12433
-
GA, Scandal, OUAT
Castlet nézem, de annyira nem mozgat, hogy kaszálják-e vagy nem.
A FOX viszont rohadjon meg az AH kasza miatt :D -
OMG
-
Ja akkor csak 4/3, aszittem valami vicces szitkom lesz vagy mi. :D -
Mert a nyelv beállítás programonként megy, egyiknél lenyomod alt+shift-et ott átváltja, átváltasz valami más ablakra ott visszaugrik. -
lehet, nemtom :D néha van hogy bekapcsolás után nem az alapértelmezettet használja. aztán officeban meg már igen. De majd kikapcsolom akkor... -
folyton változik a gépem bill leosztása
Nem nyomsz véletlen alt+shift-et gyakran? Win arra váltogatja a beállított beviteli nyelveket. Kikapcsolható Text/Input serviceben. -
igen az, csak folyton változik a gépem bill leosztása meg másikat is használok, aztán folyton keverem....:D A srácra meg ránézek és valahogy nem bírom. Annyira nem Flash, hiába a ruha meg minden. De kap egy esélyt. :D -
Monoton #9411 A mai világban a Messenger már annak számít :D
Narxis ez komolyan érdekel? :D
Jane the Virgin
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
" A Juana la Virgen című venezuelai telenovella alapján. Egy véletlenül mesterségesen teherbe eső 17 éves, lelkiismeretes, vallásos neveltetésű lányról szólna."
-
Monoton #9410 kepregeny adaptacio -
izombie, LOL, tényleg lesz egy ilyen sorozat? :DD -
LOL :D Amúgy valóban elég érdektelen mindegyik... (nincs sci-fi sem :S) -
4/4 -
Monoton #9406 Engem a Flash, IZombie érdekel, a másik kettőről egyelőre semmit nem tudok. -
* unszimpatikus ?:D -
a Flash érdekelne, de ez a srác annyira unsyimpatikus hogy borzalom :D -
4/0 -
Monoton #9402 CW újoncai posztereken -
Én is reméltem. Mondjuk ez az évad jól indult aztán a nanoszarsággal kicsit felemás lett, meg már a legutóbbi részben Miles is ilyen jedi mester lett egy kicsit ami nekem furi.
De ha csak ilyen "szar" sorozatok lennének akkor én már boldog lennék. -
Crisist elkaszálták??? Nemá!
-
Monoton #9399 Pedig reméltem, hogy a Revolution kap még évadot. -
Ez tényleg Fekete Péntek
Revolution kasza végre, Believe is megérdemelte, Crisis is szar volt. -
ldavid #9397 hátha kap még egy évadot, örülnék neki én is -
Janika114 #9396 Én a The Crazy Onesban, nem olvastam róla semmit még, de hát 99%, hogy kasza az is. -
ldavid #9395 akkor mehet a kickstarter a #sixseasonandamovie-ért :(
még picit bízok a Trophy Wife túlélésében de úgy néz ki, már az is elszállt... :( -
Janika114 #9394 Hannibal marad, Community kasza. :/ -
Nekem bejön a hibái ellenére is, jók a karakterek. Hátha csoda történik és lesz 2. évad.:D -
Áhh, jól kezdett, de mostanára tök érdektelen lett, és nevetséges, ahogy beleerőltetik a heti ügyeket. Lát valami a kislány, aztán uccu nekivágnak... Az üldözésük is súlytalanná vált. Az NBC levette a műsorról, szóval esélyes a kasza :) -
Once Upon A Time, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family
-
Resurrection is? Fasza.
-
Believe maradjon, az egyetlen jó új országos sorozat.
Hannibal ha nem az NBC-n akkor máshol tuti folytatódik, bár sztem berendeli az NBC, nem a nézettség a döntő.. -
Monoton #9388 Scandal, Castle, Goldbergs, Marvel, Modern Family
-
ABC meg csak berendelt úgy látszik :D
Once Upon A Time, Resurrection, Scandal, Grey’s Anatomy, Revenge, Castle, The Goldbergs, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family.
Innen csak az utsó kettő érint :)
Az NBC amiért izgulok :S Hannibal és Community... Ja és egy Believe kaszának is örülnék :D
-
Jah meg az almost human is faja volt, nagyon jó a két főszereplő ahogy szívják egymás "vérét". -
Pedig már kezdett beindulni a tomorrow people a végére jól felpörgették, meg a star crossed is egész jó lett, ahhoz képest ahogy indult. Há ez van, lassan SEMMIT sem érdemes frissen elkezdeni nézni, mert jó ha egy szezont életben hagynak a rohadékok... -
fú de nehezen bírom, hogy ne kezdjem el az új 24 évadot:D -
Kasza, de nekem a Tomorrow People kaszája fáj a legjobban. Beauty and the Best és Hart of Dixie megkapta a berendelést. Szeretem ezeket is de azért ez így vicc. -
Star Crosseddel mi lett? -
CW is rendelt/kaszált. Innen csak a The 100 érint, a berendelésének pedig nagyon örülök, fasza a sorozat. -
Rake neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Dads neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee