12433
-
WILFRED emberek!!!! Bár annak is vége lesz a héten :) De hamarosan beindul az ősz, pár hét. -
Ja most nagy pangás van. Véget értek a nyári sorozatok, az ősziekre meg pár hetet még várni kell. Nem baj addig lehet darálni.:D -
minden nyári cucc véget ért :C True Blood, Breaking Bad, Vexed, minden, és mind egyszerre
...illetve Strike Back még megy, de #7280-ban emlegetett okokból még attól is elment a kedvem. (na meg mert valahogy fos az új évad) -
több mint 1 hete nincs mit nézni
mi a pöcs van?:D -
fantasztikus :D -
bekkácska #7293 Ezen videó szereplőivel randizhattok hamarosan! http://www.youtube.com/watch?v=HOKf7JO4q3M&feature=youtu.be
Ti döntitek el kivel :D
Én már kiválasztottam a cuki rendőrpartnerem! Facebookon és a tévé előtt is vele töltöm el majd az estéket :D -
De. -
Ez a Revolution sorozat nem lesz rossz! -
-
yéy ! :D Dextert várom nagyon :c -
szeptember van, mindjárt indulnak az új sorozatok is :P -
A copper-t nézi valaki? A junkien eléggé lehúzták, de szerintem jó. -
-
ldavid #7285 én csak Jewel miatt szenvedtem végig az első évadot, elég is volt. -
The L.A. Complex elég jó, nézzétek -
Szerintem meg ne hagyja ki, jó az első évad is. De amúgy én a Misfits-el kezdeném a helyedben :) -
Strike Back-ből btw ajánlanám, h első évadot ugord - alig kapcsolódik valamiben másodikhoz, simán el lehet onnan kezdeni, és... nos, második évadhoz képest fos. -
Vexed-et elkezdtem nézni, mivel elég gyakran írtatok itt róla, és nem csalódtam benne :D 2. évad 1. részénél tartok, mondjuk talán ez volt a leggyengébb, de azt olvastam junkie-n, hogy a 2. rész már jó lesz.
Vexed után meg Strike Back van betervezve, meg Misfits, de sztem arra már nem lesz időm. -
Strike Back, Strike Back... miért kellett megint ezt a militarista verbális faszcibálást elkezdeni? "I'm a soldier, soldier, hurr durr durr, follow orders herp derp, soldier soldier soldier soldier soldier"
első évadban is kibaszottul nevetséges volt, másodikra szerencsére az új csapattal eltűnt, most megint rákezdtek... gáz, és inkább szánalmas, mint kemény. jó akciósorozatot ül le nézni az ember, nem ilyen gyökér, propagandaszagú pattogást. -
én spec jobb szerettem mikor zöld volt... mondjuk kinderes hátteret sikerült blokkolni adblock-al, de még így is megmaradt babakék háttérszín meg tetején a link, igaz kép nélkül. meh. -
pár napja, engem nem zavar, sőt ez a kék háttér be is jön:D -
junkie-val mi történt? mikor szállta meg az a rohadt kinder? -
Nálam még a reklámokat sem tölti be! :D -
Ez nálatok elindul? Nálam betölt 3 reklámot és utána se kép se hang -
Vexed, gyáááá 
[spoiler]a "szakításnál" fuldokoltam úgy röhögtem
-
amúgy ennyire pofátlan reklámot mint amit a kia művel a gladesben ritkán látni:D minden részben... -
Wilfred-et ugye nézitek? :D :D Ütős mindfuck, wtf sorozat. Az egyik legjobb dramedy. És egy rakatot lehet rajt röhögni :D -
The Glades 3x05-ben:
Leparkol autó, kamera mutatja Kia logót, kiszáll, utána:
-Where's your car?
-In the shop. Again.
-Not that I'm complaining.
-Marisol's optima is just as well-equipped.
-Air-cooled front seats, panoramic sunroof
-you sound like a car commercial.
-I'm just trying to do my job here.
:D -
ldavid #7270 legfrissebb tweet róla a fordítótól -
A hetedik rézék sorozat feliratáról tud valaki valamit mert már elég régóta nincs az új részekhez magyar felirat:(? -
Azért kicsit kényelmes egy 6 részes évadban harmadik részre belejönni. :) -
ldavid #7267 Bad Education (új BBC sitcom) kimondottan tetszett, érdemes bepróbálni -
na, EZ a régi Vexed.
még 2. rész se volt olyan hihetetlenül erős, de ezt én is végigfetrengtem
úgy néz ki kellett kis idő az íróknak belejönni.
cserével meg semmi gond, Miranda Raison köszöni szépen kurvajó
-
...konkrétan S02E09, avagy Conspiracy Theories and Interior Design, ami szerintem az egész sorozat legjobb része, főleg a végső "leszámolás"
-
yup -
community -
nem.
még egy, nehéz olyat lőni amiből ki is lehet találni, viszont nincsenek rajta a főszereplők h rögtön levágja az ember
-
Odaát?
-
"OK, her three definitive books are - Queer Seeking Missile, Crossing the Lesbicon, and Wearing White Pants." ez a rész valami kegyetlen volt 
meg a betörés...
zenék meg mindig kurvajók, de még mindig hiányzik valami ami megvolt az első évadban... a karakterek jók, az írók nem jöttek még bele annyira szerintem.
viszont az első évados főcímzenét lecserélték [ököl égfelé rázás] -
Vexed 2x01 nem volt jó, de 2x02-t sírtam végig:D