12433
-
humorában mihez hasonlítanád?
most ránéztem Don’t Trust The Bitch in Apartment 23-ra, de az is meh.
#7174: annyira nem vagyok horrornéző tbh. -
The Listener s03e01
2. évad nagyon jó volt, kíváncsi leszek:) -
ldavid #7176 GCB-t próbáltad? az teljesen kész -
hát hasonló, de sztem jobb:) -
The River, The Fades ha szereted a horrort. -
The Shadow Line-t néztem valameddig, nem jött annyira be, baromi "sötét", és nem az a fajta sötét amit kedvelek
(amit igazából meg sem tudnék fogalmazni milyen... nincs bajom azzal ha hullanak a szereplők, és szinte mindenki szociopata, de ha valaminek a képi világa "jéghideg" (Shadow Line, Awake is eléggé) és nyomasztó, az engem irritál egyszerűen.
Top Boy is hasonló? igazából nekem most valami "könnyed és szórakoztató" kéne
-
Top Boy
The Shadow Line
mindkettő angol, lehet nehéz lesz beszerezni de kurvajó, 9-10/10 :) -
aha. nem tudom most mennyi időm lesz elkövetkező hetekben, de most baromira unom magam, aztán nézni akarok valami jót 
pár napja még Darker Than Black részeket daráltam, ami kurvajó volt, de az is elfogyott.
-
hogy érted hogy 1 évados? kaszált sorozatok? -
ajánljatok nekem valami jó idei vagy tavalyi egy évadosat. The Finder már megvolt, kurvajó volt, azon kívül idén kb New Girl-be néztem bele, nem nagyon hatott meg, na meg most Awake első két részét végignéztem, de valahogy ez sem az igazi. azon kívül meg max Game of Thrones részeim vannak, ami meg... bah.
bármi jöhet, csak szórakoztató legyen, és lehetőleg egy évados. -
csak rachel miatt néztem meg, amúgy nem érdekel az ilyen sorozat, de annyira nem volt gáz, mivel nem a jövőben fog játszódni ha jól nézem, szóval így azért megmarad:)
annyira nem vészes, de elég sok a gagyi benne, de nem spoilerezek -
Continuum valaki? -
na, végül csak befejeztem Revenge-t (aludni akartam... nagyon
), de... bah. zseniálisan felvezették a finálét, majd egy olyan klisé-vihart lenyomtak, amiért az írók a pokol egy speciális szegletébe szoktak jutni, ahol az egyetlen videojáték a Neverwinter Nights 2 OC és az egyetlen néznivaló a Spartan (ez nem klisés, szimplán fájdalmasan szar).
bah. ráadásul lett volna más megoldás, és működött is volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont #7141 beigazolódott
ellenben már csak azt remélem, h a 3 "halott" szereplő közül... nos, mindhárom halott marad következő évadra (vagy max Lydia éled fel), de akár jöhet a kaszás a másik két Grayson-ért is, baromira nem hiányoznának a karaktereik. -
Community finálé. üt.
és valószínűleg "sorozatfinálé" is, mert valamelyik zseni úgy döntött, h a mikromenedzselő kreátornak (Dan Harmon) itt az idő, h távozzon, pár íróval együtt.
ami pedig nem valószínű, hogy jó hatással lesz a sorozatra. konkrétabban valószínűbb, h a Community "soha nem lesz ugyanaz", kapunk egy Scrubs-hoz hasonlóan +1 évadot.
kár érte, remek sorozat volt. reméljük azért így sem lesz olyan szörnyű a végeredmény... ha meg igen, legalább látszott, h a készítő érezte a vesztét: az évadzáró beillett egy sorozatfinálénak is simán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Star-Burns végső jelenetén pedig még mindig röhögök
-
ldavid #7164 jóféle az biztos, a vegasi környezet is eléggé bejött még benne, viszont a RJ dolog már kezd unalmas lenni (bár én az előző évadon jobban untam magam) -
Emmanuelle Chriqui 
legalább ez nem volt egy rossz finálé.
