12433
-
igen nincs, mivel egyértelmű a dolog, különben midnenki rakná a képeket azt lenne 20 feladvány.... 
-
annak ,hogy valki kitalálja és más szabadon berakhat képet (jogátadás nélkül) annyi értelme lenne,mintha nyernél a lottón és bárki más felvehetné a nyereményt :)
úgyhgoy képzeld oda,hogy oda van írva,hogy Az rakha aki kitalálja,vagy aki először rak a jogátadás után... -
-
Red Bull #2409 hát ez nincs se a bannerba, se az első hsz-be kiírva... de no flame. -
Red Bull #2408 bocs hogy megsértettem piciny lelketeket
-
csak akkor rakhat, ha az aki kitalálta átadja a jogot... -
Monoton #2406 ismerős de nem ugrik be :S -
a nőci sokmindenben játszott... de ez még nem ugrik be... -
Monoton #2404 Modi vagyok ... nemröhögök ... fejezd be -
szúrj még 1 képet! -
Red Bull #2402 Itt hol van az ha valaki kitalája, akkor más nem rakhat?
-
nekem is ismerős, de kis help kéne:) -
Red Bull #2400 nekövess -
Senki nem tudja? :o -
jah:D időközebn n.1 a Sorozatkvíz! hosszú idő után újra:)

-
Red Bull #2397 írtam ilyet? NEM! -
ne flameljél már -
húde bute vagy
-
nah jól van, nem kell vitázni, neked meg írom, hogy az 1.hsz-ben vannak írva a szabályok(féleségek:D:D)
egyébként már van 2hete küldtem emailt a modiknak hogy lehessek házigazda, de nem írtak vissza:D meg öszintén nem is nagyon tudom mit kéne csinálni ha az vagy, még sose voltam:D:D -
Rajtad kívül mindenki tudja, akkor hogy van ez? mindenki hülye rajtad kívül? Mindegy nem akarok itt flémet indítani, de ha már ilyeneket csinálsz legalább ne fölényeskedj. Köszönöm -
Red Bull #2392 menj el a rendőrségre, jelents fel! -
Egyébként meg legelső poszt:
"A lényeg, hogy beszúrsz egy képet egy sorozatról, ha 20 percen belűl nem találja ki senki, meg kell mondanod a választ, ha akarsz tehetsz újat, ha nem akkor az rak aki akar vagy az aki kitalálja:)
Remélem sikeres lesz ez a topic:)" -
Red Bull #2390 de tényleg, minden ilyesmi topikba ki van írva... de ha ennyire megsértettelek akkor szólj a modiknak had röhögjenek egy kicsit... -
nagyon ismerős. de soha nem fog beugrani :| -
pfff. na ez a leghülyébb ok amit kitalálhattál. ezzel az erővel nincs kiírva hogy ki kell találni. -
Monoton #2387 hát de ez a szabály ... -
5 percig nem rak az ember és lenyúlják a helyét. borzalmas... :) -
Red Bull #2385 nincs kiírva hogy az rak aki eltalálta... -
Hééé én voltam :S -
-
Red Bull #2382 az -
mármint melyik dologra nem emlékszel? esetleg a kevlár sisakra és mellényre, esetleg a neon lámpákra, vagy a mikrofonra? mert ezeket bizony minden 2 vh-s veterán elfelejtette és mind kimontírozták a képekből, videókból, úgy látszik
;)
[csak mert nem az első eset, hogy összekeveritek egy jelen korban játszódó háborússal...] -
Monoton #2380 harmadik műszak? -
Red Bull #2379 -
jappph :) -
the closer? -
egy könnyű azt hiszem még nem volt -
-
OC? -
DH