12433
-
Wire szar? WTF -
az előzetes alapján nagyon kábeles sorozat akart lenni csak networkös köntösben. valószínű a forgatókönyvek többsége hulladék volt...
szép achievmment indulás előtt bukni :D -
Megnéztem, elég lehangoló de azért nézhető. Ez is inkább egy full dráma mintsem scifi vagy ilyesmi. Egyelőre nézem aztán majd meglátjuk. -
Monoton #9617 Premier elotti cancel, gratulalok. -
Év híre!
Hieroglyph meg kasza
Az kemény.
-
ldavid #9615 -
Community 6. Évad a yahoora jön. Vagy megy. -
attól még kurva hosszú és kurva unalmas. Erre próbáltam rámutatni. Lehet hogy van vége, de előtte végig kell nézni 20 órát. Nope. Míg egy filmnél, ha szar is, max 3 órát kell végig ülnöd. -
Hát de ezek éppen, hogy véget értek... Van egy kezdete, és egy vége a sztorinak. Ezek nem a Supernatural és társai, hogy csak nyomják az évadokat ész nélkül... Nyilván nem tetszhet mindegyik, a Wire nálam is szar, Sopranos meg érdektelen, de a többi zseniálisan jó. -
+1, én például a trónok harcát képtelen vagyok nézni, hiába van akkora hype körülötte, egyszerűen rohadtul nem érdekel az egész :D -
jah, csak míg egy film egyszer véget ér, ezek csak mennek, mennek, mennek, mennek és mikor már azt hinnéd, hogy nem, megy. Nézze a hóhér ha egyszer az első x rész után nem érdekel. Kötelező vagy sem, ha szar, szar.... -
Sopranos, Shield, Wire, Oz, Breaking Bad, ezek kötelező sorozatok. Olyanok mint a filmekben a keresztapa, hetedik, ponyvaregény stb. -
Érdekes, a Breaking Bad nálam sem lett kötelező. Ami még hidegen hagyott és szintén "közönségkedvenc" az a Dexter. Olyan szinten hidegen hagyott a kezdetektől, hogy csak na. Pedig nem egy ismerősöm is rajongója (volt), és szerettek volna meggyőzni - és én próbálkoztam, tényleg -, de esélytelen volt már az elejétől fogva. A főszereplő, az alapszitu, minden hidegen hagyott a Dexterben. -
Még nem néztem meg de be van készítve. Meg nem nézek meg mindent, scifi, fantasy, vígjáték, misztikum és ezek esetleg meghintve egy kis drámával. Az ilyen típusú sorozatok érdekelnek elsősorban.
Mondjuk tetszett a True Detective de az elég egyedi eset volt. Amúgy szívesebben nézek egy űrcsatát mint pl. azt hogy öltönyös fickók egymást lövik, persze ez azért így sarkítva van de a lényeg érthető.Az olyan sorozatokat szeretem amik minél jobban kiragadnak a hétköznapokból. Csillagkapun és Star Trek-en nőttem fel, a Star Wars-t havonta néztem újra vhs-n. Szerettem olyan sorozatokat is mint pl. a Jóbarátok de azt a humor miatt.
Ezért maradt ki nálam olyan sorozat mint pl. a Maffiózók vagy a The Shield de a Breaking Bad se lett a kedvencem. -
Tényleg, te megnézel mindent: Leftovers/Hátrahagyottak milyen volt? Most komolyan, viccet félretéve, érdekelne. -
haha :P Janika is legagyizta a Last Ship-et, kezdem azt hinni, hogy már direkt csináljátok. :D -
Kifinomult az ízlésed? Gondolom ezalatt azt érted, hogy a rémszar gagyi filmek mellé osztrigát nasizol, amit egy pohár muscadet-vel öblítessz... ;D -
Monoton #9603 Mindkettő első évada szenvedés volt nekem. A Banshee kapott a második évadból két részt de nem igazán kötött le. Az OITNB-t pedig csak Jenji Kohen miatt néztem, de messze nem Weeds szint. -
Janika114 #9602 Last Ship és Tyrant bepróbálva. Első eléggé gagyi volt nekem de még egy rész esélyt adok neki. A Tyrant viszont tetszett, az marad nézős. -
ldavid #9601 pedig szerintem simán a legjobb magyar fronton -
Én majd tv-ben... Ennyit még kibírok ^^ -
indavideót elvből nem nézek, inkább megveszem:D -
a hátrahagyottak s01e01 -
Megnéztem a Turn évadzáróját, hát igen, elég durva komoly volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Baker zászlós... :( -
AMC nem a gagyi sorozatairól híres, kevered egy másik csatornával. -
Banshee? Orange is the New Black?
Pedig mindkettő kurva jó, de te tudod.:) -
Ez is egy vélemény. -
Iszonyú gagyinak tűnik. A szokásos színvonal a csatornán.
-
Constantine
Nem volt rossz. Tetszik. Eléggé gyors volt a tempó az elején, érezhetően próbáltak mindent belesűsírteni. Nem egy nagy koncepció az egész. Az utolsó 5 percben felvezették a MOTW alapját, ami térképes magic bullshit, meghatározzák a helyét aztán meg kiderítik gondolom. De persze van a nagy gonosz eljövetele is a háttérben. Semmi olyan, amit ne láttunk volna. A sorozatot John karaktere viheti el a hatán. Aki bár képernyőn nem cigizik, de vannak konkrét ráutaló jelek...:D -
Banshee-t miért? Többit megértem. -
Monoton #9590 Nagyon besokalltam a sorozatokból ezért kénytelen voltam kukázni. Bad Teacher, Banshee, Orange is the New Black, Power, Mixology cancel :( -
LOL -
azt én is. -
Nem kaszáltam, megvannak a hátralévő részek. Csak van pár sori ami jobban tetszik. :p -
De a Breaking Bad-et meg kaszàlta.:D -
Ez a Turn is rohadt jó, épp gondolkodtam, hogy kéne egy amcsi függetlenség harcok korabeli sori erre megláttam junkie-n, hogy vége az első évadnak. lal -
Neked hallgass a neved! 
The Flash is zsírkirály lesz. -
Egy remekbe szabott foshalmaz
-
Dominion 2. része is zsírkirály volt. Remek sorozat.
Na nézzük a The Flash kiszivárgott pilotját. -
yeeeee