12433
-
Justified úgy nézem nyomott egy anti-Banshee-t... amilyen gyéren kezdett az évad, úgy felpörgött a végére, bár még csak 11. résznél járok, de... szent szar, kurvajó. remélem utolsó két részre sem fut ki a lendület
-
+ -
szerintem a nyitó epizodok jók voltak ( 1-2 ) aztán meredek zuhanás, gagyi humor. -
ja, azt vágom, hogy nem függ nagyon össze a két évad, ezért is merem megpróbálni. Talán a színészek miatt, meg talán ez mozgalmasabb is lesz ^^ -
új színészek, új sztori, szóval érdemes lehet annak is bepróbálni akinek nem tetszett az 1 évad. mondjuk az író ugyanaz:D
-
Én nem láttam az első évadot (csak olyan 30-40 percet), de ez a kis teaser valamiért arra sarkal, hogy a második évadnak adjak egy esélyt.
-
ez a sorozat számomra az év csalódása. egy tök fasza posztapok sorozat lehetett volna, de országos tv-n ezt nem merték bevállalni..
inkább behozták még egy halom karaktert, és egy szar romantikus vígjátékot csináltak belőle iszonyú kínos poénokkal, nem mellesleg hihetetlen irritaló majdnem minden karakter. -
ldavid #10573 csak "another guy" -
kb. ráadásul az első csaj annyira irritáló hogy nagyonnagyonnembírom. -
szóval akkor The last man on Earth and 2 other guys and a few chick? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!addig néztem míg bejött a képbe a harmadik fickó. igaz azt az epizódot is 5perc alatt végeztem ki... -
ldavid #10569 aham
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg egy másik hapsi +lesz még egy harmadik csaj is :D -
Ki ez a csaj? Előkerült még egy a boszorkányon kívül? -
ldavid #10567 én nézem, de leginkább eyecandy factor miatt, mert helyenként kimondottan szar. és lesz belőle még egy évad...
szóval nem csodálom hogy Forte ráhajtott Jonesrra a való életben is :D
-
Ezt a The last man on Earth-öt nézi valaki? Én 1 epizódot bírtam belőle... -
ldavid #10565 Unbreakable Kimmy Schmidt -
Ez mi és ki hol és miben?? -
jó volt a tárgyalás, ahol saját magát képviselte :D -
ldavid #10562 Reverend Richard Wayne Gary Wayne :D
(Jon Hamm) -
Isti005 #10561 [szerk]: Közben megtaláltam a topicját :D -
Isti005 #10560 Better Call Saul 1x09
Nem nézi senki? Oltári jó sorozat, nagyon imádom. Tisztességes utód a BB után, ez eheti rész megint padlóra küldött.
Utoljára szerkesztette: Isti005, 2015.03.31. 13:15:51 -
nagy jövő előtt álló sebész volt, de aztán zombi lett. Így váltott a hullaházra, ahol a hullák agyát eszi. Cserébe látomásai vannak az éppen megevett agyból és egy zsaruval mennek és jól megoldják őket. A zsaru látnoknak hiszi. Szóval bármelyik zsarus dráma az alapja, csak ő zombi. Meg azért lazábbra van véve a hangulat, ami miatt nézhetőbb. -
pontosan miről szól ez? Megöl valakit minden részben és megeszi az agyát? Vagy már halottaknak eszi meg? És mitől lesz epizódikus? -
iZombie
meh. nem volt rossz, nézhető. Az alap sémát követi a felépítése, de a zombizás pöppet érdekessé teszi. Minimál átívelés a végére, aztán ennyi... -
Viszont ez a Black Sails, eleg hulladek. -
jajajajaja:D -
Lézerfegyverropogás :DDDDD tityontityongtityong-piu-piu-piu??? :DXDDDD -
Legyen fantasy vagy scifi, sok cselszövés, lézerfegyverropogás és/vagy nyilazás, azt cső. :D -
hát akkor nincsenek nagy igényeid, ha ilyen tiniszappanokra vágysz:D -
Pedig így néz ki a jó sorozat számomra. -
Nézem én is, de max guilty pleasure és eye-candy, mint jó sorozat:D -
Hagyjuk már, a második évadban szinte semmi ilyen nem volt, és olyan dolgokat húznak meg, amikről más sorozat álmodni se merne. -
lol gondolom te is az első pár részt láttad -
tiniszappan-akció -
kurvára nem az :D -
rendkivül idegesítő tinidráma.. -
2 nap alatt elfogyasztottam a 2 evadot. Marpedig en vagy megnezem oket egyben, ha jok, vagy hamar otthagyom par resz megtekintese utan. -
Remélem is, most szedtem le az első évadot, sok jót hallottam róla, szóval gondoltam én is belekukkantok. :) -
Ez a The 100 cimu sorozat ,nem is olyan rossz. -
De jó neked, hogy a jövőbe látsz, és egy eddig egy epizóddal rendelkező sorozatot pár rész után elkaszáltál... Nyilván a Resurrectionre gondolsz, ami nem remake volt, csak hasonló alapkoncepció, azért volt ugyanaz. A Les Revenantsnak pedig idén ősszel jön a második évada, a most indult The Returned pedig a tényleges remakeje, de elvileg pár rész után el fog térni.