12433
-
Scrubs, Lost, Venture Brothers. -
karajjj #5977 még falusi voltam mikor anno olvastam róla :D
azóta leérettségiztem, lassan szakmám lesz, elköltöztünk..., és mindig semmi abból a rohadt sorozatból :\ -
Monoton #5976 Remélem :D -
annyira csöndben vannak....lesz abból valami??? :D -
Monoton #5974 Star Wars sorozatot várom már nagyon. -
hosszú listát lehetne írni persze...de most eszembe jutott, hogy kihagytam a Sleeper Cell-t, aminek első évada nagy hatással volt rám :D -
Monoton #5972 Azt néztem még nagyon régen, amikor először adták nálunk :DDD -
akkor már miért nem a rohadt Váratlan utazás?
azzal engem a világból ki lehet üldözni, pedig erre nagyon-nagyon kevés tévéműsor képes... -
NCIS, Scrubs, Black Books, Threshold, The Unusuals. nálam legalábbis.
NCIS alapból isten, még ha úgy is nézett ki 6. évadban, hogy már kezd elfáradni, de erre 7. évadban úgy rákapcsoltak h WTF. évadnyitója kb 2009 legjobb epizódja, döntetlenben a...
...Scrubs fináléval - szerintem nem kell részletezni, aki látta, tudja, aki nem, pótolja
.
Black Books megint egy legenda, főleg a méhmegevés és a seggrészegen gyerekkönyvírás.
Threshold legjobb scifi ever, főleg mert a karakterek meglepően élők voltak benne, nem pedig egydimenziós idióták.
The Unusuals meg... 2009 legjobb sorozata, béke poraira, minden fekete-komédia rajongó szép csendben hullasson érte pár könnycseppet.
hirtelen ezek ugranának be, még ha kicsit hosszabb lista is mint a többieké. talán ha legjobbat kéne kiemelni, az a Scrubs lenne. talán. -
ezt az upot is max a tv-be néz meg :D -
ááá 
-
gyeeeee....:D: -
Monoton #5966 OFF
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
a star trek más dimenzió :D -
Monoton #5964 Férjek gyöngye, Szeretünk Raymond is elég ütős.
Egyébként meg az elmúlt 30 évre azt mondom Star Trek
-
fúú de utáltam azt :D de mégis néztem....idegesítettek, de valamié néztem...... -
Monoton #5962 Farm ahol élünk 
Krod Mandoon S02 mikor jön? :D -
jóvan :D
Scrubs, pshyc....szerintem ezek is odavernek neki :D -
Monoton #5960 De ha már Jóbarátok, akkor Stargate dráma kategóriában :D -
Monoton #5959 Ez így van, de azt soroljuk a 90es évekbe :D -
-
jóbarátok jobb volt :D -
ki vagy közösítve 
A:SF:ASF.as.f
-
Monoton #5955 Évtizedről volt szó, nem az utóbbi két évről. Mellesleg csak most kezdi verni a 3. évadban. (18-49) -
Monoton #5954 Nem nagyon tudok jobb sitcomot mondani. TBBT első két évada semmi a TAAHM első két évadához képpest :) -
tesóm leszedte az első 4-5 évadot, de még nem volt kedvem elkezdeni:D Viasaton már belenéztem párszor és nemrossz:)
TBBT powa
-
a TTBT veri már....amúgy jó féle...én is nézem, de azért nem valami nagy cucc és kezd is lejárni :D dehát ha ő így látja....:D -
lehet hogy jó amúgyXD nézettségileg asszem a legjobban álló szitkom amcsiban -
azt tudom :D de miért??? :D -
Two and a half man:D -
Taahm???? wadda???? :D -
hozza az első évad szintjét:) -
Monoton #5946 NCIS, TAAHM
-
karajjj #5945 a 24 műfajt teremtett, a LOST tökéletesítette ezt a műfajt a Prison Break meg az első évadjával tarolt szerintem nagyot szóval ő a különdíjas, bár az utolsót még nemláttam :D -
természetesen a Heroes! bárki bármit mond><
utána jön a Lost, Dexter és a TBBT -
shield, wire -
Tessék mondani....szerintetek mi volt az évtized sorozata/sorozatai :D
nálam a Lost és a CSI....:D -
havzik 
-
lefordítottam fél órát...:D huh :D -
2 rész elég volt :D majd este folytatom...vagy nézek valami mást, mert most gyorsba pár nap alatt sok volt lölőcsből és taktikusan elbaszott fejéből :D