12433
  • ldavid
    ilyenkor kell elővenni régebbi, befejezett dolgokat, vagy ha valamit félbehagytál korábban
  • Narxis
    Na neeeeee :S
  • Herold
    Most már jön a karácsonyi szünet, több sorozat is szünetel.
  • Narxis
    :D Sztem sokat csak most volt pár napom darálni. Mondjuk film is van jó pár.
  • ReszegKoldus
    látod mekkora hiba, ha minden sorozatoddal naprakész vagy? :D
    vagy túl kevés sorozatot nézel
  • Narxis
    Nemá, hogy holnap nem lesz semmi sorozatom? Se Arrow, se Chicago P.D. se The 100 semmi... :S Pénteken is csak Elementary lesz és a Mom. Remélem Grimm és Atlantis lesz szombaton különben elvonási tüneteim lesznek. Talán 3-4 filmmel csillapíthatom...
  • Jim Morrison
    De
  • ForzaInter
    Meg Taylor Kitsch nem?
  • Narxis
  • Jim Morrison
    Rachel McAdams + Kelly Reilly + Vince Vaughn + Colin Farrell = True Detective season 2
  • Narxis
    Várható volt, nem tudnám megmondani, hogy mi hiányzik a sorozatból de valami hiányzik. Messze nem érzem olyan jónak mint amilyen lehetne.
  • LasDen #10209
    kő-papír-olló?
  • Jim Morrison
    leszek bíró, már néztem box meccset tudom a szabályokat.
  • tugyiti
    Nekem teljesen gagyi volt ez a szellemes rész ,én a Gothamet jobban élvezem .... na most akkor hogy lesz lejátszuk ?
  • LasDen #10206
    nem tudom miről beszélsz. Én például jobban élvezem, mint a Gothamet...
    Nem egy világmegváltó sorozat, de teljesen korrekt
  • tugyiti
    Meg is érdemlik !!!! Aki ilyen potenciált így elbasz meg is érdemli .... nuff said. e05 nézése közben nem tudtam ,hogy most supernaturalt nézek vagy mia fasz o.O
  • Jim Morrison
    constantine-stop-production-13-episodes-season-1-nbc-1201294518/
  • Narxis
  • passatgt
    Köszi! Arra még nem jöttem rá, honnan ismerős:)
  • ldavid
    tv rage szerint Laura Ramsey
  • passatgt
    se az elején, se a végén
  • Herold
    Nincs kiírva az elején?
  • passatgt
  • passatgt
    Nem tudja valaki, hogy White Collar s06e03-ban ki játszotta Amy Harris-t? Ismerős a színésznő, de nem tudom honnan és imdb nem írja:)
  • Narxis
    Nagyon jó volt az Atlantis 2. része, remélem Ariadne és Jason majd egybekelnek.
  • repvez
    Köszi megnéztem,de azt hittem, hogy nagyobb eresztés lesz 28 perces epizód mi az ?
  • LasDen #10194
    kijött Nightfall? Akkor tudom mit nézek holnap :D
  • ldavid
    ezeket keresd:
    Halo: Nightfall S01E01 2014 WEBRip 720p Dual Audio AltPro
    Halo.Nightfall.S01E01.WEBRip.x264-4yEo
    Halo.Nightfall.S01E01.WEBRip.x264-NoGRP
  • repvez
    Ezt a sorozatot tudja valaki honnan lehetne letölteni?Mégha magyar felirat is lenne hozzá az maga lenne a tökély :)
  • passatgt
    első rész tetszett, második résztől viszont nagyon cringe comedy, szóval én nem folytattam
  • ldavid
    Nem egy "nagyonröhögős" sitcom, de egész jó.
    A Better off Ted-es Ted van még mellette.
  • Narxis
    jaja de ügyeltek azé, hogy Jason és Herkules jobb legyen, főleg Jason lett brutáljó harcos. :D
  • Calver
    Eliza Coupe?

véleményt kérünk, mert ez már miatta is nézés-gyanús.
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2014.11.19. 02:32:50
  • ldavid
    OITNB jutott eszembe :D

• Herold
    Az elején én se értettem azt a gyors helyszínváltást.
  • stargatelost
    Uramatyám, Atlantis 2x01

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első percekben teleportálás abba a másik városba, aztán visszateleportálás Atlantisba a ládával meg az öreggel. Aztán utána addig tart újra az út a sereg felé, aki már közelít, hogy egyet aludni kell az erdőben. Aztán másnap folytatják útjukat, odaérnek a sereghez, de várnak estig!! Addig mit csináltak, füvet rágcsáltak? És a legnagyobb baromság: leöltek egy rakás katonát, de nem jutna ám eszükbe felvenni a ruhájukat, végül is csak az ellenséges táborba akarnak bejutni.... Ja és a tábori akció valami idő-anomáliát is beindíthatott, mert ugyan nem tarthatott valós sok ideig, mire kijutottak, már megint világos volt!

Én értem ezt a sorozatot, hogy mit akarnak, nem kell komoly dolgokat várni, de ilyen böszme forgatókönyvet azért nem kéne papírra vetni...
  • Tikal #10184
    kösz.
  • Herold
    Állítólag lesz valami hasonló sorozat, a State of Affairs. link
  • Herold
    Pitagoraszból micsoda harcost faragtak időközben...
  • cylonflatus
    Ehun é! Itt mindent megtalálsz, szerintem ez a legjobb sorozatos oldal. Csak kiválasztod a listából és kész. Én nem találtam olyat, ami ne lett volna fönt.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.11.17. 12:12:07