12433
-
Monoton #4296 Én sose értettem, hogy hogyan lehet eldobni egy sorozatot több évad után :D -
Monoton #4295 Van 2. évadja azt tudod?
Meg ajánlom a Traitor c. filmet hasonló mint a sorozat. -
a heroest idén hagytam abba.....már túl vontatott volt.... -
hát engem csak jövőre a foxon a Son of Tucson, ami érdekel, de leginkább Tyler Labine miatt....a Reaperben is állat volt :D
az ABC-n meg a V, The Forgotten és Flash Forward érdekel...a többi elég felejtős számomra :D
A Sleeper Cell meg kibaszottul jó volt.....az axn-n láttam, de valami geci jó volt.....akkor a no 1 sorozat volt számomra.... :D kár hogy vége.... -
hát... én amit valaha talán újra fogok nézni az repül dvdre - lásd Life, The Unusuals, Bones, NCIS, House, Primeval, társai - de pl Mentalist részéket gond nélkül leirtottam, Heroes-nál meg egyenesen kacagva nyomtam meg a gombot
(már amíg néztem)
-
én sosem írom ki, úgyhogy egy idő után mindig törlök, de mappákat meghagyok, hogy lássam, mit néztem már meg:D -
Monoton #4290 Fú én utoljára a del gombot az új Knight Rider sorozat 2. része után használtam ősszel. Én általában kiírom amit leszedek, később újranézem mindig. -
jó, azért én a del gombot is szeretem használni 
btw nem Sleeper Cell. jópofaság meg... én L&O: SVU-t is simán lejópofázom, mondjuk amiből a kép van abban bőven található humor is
-
Monoton #4288 Hát erről a Sleeper Cell ugrott be, de az nem igazán "jópofa" kategória. Úgyhogy én passzolom :D -
Monoton #4287 Nekem a 100as bírja 2 hónapig.
Szintén minden 720p-ban kivéve ami régebbi és csak DVDrippben jött ki.
Szinte minden új sorozatot nézek, a köv év is be van tárazva már :D
Ami be van csillagozva, az story alapján kipróbálós.
+ erre jönnek még azok amik majd kábelen mennek. :D -
ollé
én ezt kezdtem el tegnap nézegetni, és kifejezetten jópofa. -
nagyon más az ízlésünk úgy nézem, én ebből össz Scrubs-ot nézem 
btw több mint 700 gigával tolom és max két hónapig bírja egy 25-ös kupac dvd, nyertem? mindent (amit tudok) 720p-ben nézek, káros tud néha lenni
na képet mindjárt rakok, ne haldokoljon a topic
-
jaj tényleg, ezt tudtam:D:D de már nem oylan lesz, kiszállnak a szereplők, JD meg a többiek csak 6-6 rész erejéig ugranak be, stb. -
a scrubs folytatódik -
nekem egy 80-as vinyóra kell szorítanom mindent....
a 2. kedvencemről is lekellett mondanom....de lehet, hogy lassan bepótolom sorozatonként, ha már vége a lostnak.... -
ez igaz, én is így vagyok, nekem a 160as vinyómon a sokminden más mellett:D alig van 10-12 sorozat
bezzeg régen...
igaz most előjött az ázsiafanságom is, szal már nem csak amcsi sorozatokat nézek^^ durva...
-
nekem az a baj nincs helyem így idővel a nézett sorozatok leredukálódtak 1-re :( korábban volt 500-as vinyóm, de szarrá ment és.... -
amúgy a faszom kivan már az ide évéadzárókkal
hát teljesen kivagyok már, egyszerűen tátva marad a szám minden egyes sorozat(amit nézek) évadzárója után...
Prison Break: igaz még nem láttam, de tudom mi lesz...
Lost: asszem egyértelmű:D
Grey's Anatomy: ez teljes letargiába ejtett, kibaszott dúúúrva, kegyetlen, az összes sorozat közül ez a legdurvább, legjobb!!!
Fringe: részről részre nézősebb, az évadzáró meg különösen az volt
Supernatural: "He's coming"... én erre azt mondom: bekaphatjátok...mikor??:D:D
My Name is Earl: igaz szitkom, de uccsó részben jól megkavarták a dolgokat:D ráadásul cancel-t is kapott a sori, szal duplánszáksz:S:S
Scrubs: az egész sorozatnak vége, 8 év, heti 1 rész, nagyon a szívemhez nőtt, meg is könnyeztem az utolsó részt...respect!!!
egend of the Seeker: igaz még hátra van az évadzáró, de amit a promóban láttam attól lazán összefostam magam, szal...
stb...
btw. képet kapunk L'man??:D:D -
azaz, Clerks: The Animated Series.
-
Clerks ha minden igaz -
gondolom animációs sorozat is jöhet
-
pedig jó sorozat volt, bár kell hozzá egy hangulat, mert vmi elképesztően nyomasztó...
Jeffrey Donovan mondjuk mindenütt kurvajó - CSI: Miami-ban is vmi zseniális volt a vendégszereplése, pedig tök véletlenül kaptam el azt a részt
- egyetlen problémája h nem akciófilmezik, pedig szerintem bőven hozhatna egy John McClane szintű karaktert 
képet mindjárt rakok. -
kár hogy elkaszálták, ráadásul vége se lett, olyan mint a Traveler, az is kurvajó volt:/
de ilyen nyári darálásnak ajánlom mindenkinek mindkettőt -
én nem is hallottam még rólaXD
akar vki tenni? mert ha nem akkor később rakok^^ -
Touching Evil-ből képet beszúrni azért már bőven a gonoszság határát súrolná, bár az is kurvajó volt, de szerintem kb senki sem látta
-
Threshold jaja, legjobb és leg"reálisabb" sci-fi ever
-
vagy Ördögi nyomozó -
burn notice? -
átadom :D -
az volt:) -
nem az a küszöb vagy miféle??? .D -
na jó, inkább rakok, ha már végigdúrtam csöppet túlméretezett dvd gyűjteményem 
-
megvárom azért visszaigazolást (egy részt sem láttam belőle), de legalább már tudom #4256-ben lévő kiscsaj ártatlan pofikája honnan volt ismerős
-
az szvsz -
Damages? -
reggel megmondom ha addig se lesz változás:D:D
-
hát, a fasz tudja :D -
senki nem tudja?? 
uccsó kép:
-
az alter sorozatokból 5 évente 1 él meg több évadot....mint annó a lost, mert az is újított akkoriban és veszélyes voltz ilyet berendelni... :D -
mindegy, akkor is kurva anyjukat life-ért:)