12433
-
akkor az nem tegnap volt, hanem ma:) -
ollé
onnan vettem észre h kezdett, kint volt felirat addic7ed főoldalán
btw Archer 2x03 EPIC. eddig szerintem a sorozat legjobb része
-
feliratot találtál hozzá? -
Mad Dogs (tudjátok, a sorozat amit NÉZNI FOGTOK) kezdett ám tegnap
-
- And so you took Boyd?
- It made sense at the time.
Justified kezdett ám
#6692: tbh nem is emlékszem milyenek voltak zenés cold open-ek... többen emlegették már, de akárhogy töröm a fejem, nekem nem is rémlenek. -
http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode.html?tag=page_nav;episode -
nagyon állat, csak a zenés coldopenek nagyonnagyonhiányoznak -
A The Cape-nek tegnap este néztem meg a 4. és 5. részét és mit ne mondjak a színvonal egy kicsit csökkent :S
Vagyis jó volt jó volt de kezd unalmassá válni semmi újdonság, csak hogy a jó és a rossz kezdd közelebb kerülni egymáshoz és hogy elég relativ hogy mi a rossz illetve mi a jó, de a szereplők is igen unalmasak az "ellenség" is elég gyengus, és ami a legidegesítőbb az állandó picsogás, elvégre ez egy szuperhősös sorozat vagy mifene???
Ellenben Summer Glau egy hatalmas plussz a 4. részben is :) Nagyon nagyon :) -
Stefilla #6690 Nem tudja valaki, mi a helyzet a Született feleségekkel? Csak, mert nem adnak már második hete újabb részeket. A 7. évad 13. részénél megállt a dolog. Leálltak Amerikában? Nem is olyan régen volt szünet, alig ment le azóta 2 rész és most megint? Próbáltam utána olvasgatni, de nem nagyon találtam semmi információt.
A Castle utóbbi két részét én is láttam és jónak tartom. Végre sikerült valami újat hozni.
Ezeken kívül még a nyomozós sorozatokat imádom, s nézem is azokat, amelyeket tudom. -
csak én gondolom úgy, h a Castle írói alsó hangon is zsenik? 
minden részben beletolnak olyan jeleneteket/beszólásokat, amik valami hihetetlenül élővé teszik a karakterek...
most is 3x14 végén Beckett gitározása, valami eszméletlenül aranyos volt
-
hmmm... Primeval szagot érzek.
de legalább egy dologban biztos lehetek: esélyük sincs utolérni
[apro]viszont most Primeval-nál jó pár hónap szünet, szipp-szipp
-
az új Battlestar Galactica-ban pedig lesz egy magyar szereplő is!!!
Bordán Lili személyében -
jaa ez a dínós....az idegenekkel kevertem először....címeket még nem jegyeztem meg...:D -
-
AliasSubs #6684 feliratok.hs.vc az új cím, majd olvassátok el a Közleményt a lap tetején. -
Nekem se jó! -
nekem meg a hosszupuska szar XD -
Hello!
Valaki nem tudja véletelnül, hogy mi van a feliratok.hu-val, mert nekem nem jön be az oldal! -
drága rtl elkezdte adni a Breaking Bad-et, Totál szívás címmel. Ez az első baklövés, hiszen ez egy nagyon erős dráma sorozat, erre kb egy sitcomos címet adtak neki. De nem álltak meg ennyinél:
Ugye a sorozat logójában a szavak első betűi a periódusos rendszeren vannak, RTL-nél okosan megoldották To és SZ vegyjelekkel...
Aztán az "eredeti" sorozatban meth-et (metamfetamint) készítenek. Erre lefordítják úgy, hogy speedet kotyvasztanak. Hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz, rejtély.
