12433
-
Inquisitor #9460 Extant - CBS
Ez vajon jó sorozat lesz vagy ez is ellaposodik, mint mostanában olyan sok ígéretes darab? -
csak a fox kínálata az ahol akad jó pár érdekes, a többié tényleg szar:D
felírtam vagy 10 sorozatot ami érdekel, de jó ha 5-öt elkezdek majd.. abból meg max 1 lesz ami nem kap tőlem kaszát, majd a csatornától:D -
azok az országos sorik amik érdekelnek mindig a midseasonba jönnek:D -
szerintem minden ABC-s új sorozat szarnak tűnik.... -
:DDDDD -
Ha a szereplők gondolatait akarod hallani, miért nem nézel brazil szappanoperákat?
-
ABC: Secrets and Lies izgalmasnak és érdekesnek tűnik, Agent Carter alap, Manhattan Love Story előzetese nagyon bejött, jó a koncepció, hogy halljuk a gondolataikat. The Whispers nagy kérdőjel, akármi lehet belőle, majd vélemények alapján meglátom... de hol van még a mideseason? -
Nézettséget? :D -
Monoton #9452 ABC: Forever, How To Get Away With Murder, Secrets and Lies(?), Agent Carter, The Whispers(?), Black-ish, Selfie(?), Manhattan Love Story(?), Cristela(?), Fresh off the Boat, Galavant(?)
Ezzel a black, asian, latin komboval mit akar elerni a csatorna? :D -
ldavid #9451 komolyan... nem elég hogy a PC-k csipognak, csilingelnek, az iphone-ok 25 éves nokia csengőhangon csörögnek, még egy friss LCD TV-nek is képcsöves kikapcsolóhangot kell adni -
Jah, már John McLane sem cigizhetett, sőt már nem is ihatott és káromkodhatott. Így lesznek a modern hősök. Mentateát szürcsölgetnek és szonátákat írnak a főellenfeleknek, kannás fekete erdei oxigént szívva... Brave new world... -
ez a hieroglyph, hmm. Kicsit olyan cable-light sorozat lesz. De nem tűnik olyan szarnak, mint gondoltam. -
igen, hozzá tartozik :D de networkön nem fog cigizni sajna... -
Monoton #9447 NBC: State of Affairs, Marry Me(?), Bad Judge, Constantine, Allegiance(?), Odyssey(?), One Big Happy(?), Mission Control, Mr. Robinson(?), Unbreakable Kimmy Schmidt(?), Aquarius(?), A.D., Emerald City
FOX: Backstrom, Hieroglyph, Mulaney(?), Weird Loners(?), The Last Man on Earth, Gotham
(?) egyelőre a trailer nem győzött meg vagy nincs is
-
FOX: The Last Man on Earth mindenképp, kár, hogy a tényleges sorozatot nem kezdték el csinálni, de ez a külön forgatott 'promó' is kecsegtető, érdekes lesz. Aztán Hieroglyph, hááát előzetes nem lett túl meggyőző, pár rész esélyt azért kap.
A többi nem hozott lázba. Gotham sem, kicsit csömöröm van Batmantől (Nolan filmek, plusz a Arkham játékok mindegyikét végigtoltam), eredetsztori meg pláne nem. Gracepoint meg copy/paste lesz az előzetes alapján, szóval ugyanazt (ugye Broadchurch remake) nem nézem meg még egyszer. -
Monoton #9443 Közösségi oldalakon már megy a Where's the cigarette? osztás :D -
Masters of Sex? -
sztar007 #9441 Sziasztok valami erotikus sorozatot keresek mint pl a Forbidden Science. Régen adtak a Viasat 3-on is egyet, de már nem emlékszem a címére. -
Ja értem, mire gondoltál :) Há' legalább van munkája :D -
Janika114 #9439 "Sikeres lett a Blue Mountain State-Kickstarter, elkészülhet a lezáró film."
