12433
-
cooi11 #9779 Sziasztok.
Olyan sorozatot keresek ami csak dráma, nem akcióra épülő. -
Szerintem az Outlander lesz ez, az viszont pont a napokban indult. :) -
xido #9777 keressünk nekem egy őszi premiert srácok..a címére nem emlékszem,ez a bajom :)
valami csajszi,talán háborús nővér..a világháborúból visszakeveredik az időben legalább 200 évet...valami szabadságharcos csóka mellett köt ki...alapjaiban ennyire emlékszem :D -
ja igen. emlékszem rá. Desmond a lostból volt benne, de tényleg nem volt olyan jó -
Volt egy lezáró film féleség is évekkel később (imdb), a legtöbben visszatértek, de közelébe sem ért a sorozatnak. -
én nagyon bírtam. sajnálom, hogy csak 2 évadot ért meg. voltak gyengébb részek, de sok jó rész volt :D -
ldavid #9773 ok. nekem tőle eddig csak a Dharma & Greg jött be, bár most az is folytatásra vár nálam.
más:
guilty pleasure ugyan de a Young & Hungry egész szórakoztató tud lenni :D
mondjuk a címért ütném az ötletgazdát.. -
Janika114 #9772 Na már többször hallottam róla, de sose kerestem rá mi is ez a Dead like me, most megtettem, már töltöm is :D Ez valahogy eddig nagyon elkerülte a figyelmemet . -
Nem, tényleg tetszik, csomót hangosan röhögök rajta mint a TBBT első évadainál, ezt is Chuck Lorre írja gondolom azért. -
ldavid #9770 direktcsinálod
-
Nagyon fain ez a Mike & Molly is. -
pfff te nagyon válogatós vagy :D -
Nézhetetlen fos, 20 percet bírtam belőle.:D -
Californication ? Lehetetlen ,hogy nem láttad még, sztem az évtized legnagyobb vígjátéka. -
Jó ez a The Lottery. -
Úgy érted Wonderfalls? Az egyik legnagyobb sorozatos csalódásom, az alapkoncepció alapján teljesen másra számítottam, a részek is idegesítőek voltak már egy idő után (a hordós a legalja). Szóval hatalmas csalódás volt Fullertől, viszont a Dead Like Me nagyon ajánlott tőle, azon is lehet szakadni, dramedy, mint a Shameless, csak természetfelettivel. -
Wonderfall valaki?:D sorozatjunkien említette valaki kommentbe és tényleg baaromi jó:D -
Én amit nem tudtam a nevetéstől végignézni az a Scrubs (Dokik), 3 résznél többet nem bírtam egyhuzamban :D -
Janika114 #9761 The League, szerintem legjobb sitcom, vagyis nekem. Amúgy Misfits, az nem sitcom de Shamelles se, és hasonlóan váltva komoly és nagyon vicces is tud lenni egyben. -
Falling Skies... 

-
Liszi #9759 köszi! egyiket se láttam még, rápróbálok a pilotokra! -
ldavid #9758 Friday night dinner? vagy az túl sok?
meg a You're the Worst is elég jó most, vagy a Deadbeat ha nem láttad még +Orange Is The New Black -
Liszi #9757 Tudnátok valami olyan sorozatot ajánlani amin lehet nevetni? Vagy legalább a Shameless-hez hasonló, megmosolyogtató témát szívesen fogadok. :) Utopia, Killing, Leftovers pörög most. Ezek mellé szeretnék valamit! Köszi előre is. -
És ezzel vége is. -
Köszi a tippeket, mazsolázok köztük. -
david8803 #9754 A Netflix készítette a 4. évadot, ők meg egyszerre teszik ki az egész évadot. -
Kiszivárgott a The Killing hogy egyből 6 rész van fent a neten? -
Line of Duty, Inside No. 9, illetve asszem még a Strike Back-ban is többnyire angol akcentussal beszélnek.
-
Janika114 #9751 Skins, Misfits hirtelen ez a kettő ugrott be. -
Hello! Tudna nekem valaki ajánlani olyan sorozatot amiben angol szinkronnal jó fajta angliai akcentus van ? Mintaként, vmi ilyesmit keresek.
Superman Vs. The Elite - Manchester Black mandate
Szeretnék felszedni egy kis angol akcentust, azért kellene.
Előre is köszi! -
nem csak az USA csinál sorozatokat... sőt... rengeteg kiváló sorozat van a Britektől is -
cooi11 #9748 Ezt nem lehet elmondani hogy milyen, ez inkább beállítottság.
Kit miért ragad magával a film.
Ehhez szó-szerint partner kell, film után hagyni időt míg megemésztitek,
majd egy mélyenszántó elbeszélgetés....
Louis maga éppen olyan szentimentális mint én.
Ami még megfogott filmalkotás a: A kopár sziget (Hadaka no shina) -
soha nem találkoztam még olyannal, aki látta a sátántangót. milyen volt? :D -
Az ilyen sorozatok nemigen szokták megérni a 2. évadot, mert az USA-beli nézettség dönt, és az amerikaiak nem szeretnek gondolkodni. -
cooi11 #9745 Sziasztok.
Tudnátok ajánlani sorozatot ami elgondolkodtató,
film ami tetszett a The Sunset Limited, Sátántangó, Dogville, Synecdoche, New York,
szóval sorozatban valami ezekhez hasonlot keresnék!
Köszönettel
András -
ha valaki keres egy aranyos, egyszerű, jó történetű sorozatot, annak a Chasing Life-ot tudom ajánlani:) -
Mondjuk félre van rakva, egyiket se töröltem csak mindig találtam más nézni valót. :/ -
Igaz. :D -
Sajnos a Maffiozók és a BB miatt egy virtuális pofonnal kell sújtsalak :( -
inkább network, mintsem kábel...