12433
-
ldavid #9859 :D
"A Friends 20. évfordulóját úgy ünneplik meg a gyártók, hogy megnyitják a Central Perk pontos mását, ahol természetesen Gunther szolgálja majd fel az ingyen kávét." -
Under The Dome ról van info lesz-e 3. évad vagy a 2.évaddal lezárják? -
2. és 3. Is múltban van, rövid flashback van csak párszor.
3. rész amúgy nem volt annyira jó szerintem:) -
2 és 3 rész milyen volt? aki látta írjon már róla. a múltban fog továbbra is játszodna, vagy lesz még időutazás? és a romantikus szál mennyire lesz hangsúlyos. -
Monoton #9855 Outlander pilot nem volt rossz, főleg a második fele.
Fertőtlenítení? Baktérium? Jód? Thiomersal? :D
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.26. 22:25:04 -
Janika114 #9854 Minden szavaddal egyetértek. Rendesen elgondolkodtam a végén, és nagyon sajnálom, hogy vége lett, de ez így lett egy remekmű. -
Hogy a picsába' ne! Szintén az egyik legjobb futó sorozat (volt). Bár ez az utolsó évad annyira nem jött be, de a dupla finálé kárpótolt mindenért. A Wifred egy zseniális sorozat, tele filozofikus mélységekkel, wtf-okkal, és oltári poénokkal. A zárás tényleg remek lett, végre egy újabb sorozat, aminek nem cseszték el a végét. Ez manapság úgy látszik ritkaság. Hiányozni fog...
-
Janika114 #9852 Wilfredet nézte valaki innen? Nagyon eltalálták a lezárást szerintem, és mindenre választ is kaptunk végül. -
rectify bizony tényleg kurva jó, kategóriájában a legjobb jelenleg. -
aah, imádom, Suits-ban is szép volt, de itt még szebb, és jobban is játszik :) -
neked én bármit nehezen hiszek el, már ami azt illeti mi jó és mi nem, de a leftovers-t még nem láttam, majd elkezdem ha lement az évad..... de szerintem a Rectify nem neked való, ezt elhiheted nekem :) -
ldavid #9848 és marha jól is játszik szerintem. (a többiek is persze)
imádom amikor elgondolkodik, és komoly arccal néz maga elé egy kis ideig :) -
Én csak miatta kezdtem el nézni, és bár olykor geci lassú, de nem bántam meg, az egyik legjobb dráma jelenleg. Abigail Spencer meg egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű. -
ldavid #9846 már csak miatta is érdemes belekezdeni 
-
hmm akkor bele kell néznem -
imdb-n 8.4 vs 7.4, szóval de, jobb:P -
Nehezen hiszem, hogy a Leftovers-nél jobb. -
Rectify, épp most kezdtem el a második évadot, és az egyik legjobb dráma mostanában -
cooi11 #9841 Köszönöm :)
-
the wire, the killing, the leftovers, lost(?), shameless -
cooi11 #9839 Sziasztok.
Esetleg valaki látott közületek olyat ami: vontatott és dráma? -
Én általában nem nézek ilyen sorozatokat, de mivel nem volt más, tegnap bepróbáltam, meg is néztem mind a két részt, szerintem kurvajó.
Spoiler nélkül, első rész fele kb a "jelenben" van, utána a második résszel együtt már a múlt és eddig nincs ugrálás a kettő között, vagy nagyon minimáls szinten, 1-2 flashback, meg a másik szereplő miatt pár jelenet. Kifejezetten tetszik a sztori is. Kicsit Royal Pains feeling:D -
Monoton #9837 Már csak azért is érdemes végignézni, hogy mi lesz Sean Bean sorsa :D -
Berendelték, majd valamikor jön idén, vagy esetleg jövőre. -
The After-rel mi van mikor indul van egyből lelőttek a pilot után? -
Na jó, a klisék nekem is feltűntek, de nekem azért tetszett. -
5-6 rész tényleg kurva jó volt. -
pedig tényleg szar. nem csak ott húzzak le amúgy, hanem kb mindenhol. nyilván nem véletlenül, divatból senki nem húz le valamit.. én 30 percig bírtam az 1 részt. annyi szar klisé volt az 1 részben, hogy az már hihetetlen. sean bean jobb sorozatot érdemelne. -
Guillermo most sem okozott csalódást
(legalábbis nekem)
-
Nem rossz de azért látszik, hogy fan made. :D -
Nem kell őt megvárni, év sorozata. :P -
Mi ez? A legújabb szuperhősös tinisorozat? Az ilyenek ismertetése nem Narxis reszortja?
-
-
ez a The Strain, ajókur... amilyen gyengén kezdett, annyira felpörgött így hatodik részre, erőteljesen nézős. -
A Legends is ígéretesnek tűnik. Bár junkie-n lehúzzák, de azt ki nem szarja le... (Imádom, mikor a sok elkényeztetett jampi megmondja, hogy milyennek kell lennie egy sorozatnak. )
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.21. 00:36:13 -
the bridge us 2. évad viszont rohadt jó:) -
Én az első részt se tudtam befejezni. :D -
1 rész dögunalom volt.. időutazás volt benne, mikor visszament a régebbi korba. amúgy egy unalmas, romantikus drámának néz ki, talán a 2 részt még megnézem. -
Hi! Az Outlanderről pár szóban írna valaki aki nézi, hogy milyennek találja? Pluszban érdekelne az, hogy mennyire van jelen az időutazós szál, vagy a sci-fi vonal, esetleg csak addig, amíg a néni visszakerül egy régebbi korba, onnantól meg egy sima középkori történet? Nem baj az utóbbi persze, ha jó a sztori. -
ldavid #9820 true dat