12433
  • cooi11
    Sziasztok.
    Olyan sorozatot keresek ami csak dráma, nem akcióra épülő.
  • stargatelost
    Szerintem az Outlander lesz ez, az viszont pont a napokban indult. :)
  • xido
    keressünk nekem egy őszi premiert srácok..a címére nem emlékszem,ez a bajom :)
    valami csajszi,talán háborús nővér..a világháborúból visszakeveredik az időben legalább 200 évet...valami szabadságharcos csóka mellett köt ki...alapjaiban ennyire emlékszem :D
  • LasDen #9776
    ja igen. emlékszem rá. Desmond a lostból volt benne, de tényleg nem volt olyan jó
  • stargatelost
    Volt egy lezáró film féleség is évekkel később (imdb), a legtöbben visszatértek, de közelébe sem ért a sorozatnak.
  • LasDen #9774
    én nagyon bírtam. sajnálom, hogy csak 2 évadot ért meg. voltak gyengébb részek, de sok jó rész volt :D
  • ldavid
    ok. nekem tőle eddig csak a Dharma & Greg jött be, bár most az is folytatásra vár nálam.

más:
    guilty pleasure ugyan de a Young & Hungry egész szórakoztató tud lenni :D
    mondjuk a címért ütném az ötletgazdát..
  • Janika114
    Na már többször hallottam róla, de sose kerestem rá mi is ez a Dead like me, most megtettem, már töltöm is :D Ez valahogy eddig nagyon elkerülte a figyelmemet .
  • Narxis
    Nem, tényleg tetszik, csomót hangosan röhögök rajta mint a TBBT első évadainál, ezt is Chuck Lorre írja gondolom azért.
  • ldavid
    direktcsinálod
  • Narxis
    Nagyon fain ez a Mike & Molly is.
  • Narxis
    pfff te nagyon válogatós vagy :D
  • ForzaInter
    Nézhetetlen fos, 20 percet bírtam belőle.:D
  • tugyiti
    Californication ? Lehetetlen ,hogy nem láttad még, sztem az évtized legnagyobb vígjátéka.
  • Narxis
    Jó ez a The Lottery.
  • stargatelost
    Úgy érted Wonderfalls? Az egyik legnagyobb sorozatos csalódásom, az alapkoncepció alapján teljesen másra számítottam, a részek is idegesítőek voltak már egy idő után (a hordós a legalja). Szóval hatalmas csalódás volt Fullertől, viszont a Dead Like Me nagyon ajánlott tőle, azon is lehet szakadni, dramedy, mint a Shameless, csak természetfelettivel.
  • passatgt
    Wonderfall valaki?:D sorozatjunkien említette valaki kommentbe és tényleg baaromi jó:D
  • Metalmilitiakid
    Én amit nem tudtam a nevetéstől végignézni az a Scrubs (Dokik), 3 résznél többet nem bírtam egyhuzamban :D
  • Janika114
    The League, szerintem legjobb sitcom, vagyis nekem. Amúgy Misfits, az nem sitcom de Shamelles se, és hasonlóan váltva komoly és nagyon vicces is tud lenni egyben.
  • Herold
    Falling Skies...
  • Liszi
    köszi! egyiket se láttam még, rápróbálok a pilotokra!
  • ldavid
    Friday night dinner? vagy az túl sok?
    meg a You're the Worst is elég jó most, vagy a Deadbeat ha nem láttad még +Orange Is The New Black
  • Liszi
    Tudnátok valami olyan sorozatot ajánlani amin lehet nevetni? Vagy legalább a Shameless-hez hasonló, megmosolyogtató témát szívesen fogadok. :) Utopia, Killing, Leftovers pörög most. Ezek mellé szeretnék valamit! Köszi előre is.
  • Herold
    És ezzel vége is.
  • Metalmilitiakid
    Köszi a tippeket, mazsolázok köztük.
  • david8803
    A Netflix készítette a 4. évadot, ők meg egyszerre teszik ki az egész évadot.
  • grebber
    Kiszivárgott a The Killing hogy egyből 6 rész van fent a neten?
  • Herold
    Line of Duty, Inside No. 9, illetve asszem még a Strike Back-ban is többnyire angol akcentussal beszélnek.
  • Janika114
    Skins, Misfits hirtelen ez a kettő ugrott be.
  • Metalmilitiakid
    Hello! Tudna nekem valaki ajánlani olyan sorozatot amiben angol szinkronnal jó fajta angliai akcentus van ? Mintaként, vmi ilyesmit keresek.
    Superman Vs. The Elite - Manchester Black mandate

Szeretnék felszedni egy kis angol akcentust, azért kellene.
    Előre is köszi!
  • precision
    nem csak az USA csinál sorozatokat... sőt... rengeteg kiváló sorozat van a Britektől is
  • cooi11
    Ezt nem lehet elmondani hogy milyen, ez inkább beállítottság.
    Kit miért ragad magával a film.
    Ehhez szó-szerint partner kell, film után hagyni időt míg megemésztitek,
    majd egy mélyenszántó elbeszélgetés....
    Louis maga éppen olyan szentimentális mint én.
    Ami még megfogott filmalkotás a: A kopár sziget (Hadaka no shina)
  • LasDen #9747
    soha nem találkoztam még olyannal, aki látta a sátántangót. milyen volt? :D
  • Herold
    Az ilyen sorozatok nemigen szokták megérni a 2. évadot, mert az USA-beli nézettség dönt, és az amerikaiak nem szeretnek gondolkodni.
  • cooi11
    Sziasztok.
    Tudnátok ajánlani sorozatot ami elgondolkodtató,
    film ami tetszett a The Sunset Limited, Sátántangó, Dogville, Synecdoche, New York,
    szóval sorozatban valami ezekhez hasonlot keresnék!
    Köszönettel
    András
  • passatgt
    ha valaki keres egy aranyos, egyszerű, jó történetű sorozatot, annak a Chasing Life-ot tudom ajánlani:)
  • Narxis
    Mondjuk félre van rakva, egyiket se töröltem csak mindig találtam más nézni valót. :/
  • Narxis
    Igaz. :D
  • tugyiti
    Sajnos a Maffiozók és a BB miatt egy virtuális pofonnal kell sújtsalak :(
  • LasDen #9740
    inkább network, mintsem kábel...