12433
-
A hátrahagyottak első részét felirattal meg lehet majd nézni hétfő délután az indexen :o -
mindjárt megnézem én is, remélem jobb lesz mint a last resort azt pár rész után kaszáltam. -
Kifinomult ízlésem van. :D -
év újonca mindezt juniusban kijelenteni:D -
Last Ship biza' tényleg kurva jó volt, csak el ne kúrják a folytatásban. -
Teen Wolf évadnyitó: nagyon zsír lett, csajokat továbbra is szúrnám.
Last Ship: év újonca!!! besza-behugy.... nagyon zsírkirály lett. Last Resort óta hiányzik egy jó kis modern hajós sori. -
Szó nélkül elzárnák 25 évre és a niggerek igyekvő hada tenné seggbe élete hátralévő részében. Az ilyesmit nagyon komolyan veszik a dumpkopf hambizabálók arrafelé. A hülye kölykeik a mindenük. -
Ez kurvanagy volt, mikor levezették a faszverés egyenletét.
-
ldavid #9572
tj miller
-
#9528 :)
emlékeztem h emlegetted, meg is néztem általam belinkelt cucc után, az is kurvajó, nézni fogjuk
-
-
Jól teszed!
-
Jó az :D -
oké, akkor Silicon Valley-t asszem felvesszük a nézendők listájára...
-
neked minden szar bejön, szóval jó az a kritika :) -
:D
Szokásos Syfy féle zs kategorias gagyi.;D -
Ja már olvastam a junkie-s 3/10-es "kritikát". Vicc az a "kritika". -
lol -
Ez a Dominion nagyon zsír kis sorozat lesz. -
ldavid #9561 link -
Arra én is rájöttem. 
De nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt képtelenek megcsinálni. -
én arra tippelek, hogy nem megy. -
Tudja valaki, mi a frász van a feliratok.info-val? -
Végignéztem az OITNB új évadát.
Nekem ez is tetszett, talán több mélypontja volt, de egynek szerintem tök jó. Felüdülés a többi sorozat mellett amiket nézek (nem azért mert a többi rossz, hanem mert más) :) És ami a legjobb, hogy nem kell heteket várni az új részekre^^ -
Oitnb s02e11
Utolso 10 perc nem tetszett :(
Azert remelem jo vege lesz az evadnak, nem birnam ki ha elrontanak :d -
Azért 2014-ben nem hd-ben sugározni valamit.. -
house of cards-ot egyszer majd? :) azonnal, most. -
Szerintem ez a Crackle sara, valamiért csak így nyomatják a sorozataikat... Mást nem tudok elképzelni, de ha eddig nem volt, ezután se lesz 720p... -
ja, én se találok sose:( -
valóban jobb lett. Ötödik részben a barkóbán nem tudom miért nevettem fel D: :D -
Chosen teljesen összefüggő végig. Azt nem tudom miért nincs belőle 720p release... -
Line of Duty megvolt? -
Sleeper Cell -
no, Black Mirror lassan letudva, Fargo-nak és Orphan Black-nek is lassan vége, jöhetne pár ajánlás 
Chosen le van szedve és be van készítve (btw ebből mindegyik évad teljesen különálló sztori? és miért nincs belőle 720p?), Inside No. 9 felé is pislogok, meg *talán* majd egyszer House of Cards-t is megnézzük, de ezen kívül nagyon szívesen veszek bölcs ötleteket... horrorok és sötét, lehúzós krimik általában kiesnek, azon kívül nagyjából minden jöhet. -
Janika114 #9546 Én is még csak az egyet láttam, nekem se adta annyira, de azért nem volt rossz, de ahogy olvasom a második rész már olyan, mint az első évad volt. -
OITNB s02e01:
Annyira nem jött be :( remélem jobb lesz. -
Monoton #9544 A zsenialis 3. evad es annak finaleja utan a Lost Girl 4. szezonja valami elkepesztoen nagy baromsag lett. :/ -
Ez nagyon kurva jó lesz (nagyon remélem). ÉS esélyes hogy más DC karakterek is feltűnnek.... -
Janika114 #9542 Vki Beaver Falls pdtv verzióhoz vmi torrent vagy bármilyen letöltő linket nem tud adni? Nem találok csak hdtv-t, azt meg laptop nem bírja. Valahol lennie kellene ha felirat is van hozzá :D
-
de :P
viszont mindegy. Deathstroke miatt néztem, nem érdekel annyira. De ha később lesz benne Harley Quinn, akkor visszatérek...:D