Komolyan mondom, ilyenek senkinek nem tűnnek fel? Vagy ez a buzi kolosi ennyire leszarja az egészet, mert úgyis megnézik majd? -
ÚJ MAGYAR WEBSOROZAT!!!
vélemények? -
remélemm geci jó lesz...:D -
16 millió dollárba került a Terra Nova pilotja :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
ebben persze benne vannak azok a díszletek is, amiket egész évben használnak -
Rotyoka #6676 Kössz :D
Nem tudom melyik lesz, de már szedem mindkettőt :) -
vagy az OVer there-re vagy a Generiation killre gondolsz...vagy nem tudom...:D -
Rotyoka #6674 Üdv
Van valami nem olyan új sorozat, ami azt hiszem Afganisztánban játszódik
Az ottani katonákat mutatja be, azt hiszem úgy mint az Elit Alakulatban. Ennek a címét valaki le tudná írni? -
viszont ez a The Cape nem a legjobb... nem rossz, csak lehetne jobb is sokkal!
Lights Out?? ez kegyetlen jó viszont, csak kár hogy kecifos a nézettsége XD -
alap
-
4400 szagot érzek... 
mondjuk én attól tartok ezt ugrom, JJ bácsi egyetlen sorozata sem jött még be nekem
-
jj-s Alcatraz című sorira is érdemes figyelni, történet röviden: 30 évvel ezelőtt rejtélyes módon eltűntek a rabok az alcatrazból, majd ma rejtélyes módon megjelennek, fbi meg keresi őket és nyomozzák, miért tűntek el annó:) -
nyomozós, de nem ilyen szieszájj stílus, sokkal inkább... ööö... Life on Mars? (sokan Wallander-hez hasonlítják, abból még egy részt sem láttam) mászkálás, gondolkozás, szinte mindenki korrupt, főszereplő lépten-nyomon szopat mindenkit, vicces - szóval inkább "intelligens nyomozós" még "csili-vili tech nyomozós"
-
helyes :)
[apro]én meg nem zártam le a hsz-ben az "apro" taget, pedig csak az Ashes to Ashes-t akartam kisbetűkkel megtaposni - mert megérdemli
-
ez miről szól? -
alap:D -
és ha már így belemelegedtem: Zen.
angol, 3 rész (de azon másfél órásak), Rufus Sewell (akit Eleventh Hour óta csípek), Olaszország, szép nyugis, "lassú sodrású" történetvezetés (bár egy pillanatra sem ereszti el a kétlábú figyelmét), jó pár "cool" pillanat és beszólás, valamint Zoe Tapper (Anna - Survivors) alsóneműben
szép sorban a 3 rész 7.5/10, 6.5/10, 9/10, legalábbis szerintem - de én szigorú vagyok.
mindenesetre ajánlom, jó néznivaló egy golyólefagyasztó téli estére. -
a sorozat, amit NÉZNI FOGTOK
miért?
a) Marc Warren, avagy Danny Blue a Hustle első pár évadjából
b) John Simm és Philip Glenister - Life on Mars, mondd valamit? ha nem, pótolandó, sürgősen, angol, "időutazós", zseniális, és 1973-ban játszódik majdnem az egész. [apro](a "folytatását", Ashes to Ashes-t meg max bottal, és csak akkor, ha idegbajt akarok kapni)
c) éééés... Max Beesley - avagy Tom. avagy a legcoolabb karakter a Survivors-ból. aki kb elvitte az egészet a hátán.
d) mert fekete komédia... ne értsetek félre, ezzel a 4 arccal a főszerepben én akár egy könnyfakasztó drámát is megnéznék a tányérmosók mindennapjairól, de sorozatban a fekete komédia egy szinte ismeretlen műfaj - legutóbbi a The Unusuals volt, de az is csak 10 részt élt meg... többé-kevésbé zseniális 10 részt, de az akkor is csak 10 rész.
szóval, röviden és tömören: nézni fogjátok.
-
majd ha lesz felirat :P -
The Cape milyen? valaki nézze meg és mondja el. MOST! :D -
köszi a linkeket remélem egy darabig elérhetöek lesznek még mert eltart egy jo ideig mig le tudom oket vadászni.
mégegyszer 1000 hála
-
-Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre?
-Igen kislányom.
-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van?
-Nincs több Dr. House.
-
karajjj #6659 abban volt mikor az alsónemű minőségellenőrt meghívták és sültcsirkét ettek és nem volt tökéletes ember az ellenőr, mert késselvillával ette a csirkét és ne kézzel és ezért elsírta magát...