ellenben NCIS: LA... amilyen jó volt az azt megelőző rész, annyira fos lett az évadzáró. -
rájöttem, hogy ez tökéletes csengőhangnak:)
-
mondom, kőkemény egy részt néztem meg belőle, azt is csak NCIS: LA crossover miatt 
de ja, majd max unalmas hideg téli estékre. -
rohadt unalmas sztem a nyomozós része, nekem nem jött be, pont ezért kaszáltam nemrég... -
ez a Hawaii Five-0 is egész vállalhatónak tűnik, muszáj volt megnézni egy részt h egyáltalán NCIS: LA crossovert értsem... bár nehéz Daniel Dae Kim hangját hallani úgy, h ne emlékeztessen egy másik, zseniális szerepére 
"...I'm curious if you can keep acting like a douchebag when I shove that gavel up your ass!" -
Semelyik se volt meg, majd utánaolvasok nekik és kiszelektálom, hogy mit nézzek, mert elég sok sorozatot adtatok : -
ldavid #7157 GCB-t is érdemes csekkolni, szerintem elég vicces volt. meg nekem a Don't Trust the B---- in Apartment 23 lett most nagy kedvencem
#7155 Dharma & Greg megvolt? (régi, de jó) esetleg Episodes? -
Raising Hope, Eastbound and Down -
Ja igen, Veep-et is nézem, kimaradt, Suburgatory-t pár rész után kaszáltam, a többit meg majd lecsekkolom, köszi :)
#7154: Scrubs-ot láttam, Psych-ot nézem :) Az angol humort nem igazán kedvelem, de majd megnézem a Black Books-ot is, neked is köszi:D
-
jó = ezekkel egy kategóriás (Community kivételével), vagy tényleg jó? 
Black Books valaha készült egyik legjobb (angol) sitcom, 3 óra az egész, és zseniális.
Scrubs megért 8+1 évadot egy-két megingással, de elképesztően jó.
Psych nem konkrétan sitcom, de utóbbi évek messze legviccesebb sorozata. -
Veep(új), Bored to Death(már vége), Cougar Town, Insecurity(kanadai kémes, kurvajó, már vége), Suburgatory, Whitney -
Tudtok mondani jó sitcomokat? Eddig ezeket néztem: 2 Broke Girls, Breaking In (kasza), Community, HIMYM, Modern Family, New Girl, TBBT -
10 évadja van, meg két spinoffja - Atlantis 5 évaddal és SGU további kettővel. legalábbis imdb szerint. [nem nézte soha] -
rexortom #7150 Amugy ncoron a stargatenak csak az elso 10 evadjat talaltam meg tudjatok honnan szerezhetem meg a maradek 7 et idom nincs sajna a boltokbol elokutatni ;) -
rexortom #7149 nah a stargate az nagyon jol jon :D meg a lost girlt talaltam brodwalk empiret meg a skinset -
xido #7148 prison break,firefly,castle,stargate 17 évad :)) -
Californication, Homeland, How To Make It In America, Justified, Person if Interest, Psych, Shameless, Southland, The Finder, Touch, Treme, Top Boy, White Collar, Community
szerintem ezzel kihúzod:D -
rexortom #7146 Koszi meg keresgelem imdb de nehe a jokat es azokat kiszurni amiket elso resz utan kikapcsolnek -
Lost, Breaking Bad, Farscape, The Shield, The Wire első körben :D -
rexortom #7144 Sziasztok most megyek angliaba es ott nincs valami jo internetem szoval ha tudtok adni egy sorozatokbol alo listat amivel megtolthetnem a 1 terras hddmet eddig megvan a tronok harca dexter weeds batlestar galactika pacific trueblood elit alakulat ha meg vannak jo sorozatok amik erdekesek es ujra nezhetoek kerlek adjatok otletet -
Revenge-et én ráhagytam, elég nagy gond van egy sorozattal nálam amikor az utolsó két részt a szó legszorosabb értelmében altatónak használtam 
szóval "egyelőre" pihen, de majd szóljatok ha esetleg csöppet... izgalmasabb lesz
-
most olvasom, hogy a legöregebb labrador 28 éves volt, na jó, legyen, elhiszem:D -
revenge-ben a kutya azért jól bírja, van már vagy 20 éves -
kicsit bedurvult:D visszanéztem kétszer is:) -
Finder finálé meg... bah. geciség így lezárni egy ilyen jó sorozatot, igazán kaphatott volna még legalább vagy egy évadot, vagy nem egy ilyen lezárást.
viszont kurvajó akciójelenetet szállított legalább