12433
-
Lord Mortanius #10340 1. Sons of Anarchy
2. Fargo
3. Trónok Harca
4. True Detective
5. The Leftovers
6. Homeland
7. Banshee
8. The Fall
9. The Killing
10. Vikings -
Én is várnék azért tőled legalább 10 konkrétat. -
ja meg a Flash és Gotham, meg COnstantine. Azért csak akad :D -
jaa, ez rém lett csak azt hittem poénból mondtad, de visszaolvastam és passatgt írt be poénból :D -
top5
Majd lehet kiegészítem 6-10-ig de az első 5 most is ugyanaz. -
Gondolom az első 5 helyen szuperhősös tinisorozatok lesznek...
-
hol a te listád?: D -
Ez nem sok. :O -
1. Trónok harca
2. mondjuk a The Strain
3. New Girl
4. nincs, más sorozatot idén szerintem nem néztem.... -
1. Person of Interest
2. Silicon Valley
3. Halt and Catch Fire
4. Chasing Life
5. White Collar
6. Outlander
7. Orange is the new black
8. Modern Family
9. Homeland
10. The Bridge -
Én meg az itt felsoroltak 90%-át listára se tenném, lol. -
baszki én nem értem...mindenkinél ott a the100. nekem három rész után már kínos volt nézni, olyan ócska tini drámának tűnt... -
1. Ray Donovan
2. The100
3. Intruders
4. Silicon Valley
5. Line of Duty
6. Legends
7. The Blacklist
8. Resurrection
9. Fargo
10. Forever
+1: Hostages
(A Banshee-t nem tudom besorolni, csak most kezdtem az 1. évadot.)
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.12.30. 12:44:12 -
Rájuk kerestem, nem tetszenek. :D -
Milyenek? Talán láttad őket? :D -
Janika114 #10325 Én külön venném a drámákat a sitcomoktól, animációktól. Kizárólag a 2014-es évadokat nézve az én listám:
Drámák:
1. Shameless
2. SoA (Itt kicsit lehet elfogult vagyok, az évad nem volt a legjobb, de az utolsó 3 rész felhúzta rendesen)
3. Orange is the new black
4. Boardwalk Empire
5. Fargo
6. Person of Interest
7. Kingdom
8. Banshee
9. Red Band Society
10. Survivor ( bár reality de itt a helye nálam)
20 percesekből pedig:
1. Wilfred
2. Silicon Valley
3. Brooklyn 99
4. Hello Ladies
5. You are the worst
6. Legit
7. Louie
8. South Park
9. Mixology
10. Modern Family
Itt amúgy a The League lenne nálam az első, csak felirat hiányában nem sok részt láttam idén sajnos. Sok mindennek utolsó évada volt idén ezekből. -
Leftovers-t megelőzik ilyen rajzfilmek, lal. :D -
Év végi toplistázás?
Nálam így nézett ki az év:
1. The 100
2. Rick and Morty
3. Shameless US
4. Adventure Time
5. Utopia
6. The Leftovers
7. Hannibal
8. Banshee
9. The Killing
10. Community
Szokásosan írok egy-egy mondatot mindegyikhez, akit érdekel, nyissa le a spoilert :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The 100: Bizony, megtettem elsőnek, mert az első évaddal teljesen felülmúlták a várakozásomat, és egy izgalmas, fordulatos sorozatot raktak le elénk, amit a második évaddal még fokozni tudtak. Üdvözöllek, Lost (light) utód!
Rick and Morty: A jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat, ami elképesztően zseniális történetekkel operált. Harmon újra megcsinálta.
Shameless Us: ez volt talán az eddigi leglehúzósabb évad, de ennél fogva durva gyomrosokat tudtak kiosztani Gallagherék dráma fronton.
Adventure Time: A másik zseniális sci-fi sorozat, most is olyat műveltek az ötödik évad végén, és a hatodik elején, hogy az államat kerestem. Még mindig nem nézitek? :O
Utopia: A britek egyik legjobb sorozata is visszatért a nyáron az ütős zenéjével, elképesztő kamerabeállításaival és képi világával, valamint a briliáns sztorijával.
The Leftovers: Az HBO drámája nekem nehezen indult be, de az évad második felére durván elkapott, a zenéje a fülembe mászott, és az évadzáró után nem egyhamar álltam fel a székemből.
