12433
-
loool -
-

Am. jó ez az NCIS New Orleans, hangulata van. -
Minimum 5 megfogja kapni már a pilot alapján ezt a címet.:D (bocs Narxis:D) -
Még bármelyikből lehet az év újonca (by Narxis).
-
pfff :P -
pl Person of Interest?:) -
hát most csak egy csomó hulladék országos sorozat indul:D -
fúúú de hiányzott már a sorozatszezon. -
Modern Family rész vége! :DDDDDddd -
ldavid #10010 a scorpion még majdnem jó lett volna, csak idióta.
de komolyan mi a szarért nem szállhatott le az a kurva gép az üres kifutóra?
ja hogy akkor nem lett volna ferraris móka... emmy-t nekik!
a The Driver viszont egész jó -
Stockbauer33 #10009 http://index.hu/kultur/media/2014/09/23/szerintunk_a_twin_peaks_a_vilag_legjobb_tevesorozata/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index -
Scorpion... bíztam benne, hogy egy jó kis Numb3rs pótlék lesz, de ez... le se írom inkább -
ldavid #10007 annyira rossz a tv képe?
-
AniP #10006 Lost őrült vagyok, jó látni, hogy vannak itt páran:) nem rég vettem egy tv-t a MediaMarktba, azóta le sem veszem a szemem a monitorról:D -
karajjj #10005 Jól hangzik, bepróbáljuk, köszi. -
Gotham
Tyűű, ez nem volt rossz. Fantasztikusan szépen nézett ki a város minden pontja. Tetszettek a rövid felbukkanások (Ivy, Selina stb), bár Nigmáé talán picit túl erős volt a folytonos találóskérdéseivel abban az 1 percben. Selina meg majdnem szószerint macska. 2 jelenet kivételével folyton tetőkről meg kerítéseken ücsörgött, mint egy igazi macska :D Alfred meg minden korábbihoz képest sokkal arogánsabb, beszólogatósabb. Tök fura. Vártam, hogy majd nagy bölcselő lesz, erre folyton beszólt Gordonnak...
Calver #10003: Amint lehetett mentettem őket :DD -
ha Kaley Cuoco-t akarsz, ajánlom figyelmedbe a fappening-et
-
nee :( talán pont 1 éve kezdtem el nézni, gyorsan le is daráltam az összes részt, mellette akkor néztem a himy et, de csak azért, mert már addig néztem, akkor már ezt kibírom... Nem szeretném, hogy ez is erre a sorsra jusson :( -
10 perc után már azt néztem, hogy mikor lesz már vége. Még amolyan guilty pleasureként nézegetem.... -
Ne már, ne vegyétek el a kedvem :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.23. 22:49:31 -
én is néztem és ámultam, hogy mennyire szar. De Penny is hogy néz már ki...
A 2. rész végén, mikor Sheldonék ott okoskodtak, az egy jó pillanat vold, de kb ennyi :D
TÉK -
TBBT kasza, rájöttem, hogy nem is vicces. -
pont mostanában gondolkodtam rajta, hogy meg kéne nézni. De valszeg majd csak nyáron... -
ldavid #9996 remélem legközelett csak újabb 10 év múlva fog előkerülni a sorozat -
-
De lehet, hogy a munka természetéből fakadóan totál ingyen csinálod a melót...ködösek az emlékeim :D -

-
Azt hiszem ilyen napi futkosókat mindig felvesznek. Csak oda kell menni egy forgatáson valaki olyanhoz, aki koordinálja ezeket és mondani nekik. :D -
Annyira nagyon nem akarok feljutni, már annak is örülnék ha olyan sorinál lehetnék lótifuti amit nézek is. :D Bár lehet illúzióromboló lenne. Am. meg semmiképp se itthon. -
itthon nem tudom, de nem egyszerű. Ha nincsenek kapcsolataid, akkor legalulról kell kezdened. Bár ez nem csak sorozatokra, hanem bármilyen hollywoodi forgatásra igaz.
Napi lótifutiként kezded, aki még csak nem is a forgató csoport tagja. Azt most nem tudom, hogy mennyit fizetnek, de képzelheted. Ha jó vagy, megbízható és menet közben eltudod adni magad, hogy értesz valami tech cuccokhoz, írni vagy akármi, akkor esetleg kaphatsz lehetőséget, hogy az asszisztens asszisztensének asszistense legyél, aki igazából még mindig csak egy lótifuti :D Ha jó vagy, fel tudod küzdeni magad...
Például Joss Whedon dolgozott a Waterworldön, a Féktelenülön vagy az Alien 4-en is. Persze a végső filmben kicsi v semmi nem látszott rajta mert...
De ha kitartó vagy, akkor feljuthatsz :D -
:D -
Sorozat készítésben hogyan lehet munkát kapni? :D Pl. ilyen technikus vagy ilyesmi. Klassz lenne. -
Janika114 #9987 Red Band Societyt megnézte valaki? Szerintem nagyon jó, hihetetlen feelgood az egész. Remélem nem lesz hamar kasza. -
elég sokat dicsérték, talán nem lesz rossz. Egyedül attól tartok, hogy mindenkit bele akarnak préselni (Riddle, Pingvin, Selina, Bruce stb) -
Remélem nem basszák el. -
A Forever kurva jónak ígérkezik, a pilot ütős volt. -
Ma-holnap Gotham. Ooh booy -
Köszi! Der letzte Bulle még angolul is érdekes lenne, kicsit Life utánérézés:) -
A The Wire pedig a sorozatgyártás csúcsa.