Human sorozatot és kell valami androidos téma. :D -
-
Mai Warehouse 13 rész kurva jó volt. :D Sztem a színészek is élvezték ezeket a telenovellás jeleneteket. :D -
Lesz Orange is the new black 3. évad
Egy hannibal 3. évad bejelentésnek már nagyon itt lenne az ideje >.< -
Én mostanság Alfa Holdbázison élek családdal! :DDD -
Monoton #9371 Én havonta egy részt megnézek belőle, mikor már nincs mit nézni és nagyon unom magam. -
Ezzel erősen vitatkoznék. -
ldavid #9369 mind a 3 szar -
Ez a baj, hogy nem tom eldönteni, hogy tetszik-e, nagyon határeset. :D Jayma Mays nagyon aranyos benne meg elvétve van 1-2 jó poén és kb. ennyi. Lehet majd akkor nézem ha nincs más. :D -
Akkor jó szar lehet, ha már neked se tetszik.
-
Megnéztem a The Millers első 4 részét. Nem tom, hogy kaszáljam-e... :D Nem olyan jó mint a Mom vagy a Dads de azért vannak jó pillanatai. -
Resurrectiont nézi valaki? Eléggé bedurvult a sztori...
-
Janika114 #9364 Szerintem nem rossz, az első évad nekem tetszett, a harmadik vagy a második volt gyengébb számomra, már nem emlékszem, de olyan nagy változások nincsenek. Narxis szerintem neked tetszene. -
az a hazugságos :) nem rossz, de néha olyan buta, meg túl szájbarágós nekem.... -
lol az meg milyen sorozat? xD -
Lie to me második évada is béna lesz? Oké, hogy nincs főszál, nem az a sorozat, de mikor egy rész valami érdekes eseménnyel ér véget, cliffhanger, a következő úgy kezdődik mintha semmi nem történt volna, sőt gész részben nem lesz róla szó :D -
Az amerikai Hacktion :D -
ez az új csi mekkora gagyi lesz teúristen:D "It's not the perfect crime, it's cyber crime", sírtam:D -
ldavid #9358 osztom, a hugát sokkal jobban elviselem, bár ő sem kedvenc -
attól a nőtől kiráz a hideg, annyira ellenszenves... -
nem, a Bones egy krimi sorozat ahol csontvázak nyomoznak kutyák után, akik illegálisan tulajdonítanak el csontokat.... -
nem ez? -
az mi?
-
zavarna valakit, ha kaszálnák a Bonest? -
ldavid #9352 miért nincs credits a release-ek végén??
komolyan meg fogom várni a web-dl-t
-
ldavid #9351 szerintem nem volt annyira rossz.
a filmet nem láttam (Diazért nem rajongok) de ebből még 1-2 részt lehet megnézek. -
Sztem Cameron Diaz-zal egyszer nézhető. Láttam már sokkal rosszabbakat.
A sorozattal is az a baj, hogy nem a filmes karaktert vették alapul hanem kitalálták ezt a plázapicsa karaktert így meg a poénok is irtó gyengék lettek. -
nemtudom milyen a sorozat, de az a film egy kupac szar.... -
Ez a Bad Teacher kurva gyenge, az első részt se tudtam végig nézni. A film jobb volt. :D
Da Vinci démonaiból meg már a 2. évad 2. részénél vok. Kurva jó sori! -
ez? -
Janika114 #9346 sztem piratebayen tuti van fent olyan verzió amihez van felirat. Jó kis sorozat volt az is, amúgy :D -
srácok, tud valaki Lie to me-t valamelyik kölcsönzőben? Ahol néztem ott két verzio van, egy szinkronos meg egy angol, de ahhoz meg nincs felirat, ráadásul az a barom aki feltöltötte átnevezett minden fájlt, így fogalmad sincs milyen feliratot keress..... -
pedig a bb-ben van egy csomó wtf pillanat ami tuti tetszene:D -
Minél realisztikusabb annál kevésbé köt le. Talán így lehet összefoglalni a sorozatízlésemet. Mondjuk ez kicsit sarkítva igaz mert azért voltak olyan sorozatok amik lekötöttek annak ellenére, hogy semmi extra nincs benne, pl. Chicago Fire, Chicago P.D. vagy ott az inkább csajoknak való Drop Dead Diva... :D -
felsoroltad pont azt a három sorozatot amiből 3 részt birtam megnézni, mert annyira egyszerűek :))
Amikre meg azt mondod lassú azok nem lassúak, csak szólnak is valamiről.. az ilyen teen wolf meg a többi az ilyen töltelék sorozat amig megeszem a vacsit, háttérzaj.. csodálkozom hogy egy BB se köt le... -
ldavid #9341 Castle egész jó volt most :D -
Pont ez jutott eszembe. Így nézhet ki egy valódi gettó, valódi nyomozás és talán ezért nem élvezetes sokaknak. -
*szociológia