Hannibal: beteg, morbid, ütős, zseniális továbbra is. És az évadzáró, atyaég!!!
Banshee: A ponyva tovább pörög, magasabb fordulatszámba kapcsoltak, és kurva jól állt neki.
The Killing: Jó kis záróévadot kaptunk, remekül továbbvitték a harmadik évadot, és a katonai suli is jó helyszín volt.
Community: Harmon visszatért, és vele a zseniális epizódok is. Bár volt legalább ennyi gyenge rész is, de előbbik miatt a listán a helye.
Azért még két sorozatot megemlítek, amit szerettem volna berakni a top 10-be, de kiszorultak: Silicon Valley, jó kis komédia az HBO-tól; Person of Interest, országos adóhoz képest abszolút korrekt sorozat.
-
Letöltöttem de még nem kezdtem el. -
Marco Polo-t nézi valaki?
Nekem egyelőre bejön, tetszik a hangulata, díszletek stb... -
jó az ascension
első rész legalábbis faja volt -
Állítólag 20 percet láttál belőle. Az, hogy neked nem tetszik az egy szubjektív dolog, és nincs is semmi gond vele. De attól még az Ascension sci-fi, sokkal inkább az mint a Defiance, az ahhoz való hasonlítás szerintem meg értelmetlen. -
Forever sztem sokkal érdekesebb, nem csak a misztikus főszál miatt hanem valahogy érdekes a nyomozás is. Jók a visszaemlékezések is. -
passz, nem ismerem... -
ldavid #10316 a forever is hasonló amúgy, nem? -
Egy rakás szar. Egy lapon se lehet említeni a Sherlock-kal. -
Az Elementary olyan tévében nézős inkább nekem, mint sem komolyna követem. Ha látom, néha megnézem. Ha bejön Sherlock és Watson közti kémia, párbeszédek, akkor nézni fogod.... -
ldavid #10313 no shit sherlock. de a defiance-ben csak utóbbi van inkább
elementary nincs olyan jó amúgy, higított, amerikanizált verzó lett (*1,5 rész alapján), de attól még egy próbát megér ha bejön az ilyesmi.
a Dirk Gently volt még hasonló, de az csak 4 részt élt meg -
Szóval nincs :DD -
:D -
A Sherlock rohadtul bejön, van ilyen jó az Elementary is? -
science fiction. -
Hát mert az is :D Amiről te beszélsz, az egy alkategória, az űrhajós sci-fi. Nyilván mindnyájan egy ilyen sorozatra várunk, már lassan 4 éve... (Vagy két éve, ha számoljuk a BSG spin-off próbálkozást a pilottal) Én sem értem, miért nem vág bele semelyik csatorna sem egy ilyenbe. Bár talán a SyFy most tényleg átesik az ígérgetett változáson, és elhozza újra ezeket. Viszont az Ascension pont nem ez lesz, pedig hát a szinopszis alapján mindenki várta az űrkalandot... (bár ha nem nézted végig az első részt, nem is tudhatod, mi a csavar) Meg aztán lehet, sorozat se lesz belőle, ha nem rendelik be...
Viszont jön a Dark Matter, ami kurva ígéretesnek tűnik leírás alapján, és a The Expanse is űrhajós lesz. Valamint a Killjoys is ilyesminek tűnik így elsőre.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.25. 17:57:27 -
ldavid #10307 jó, rendben. hívjunk mindent scifi-nak ami a jövőben játszódik és van benne valamilyen szintű technikai fejlődés. -
Na ne viccelj már, ennyi erővel a Star Wars se scifi csak a buddhizmus újrafeldolgozása. -
ldavid #10305 miért az mitől lenne scifi? van egy sheriff és ügyeket old meg a helyiek drámázása mellett. simán játszódhatna a vadnyugaton is
cserébe ürhajót a pilot első perciben mutattak összesen, idegenek meg szinte nincsenek is, csak festett emberek, az meg... -
Rosszabb példát nem is mondhattál volna.
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
"psych.for.old.people.704.720p-dimension.sample.mkv"
imádom az egyes release csapatokat
-
Nem tom mitől lehetne scifisebb a Defiance. :S -
Nekem se.