-
az oké, hogy sok évados siker, de ahogy vége az egyiknek, megy a másikba :) most pl ugye vége lesz californicationnek, és már látjuk is egy következő sorozat főszerepében. (előtte meg x-files, bár azt nem tudom, hogy ott hogy volt a váltás (egyből, vagy a vége felé már kezdte az újat, esetleg szünet volt a kettő között (annyira nem érdekel, hogy utána nézzek))) -
Annak még szereposztása sincs, nem? Daviden kívül. Valszeg semmit nem forgattak még belőle, vagy nemtom, de talán ezért ilyen ergya a promókép. Ja és egyik soriból ugrik a másikba? He? Eddig két sorozatban volt, mindkettő sok évados siker. -
Örülök, hogy felhívtam a figyelmetek a constantine re ^^
Ajánlom nézzétek meg az aquarious poszterét (vagy inkább promo kép/banner?), szerintem eszméletlen gagyira sikerült, mint amikor egy filmben mutatnak egy kitalált film plakátot, azt az érzést kelti bennem David pózolása/szíjjelfotosoppolása'. Szegény amúgy is egyik soriból ugrik a másikba... -
NBC: Constantine és A to Z mindenképp bepróbálós, de talán a legvárósabb az Odyssey. Heroes meg alap. Kár, hogy a 2015-ös sorozatoknak nincs előzetese... A többi ősszel induló előzetesét látva több, mint borzasztóan szarok :D -
Marha jónak néz ki a Constantine, remélem olyan lesz mint a Supnat fénykorában. -
Tyűűűűűűűű ez brutáljódurvakirály lesz!!!!!!
-
A trailer az jó, kérdés mennyi filler lesz benne és mennyire húzzák. -
Monoton #9431 Kerestem ott is de nem talaltam, viszont face-re kitettek mar. -
youtubeon szerintem fenn van mind. constantine legalábbis, szóval a többinek is lennie kell...
ja, amúgy kár érte, mert pénteken megfog murdelni a sorozat... -
Monoton #9429 Merre és hogyan lehetne megnézni az előzeteseket? NBC oldala le van tiltva, proxyt meg nem találok. -
annyira mesterkélt Constantine ruhája. Frissen a mosásból...
MOTW+sötét titkos átívelő szál, ami majd csak az utolsó 2 részben fog érdekes lenni...
De mivel szeretem a New52-es Constantinet, így kötelező :D -
Posztereket nezve mar szidni akartam a constantinet, hogy milyen gagyi lesz, de megneztem a trailert es lehet majd ha vege az elso evadnak ledaralom. -
Janika114 #9426 Na most látom ki az egyik szereplője az Odysseynek, a téma nem nagyon érdekel de Adewale Akinnuoye-Agbaje miatt már nagyon várom. OZ óta egyik legnagyobb kedvencem. A Pompeiit is csak miatta néztem meg :D Kár, hogy csak midseasonban jön. -
ldavid #9425 nekem is ez jutott eszembe, meg gondolom még sokaknak.
elég gyökérség volt, dehát $$$$ -
hát, ez már jobb mit a CW felhozatal:)
State of Affairs, The Mysteries of Laura, Allegiance, Aquarius, talán Odyssey, Unbreakable Kimmy Schmidt(Ellie Kemper miatt)
A One Big Happy felállás meg mintha már lett volna egy sorozatban, de megnem mondom melyik:D -
Még jóhogy alig nézek országos sorikat, így nem kell izgulnom minden évadnál, hogy berendelik e az új évadot.:D -
Monoton #9422 NBC 2014/2015 -
Azért elmehet egy kicsit a picsába az NBC, a Parenthoodnak, Parks and Recnek megadja a plusz egy évadot, és úgy kaszálja őket, Communityt meg elnyeste csak úgy... miután még Harmont is visszahozta... és már mióta az a kampány a rajongók részéről, hogy six seasons and a movie... nagyon remélem, hogy átveszi és megmenti valaki :S -
Dracula, Intelligence kasza, nagyon helyes. Oda kerültek ahova valók. -
Monoton #9419 F#ck, The Crazy Ones cancel. :(