12433
-
szerintem ugyan olyan jó lehet mint a másik... -
szerintem ugyanolyan szar lehet mint a másik... -
Ezt a Marvel Agent Cartert elkezdte nézni valaki? Egy-két szóban, milyen? -
Brandon Routh és Atomanti lehet a CW 3. nagy képregényes sorozata (iZombiet nem számítva, az amúgy is Vertigo) -
Szüleim is ledarálták a héten a Fargot, nekik is tetszett 
Persze ők látták már a Fargo-t így a környezet ismerős volt, én meg sajnálom hogy én azt csak most fogom megnézni :( -
ldavid #10375 az Episodes is olyan mintha 5perces részekből állna -
Arrow, Supernatural, The 100, The Flash
-
all
-
Jaja, én is annak örülök a legjobban :D -
the100
-
CW-nél kicsit elgurult a gyógyszer, de szerintem örülhetünk, ki-ki aminek :D
Arrow, Jane the Virgin, Reign, Supernatural, The 100, The Flash, The Originals, The Vampire Diaries új évadok berendelve. -
lemongrass #10369 kint van a Szégyentelenek évadkezdő epizódja!
shameless-us-s05e01-hdtv-x264-killers/ -
Á akkor engem is becsaptak :(azért a sorozat értékéből ez nem vesz el semmit. -
Fargo is supposedly based on a true story. It isn't. The Coen Brothers (eventually) tried to weasel their way out of this by saying that everything in the movie was meant to be interpreted as fiction, including the blurb at the beginning that claimed it was based on a true story. Another lie they fed the media was that there was a news report in 1987 about a businessman who planned on having his wife fake-kidnapped for ransom money, but the police caught him before he could make his plan come to fruition, and the Coens asked themselves "what if he had succeeded?" On the special features on the 'Fargo' DVD, the Coens claim they were afraid nobody would have believed the crazy plot they came up with any other way.
The 2014 TV remake/spinoff/reinterpretation Fargo also claimed to be a true story, despite the two stories being set in the same place in different decades, with such a similar-but-markedly-different plot that they can't both have happened without someone mentioning it.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.01.08. 03:48:38 -
Semmi sem igaz. Coen tesók csak kitalálták, hogy ez majd milyen jól feldobja a filmet :) -
mert nem is igaz :) -
Az alapsztori se igaz, úgy hallottam. -
based on true story. Gondolom az alapsztori igaz, a többi (pl minden gyerek hülye meg kb mindenki :D), csak körítés. -
Nem kell mindent elhinni, amit olvasol. -
Fargo
El se hiszem, hogy igaz történeten alapul. Meg azt sem, hogy csak most néztem meg :) -
Ez a MARVEL Agent Carter sori nem is rossz bár bűzlik a feminizmustól. Szinte a pofánkba tolják, hogy akkoriban mennyire lekezelték a nőket. -
-
Meglestem a Fargo első részét.
A többit még a héten meg fogom :) -
ja jó, arra gondoltam, de így is utána kellett néznem, nem kötekedésnek szántam, nem tudtam melyik soriról van szó :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.06. 11:00:18 -
ldavid #10356 B99 - ha tudnék írni.. :) -
az mi?
-
:DDDD -
-
ldavid #10352 BB9 jó volt most :) -
kurva anyjukat, akkor minek rendelték be, ha már bemutatás előtt lelövik.. -
Na az Amazonnak a jó büdös k*rva anyját. Lelőtték a The Aftert (ugye tavaly be lett rendelve sorozatnak a pilot után), pedig ezt vártam kb. a legjobban. Hát beszarok ezeken, Zombieland, aztán meg ez... értem, hogy valószínűleg a kritikus-siker drámákra/dramedykre mennek inkább rá, pl. most a Mozart in the Jungle (ami engem hidegen hagy), de ezek simán hozták volna a nézettséget is... eszem faszom megáll. -
Most tavasszal akkor jön a Vikings 3.évad,trónok harca,az a vírusos bizbasz 2.évadja(?),walking dead 5.évad 2.fele,flash/arrow..
kb ennyi sorozatot nézek:D
Érdekelnének milyen újoncok lesznek most tavasszal. -
Ez nekem annyira nem város viszont kezdett a Musketeers 2. évad és baromi jó lett! -
Ez is várós. Kérdés, hogy mikor jön. Elvileg augusztusban a HBO berendelt egy pilot-szkriptet. -
Ez eddig a legjobb lista :)
Még kiegészíteném: Hannibal, Rectify, Justified :) -
1. Game of Thrones
1. The Walking Dead (igen nem tudtam dönteni zseniális dráma ,szereplők ,de Martin agymenése mellett nem lehet elmenni)
2. Californication (ugyan júniusban vége lett ,de a breaking bad után nálam minden idők legjobbjai között van )
3. The Originals (Joseph Morgan kúrvára ószom szinész )
4. Under the Dome (S.K. elfogultság miatt nálam kötelező minden ami tőle van :D )
5. The Strain (Guillermo munkásságára a Pan's Labyrinth-nál lettem figyelmes,azóta imádom ahogy megcsinálja a szörnyeket)
6. Gotham (legjobb newcomer nálam)
7. The Flash (ide írhattam volna a The 100 is)
8. Constantine
9.From Dusk till Dawn (néha csöcsök is kellenek)
10. Penny Dreadful, The Last Ship
Ennyi az enyém ,lehet anyázni. -
-
1. Trónok harca
2. Flash
3. Constantine
4. The Strain
5. Gotham
6. New Girl (3. évad végéig)
és akkor kb kifogytam a sorozatokból, amiket végig v az aktuális részig néztem. Egyrészt borzasztó keményen szortírozom őket, másrészt meg feléig sem jutok el, hogy megnézzem. Elolvasom szinopszist, nem érdekel és akkor soha többé nem foglalkozom vele. Törvény nevében fél óra után elég volt, Selfie 1 rész és elfeledtem, Hogyan ússzunk meg gyilkosságot szintén 1 rész, Londoni rémtörténetek HBO-n hébe-hóba részleteket látok, Fekete vitorlák 1 rész, CTRL nélkül szintén tv-be néha... és nagyjából ennyi az egész.... -
1. True Detective
2. Ray Donovan
3. Gomorra
4. Fargo
5. Shameless
6. Game of Thrones
7. Boardwalk Empire
8. Sons of Aanarchy
9. The Leftovers
10. Vikings
Honorable mention: Hannibal, Justified, SIlicon Valley, Banshee, Kingdom
Rectify, The Killing.