12433
  • ldavid
    :D
    "A Friends 20. évfordulóját úgy ünneplik meg a gyártók, hogy megnyitják a Central Perk pontos mását, ahol természetesen Gunther szolgálja majd fel az ingyen kávét."
  • grebber
    Under The Dome ról van info lesz-e 3. évad vagy a 2.évaddal lezárják?
  • passatgt
    2. és 3. Is múltban van, rövid flashback van csak párszor.
    3. rész amúgy nem volt annyira jó szerintem:)
  • ForzaInter
    2 és 3 rész milyen volt? aki látta írjon már róla. a múltban fog továbbra is játszodna, vagy lesz még időutazás? és a romantikus szál mennyire lesz hangsúlyos.
  • Monoton
    Outlander pilot nem volt rossz, főleg a második fele.

Fertőtlenítení? Baktérium? Jód? Thiomersal? :D

Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.26. 22:25:04
  • Janika114
    Minden szavaddal egyetértek. Rendesen elgondolkodtam a végén, és nagyon sajnálom, hogy vége lett, de ez így lett egy remekmű.
  • stargatelost
    Hogy a picsába' ne! Szintén az egyik legjobb futó sorozat (volt). Bár ez az utolsó évad annyira nem jött be, de a dupla finálé kárpótolt mindenért. A Wifred egy zseniális sorozat, tele filozofikus mélységekkel, wtf-okkal, és oltári poénokkal. A zárás tényleg remek lett, végre egy újabb sorozat, aminek nem cseszték el a végét. Ez manapság úgy látszik ritkaság. Hiányozni fog...

• Janika114
    Wilfredet nézte valaki innen? Nagyon eltalálták a lezárást szerintem, és mindenre választ is kaptunk végül.
  • ForzaInter
    rectify bizony tényleg kurva jó, kategóriájában a legjobb jelenleg.
  • Tikal #9850
    aah, imádom, Suits-ban is szép volt, de itt még szebb, és jobban is játszik :)
  • Tikal #9849
    neked én bármit nehezen hiszek el, már ami azt illeti mi jó és mi nem, de a leftovers-t még nem láttam, majd elkezdem ha lement az évad..... de szerintem a Rectify nem neked való, ezt elhiheted nekem :)
  • ldavid
    és marha jól is játszik szerintem. (a többiek is persze)
    imádom amikor elgondolkodik, és komoly arccal néz maga elé egy kis ideig :)
  • stargatelost
    Én csak miatta kezdtem el nézni, és bár olykor geci lassú, de nem bántam meg, az egyik legjobb dráma jelenleg. Abigail Spencer meg egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű.
  • ldavid
    már csak miatta is érdemes belekezdeni

• Narxis
    hmm akkor bele kell néznem
  • passatgt
    imdb-n 8.4 vs 7.4, szóval de, jobb:P
  • Narxis
    Nehezen hiszem, hogy a Leftovers-nél jobb.
  • Tikal #9842
    Rectify, épp most kezdtem el a második évadot, és az egyik legjobb dráma mostanában
  • cooi11
    Köszönöm :)
  • passatgt
    the wire, the killing, the leftovers, lost(?), shameless
  • cooi11
    Sziasztok.
    Esetleg valaki látott közületek olyat ami: vontatott és dráma?
  • passatgt
    Én általában nem nézek ilyen sorozatokat, de mivel nem volt más, tegnap bepróbáltam, meg is néztem mind a két részt, szerintem kurvajó.
    Spoiler nélkül, első rész fele kb a "jelenben" van, utána a második résszel együtt már a múlt és eddig nincs ugrálás a kettő között, vagy nagyon minimáls szinten, 1-2 flashback, meg a másik szereplő miatt pár jelenet. Kifejezetten tetszik a sztori is. Kicsit Royal Pains feeling:D
  • Monoton
    Már csak azért is érdemes végignézni, hogy mi lesz Sean Bean sorsa :D
  • stargatelost
    Berendelték, majd valamikor jön idén, vagy esetleg jövőre.
  • grebber
    The After-rel mi van mikor indul van egyből lelőttek a pilot után?
  • Herold
    Na jó, a klisék nekem is feltűntek, de nekem azért tetszett.
  • ForzaInter
    5-6 rész tényleg kurva jó volt.
  • ForzaInter
    pedig tényleg szar. nem csak ott húzzak le amúgy, hanem kb mindenhol. nyilván nem véletlenül, divatból senki nem húz le valamit.. én 30 percig bírtam az 1 részt. annyi szar klisé volt az 1 részben, hogy az már hihetetlen. sean bean jobb sorozatot érdemelne.
  • tugyiti
    Guillermo most sem okozott csalódást (legalábbis nekem)
  • Narxis
    Nem rossz de azért látszik, hogy fan made. :D
  • Malakai
    Nem kell őt megvárni, év sorozata. :P
  • Herold
    Mi ez? A legújabb szuperhősös tinisorozat? Az ilyenek ismertetése nem Narxis reszortja?
  • LasDen #9827
  • Calver
    ez a The Strain, ajókur... amilyen gyengén kezdett, annyira felpörgött így hatodik részre, erőteljesen nézős.
  • Herold
    A Legends is ígéretesnek tűnik. Bár junkie-n lehúzzák, de azt ki nem szarja le... (Imádom, mikor a sok elkényeztetett jampi megmondja, hogy milyennek kell lennie egy sorozatnak. )
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.21. 00:36:13
  • passatgt
    the bridge us 2. évad viszont rohadt jó:)
  • Narxis
    Én az első részt se tudtam befejezni. :D
  • ForzaInter
    1 rész dögunalom volt.. időutazás volt benne, mikor visszament a régebbi korba. amúgy egy unalmas, romantikus drámának néz ki, talán a 2 részt még megnézem.
  • cylonflatus
    Hi! Az Outlanderről pár szóban írna valaki aki nézi, hogy milyennek találja? Pluszban érdekelne az, hogy mennyire van jelen az időutazós szál, vagy a sci-fi vonal, esetleg csak addig, amíg a néni visszakerül egy régebbi korba, onnantól meg egy sima középkori történet? Nem baj az utóbbi persze, ha jó a sztori.
  • ldavid
    true dat