12433
-
Stockbauer33 #10180 http://www.gamestar.hu/elhunyt-a-battlestar-galactica-es-a-knight-rider-atyja-glen-a-larson.html.
#10144 Nagyon gyenge ez a második évad.Red vissza a vállán a sorozatot.Ressler nagyon gyenge a gyógyszer függőségével.Liz meg ahogy keményít a pincébe bujtatott láncravert Tom-mal .....
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.17. 01:44:38 -
yeeeeeeeeeeeee!!!!!! -
Indul az Atlantis 2. évad! -
ldavid #10177 :D
-
4 rész után feladtam. -
ez a Gotham annyira nem lett nagy király. Közepesen unalmas részek tömkelege. Mikor végre történik valami érdekes (7. rész), akkor azt is elsimítják a rész végére. Mooney meg egyenesen irritálóan egy dimenziós. A Gordon-Barbara szál eröltetett és unalmas... -
Nekem pl. az -evo rls is okádék ,arról nem is beszélve ,hogy a hangsáv iszonyat halk ,eddig afg jött be legjobban. -
ldavid #10173 720p release-ek nagyon szar minőségűek mostanában
-
A többi se lesz rosszabb, sőt :D -
3 részt néztem meg eddig, és tényleg nagyon jó. full realista az egész, és a színészek mind telitalálat, nagyon jól ábrázolják a lepukkant nápolyt is. -
Jó ez a Gomorra, nagyon jó. Persze vannak benne (számomra) idegesítő dolgok, de ritka az olyan sorozat, amiben nincs ilyen :D
Mindenesetre várom a 2. évadot... -
a 3. rész jobb volt. Legalábbis nekem bejött. Bár elférne egy főszál vagy egy Zatanna... -
constantine pilot nem volt rossz, de a 2 rész szar volt.. 3 részt már lehet meg se nézem. -
Constantine 3 rész után átment langyiba :/ hiányolom a fő történeti szálat.
Flash nem lesz belőle évtized sorija ,de szórakoztató, cgi sorozathoz képest sztem elég jó ^^
Gotham számomra hatalmas meglepetés pozitív értelembe ,zseniálisan megírt karakterek (pingvin,maroni -david zayas jó választás volt a főnök szerepre ,bár tuti james gandolfini kapta volna ha élne r.i.p.-) kellően dark és korrupt gotham ,batman nélkül is van vihar a biliben ^^
The 100 2. évad sztem 3 rész után felülmúlja az első évadot ,beindult a nagyüzemi emberevés ,kiszélesedett a játéktér ,bekerültek új csoportok ,remélem nem baszcsizzák el az évad végére.
American horror story 4. évad sajnos 3 rész után kaszáltam :( nekem ez messze van a horrortól ,átment sima gore/slasherbe nekem más a horror defcinicója.
The Originals kezd belaposodni kicsit 5 rész után meg bebuzisodni pedig pont ezért volt jó a tvd spinoffja mert nem nyáltenger volt ,de Davina miatt akkor is nézem XDDDDD
-
Jó ez a Flash, nekem tetszik, de szinte minden rész ugyanazt a formulát követi. Az évad végére eléggé kifulladhat ez a dolog.... -
elég szomorú amúgy.. -
ldavid #10164 kickass, piratebay, stb ilyeneket felesleges magyar oldalakon keresni (főleg hogy a mad men nem walking dead
)
-
külföldin? mert én a magon nézném, ott meg senki...de majd megnézem máshol is -
ldavid #10162 hogy hogy nem tudod nézni? többszáz peer van torrenten -
belenézek.. -
halt and catch fire-t néztem meg ha mar ennyire promózzák itthon, és tényleg fasza:) -
Akkor dobom.
The Divide-ot kezdtem el inkább :)
A Mad Men már nem népszerű? Senki nem osztja...nem tudom nézni a 7. évadot :) -
Sajnos sci-fiben nem dúskálunk mostanában... -
felesleges ilyen középszerű sorozatokra időt pazarolni -
Attól függ, mennyire vagy finnyás. Szerintem nézhető, bár nem egy nagy durranás. -
Jó volt ez a halloweenes Stalker epizód. -
fostalicska -
extant-ról vélemény?? -
Buziság az egész, irtó gyenge lett a 2. évad. Sima lövöldözős sorozat lett. Fel kellett oldani pár titkot de nem tudtak újabbakat létrehozni. -
Constantine pénteken egy egész tizeddel javított a múltkorin, így 1.0-ás ratinggal zárt. Ami még mindig szar, de a javítás adhat időt neki.... -
Megnéztem a feliratot, az s01e02-ben van, hogy Dembe dél-szudáni szabadságharcos. Kétlem, hogy Red, miután annyi pénzt és energiát belefektetett, hogy felnevelje, elengedte volna szabadságharcolni.
Mondjuk én arra se emlékszem, hogy Tomot hogy kapta el a neje... -
Bulykin újabban inaktív (egy hete volt utoljára), jelezzek modtopicban, vagy esetleg szavaztassunk meg új hg-t? -
hozzászólásaimban vannak a régi bannerképek, aki illetékes, berakna sokat belőlük? Már unom ezt a kb. ötöt, ami váltakozik :D -
Jah, szerencsétlen kb semmit se csinált csak telefont vette fel Red-nek. :D -
Te még ilyenekre emlékszel, hogy Dembéről mit említettek az 1. évadban? -
na végre, kaszálsz valamit. NCIS-t már 5 éve kaszáltam :DD -
Vajon Dembének mikor volt ideje egyetemre járni, irodalomból diplomázni és 4 nyelven tanulni? 2 szabadságharc között? :D Mert ugye az első évadban még a háttérsztori annyi volt, hogy egy afrikai szabadságharcos, nem tom melyik országban. Itt meg rittyentettek neki most egy olyan sztorit, hogy hirtelen azt se tudtam kiről van szó. Aztán meg még elmondattak vele egy ne öld meg nem ér annyit mondatot is. WTF? A the blacklist-nél is showrunner csere volt vagy úgy gondolták, hogy ezt a karaktert is ideje kibontani csak sikerült valami oltári baromságot kitalálni neki? Nem illik hozzá és csak úgy a semmiből jött ez az egész.
Az ncis los angeles-nél meg 2 olyan részen vagyok túl, hogy komolyan fontolgatom a kaszát. Olyan logikai baromságok, bénázások vannak benne, hogy fájdalmas. Nem tudok túllépni rajta. S06E04 és 05-ről van szó. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem ég lángokban az egész stúdió a felháborodott nézők miatt. Nem zavarja az amcsikat, hogy ennyire hülyének nézik őket? Komolyan fájdalmasan szar részek vannak némelyik sorozatban. -
Stockbauer33 #10143 -
:S -
:(